wu 14.12.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no Lidzia dzielne chłopaki aż miło patrzeć i coś ciepłego do jedzonka podrzucić na rozgrzewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ... taką pieczonkę WUSINĄ to by zjedli nie ? cieszę się, że panowie się zjawili :)no i pewnie jak pozostali czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Nitka nosz ile razy mam powtarzać to są TE pieczonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Nitka nosz ile razy mam powtarzać to są TE pieczonki no sprwadzam czujność Wusia czujność 10 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no ba zawsze czujna, zwarta i gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 W końcu trafiłam do Ciebie. Śliczna dachówka. Mężowi też się podoba. A wiesz, że mnie jednak przekabacił na tą blachę A miałam przecież podjechać do Ciebie podczas deszczu i posłuchać czy nic nie dudni jak nie zapomnę, to ci zrobię nagranie fajnie, że się zdecydowaliście na blachę, bo nie będziecie żałować Zadzwoń do mnie w czasie deszczu U mnie mają zacząć w środę. S. dzwonił dzisiaj do nich czy aby zapowiadane mrozy ich nie odstraszają i na razie twierdzą, że nie. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.12.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Hejka Ale super że dachóweczka się kładzie U nas też śniegu się nie bali tylko w deszcz nie robili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.12.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No to super, że dachóweczka wchodzi na dach Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 dzień dobry Lidzia ja mam nadzieję że Ty już tych fotek narobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Hej! No i jak daszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 hejka daszek się robi jest już jedna połać od ogrodu pokryta Zdjęcie mam tylko jedno w komórce, bo cały dzień byłam dzisiaj w W-wie i podjechałam przed chwilą na budowę, aby zobaczyć co się dzieje. Jak mąż wróci z pracy, to postaram się zgrać to zdjęcie, chociaż niewiele na nim widać. Za to jutro obiecuję podjechać z aparatem i cyknąć parę fotek. Jestem meeeegaaaa szczęśliwa !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 hejka daszek się robi jest już jedna połać od ogrodu pokryta Zdjęcie mam tylko jedno w komórce, bo cały dzień byłam dzisiaj w W-wie i podjechałam przed chwilą na budowę, aby zobaczyć co się dzieje. Jak mąż wróci z pracy, to postaram się zgrać to zdjęcie, chociaż niewiele na nim widać. Za to jutro obiecuję podjechać z aparatem i cyknąć parę fotek. Jestem meeeegaaaa szczęśliwa !!!! Cudowny stan, prawda... Mam to samo... kuchnia do mnie przyjechała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 hejka daszek się robi jest już jedna połać od ogrodu pokryta Zdjęcie mam tylko jedno w komórce, bo cały dzień byłam dzisiaj w W-wie i podjechałam przed chwilą na budowę, aby zobaczyć co się dzieje. Jak mąż wróci z pracy, to postaram się zgrać to zdjęcie, chociaż niewiele na nim widać. Za to jutro obiecuję podjechać z aparatem i cyknąć parę fotek. Jestem meeeegaaaa szczęśliwa !!!! Cudowny stan, prawda... Mam to samo... kuchnia do mnie przyjechała... WOOOOOOW suuuupeeeer !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.12.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 wlasnie mialam zapytac jak daszek a tu taki njus SUUUUUUPER czakam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.12.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Taaaaa, daszek... Jak burza, psze pani, jak burza. Cze liduś, wyszliśmy z nory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 czekam na te obiecana fotke z komory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 normalnie Lidzia z Rasią się uwzięły trzymać nas w niepewnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Pokazuj Lidka, bo Ci prostownice wysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.12.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dzien doberek ale Wasz domek pięknie sie prezentuje slicznosci moje , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.12.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Jestem meeeegaaaa szczęśliwa !!!! a my razem z Tobą hurra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts