malgos2 16.12.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Aleee fajnie. W sam raz przed sniegiem zdazyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Aleee fajnie. W sam raz przed sniegiem zdazyli. ale chyba nie zdąrzą skończyć Lidszu co z tą pogodą do jasnej ciasnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Aleee fajnie. W sam raz przed sniegiem zdazyli. ale chyba nie zdąrzą skończyć Lidszu co z tą pogodą do jasnej ciasnej ? panowie muszą skończyć do piątku, bo od poniedziałku mają inną robotę. Wyjrzałam przez okno i zobaczyłam, że śnieg pada Kurde, mam nadzieję, że to nie przeszkodzi dekarzom w robocie, bo ta dachówka jest bardzo śliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dobry wieczór Lidzia pięknie się kładzie równiutko też poczekam na zdjęcie z oddali coby się w całej krasie daszek wyeksponował dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Dachówka slicznie się prezentuje! Widzę ,że ekipa szybciutko działa .... super! Czekam na zdjęcia domku w swojej kompletniej już nowej czapeczce Pozdrawiam! dziękuję myślę, że kompletną czapeczkę dachu będę mogła pokazać w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Liduś trzymam kciuki żeby dobrze było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.12.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Przepraszam, że tak późno, ale też chciałam pochwalić dachówkę - śliczna.Faktycznie panowie lecą szybciutko. Czy będziesz robić próbę szczelności dachu? Będziesz jakoś sprawdzać czy nic nie przecieka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Przepraszam, że tak późno, ale też chciałam pochwalić dachówkę - śliczna. Faktycznie panowie lecą szybciutko. Czy będziesz robić próbę szczelności dachu? Będziesz jakoś sprawdzać czy nic nie przecieka? dziękuję a jak się taką próbę robi ? najczęściej cieknąć może przy kominach, jeśli jest zła obróbka. Dekarz wystawia mi gwarancję i na tej podstawie będzie mi potem robił ewentualne poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.12.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 a jak się taką próbę robi ? najczęściej cieknąć może przy kominach, jeśli jest zła obróbka. Dekarz wystawia mi gwarancję i na tej podstawie będzie mi potem robił ewentualne poprawki. Mysza pisała czy mówiła kiedyś że stała na dachu i lała wodę. Teraz chyba taka opcja odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 a jak się taką próbę robi ? najczęściej cieknąć może przy kominach, jeśli jest zła obróbka. Dekarz wystawia mi gwarancję i na tej podstawie będzie mi potem robił ewentualne poprawki. Mysza pisała czy mówiła kiedyś że stała na dachu i lała wodę. Teraz chyba taka opcja odpada. u mnie w ogóle taka opcja odpada, bo dach jest za wysoko i na niego nie wejdę teraz. Zresztą zamarzła mi woda w kranie i jutro przyjeżdża pan od wody , aby zakręcić główny zawór przed domem. Niestety będzie mnie pewnie czekała na wiosnę wymiana wodomierza, ze względu na to zamarznięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.12.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Nam wodomierz popękał na Wszystkich Świętych.Niby hula ale prawie nic nie widać.Zawór główny na szczęście zakręcony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.12.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Przeczytałam o oknach.Jak będziesz miała wycenę to pochwal się jakie są różnice w cenie. Może być na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Przeczytałam o oknach. Jak będziesz miała wycenę to pochwal się jakie są różnice w cenie. Może być na PW. różnice cenowe są niesamowite. już byłam przekonana do PCV, bo po wycenie Urzędowskiego z sierpnia (63tyś w promocji), myślałam że mogę sobie drewniane okna odpuścić, a tu taka niespodzianka . Jakby mi się udało jeszcze trochę zejść z ceną tych drewnianych, to bym się w ogóle nie zastanawiała nad nimi. Jak już będę mieć wszystkie wyceny, to skrobnę PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.12.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Jeeejuuuuu!!! Super daszek się super szybko robi!!! I płaski onci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Jeeejuuuuu!!! Super daszek się super szybko robi!!! I płaski onci... bardzo dziękuję śnieg pada , ciekawe czy dekarze coś robią w ogóle jakaś tragedia jest na drogach, bo mój mąż jechał dzisiaj do przedszkola z dziewczynkami (2 km) 20 min . A jeszcze ma 20 km do pracy. Ciekawe na którą dojedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.12.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Jeeejuuuuu!!! Super daszek się super szybko robi!!! I płaski onci... bardzo dziękuję śnieg pada , ciekawe czy dekarze coś robią w ogóle jakaś tragedia jest na drogach, bo mój mąż jechał dzisiaj do przedszkola z dziewczynkami (2 km) 20 min . A jeszcze ma 20 km do pracy. Ciekawe na którą dojedzie ? daszek superowy a na drogach fakt masakra ja się dziś spóźniłam do pracy 40 min, tylko dlatego że na Powstańców Śląskich był wypadek i zamiast jechać wszystko stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.12.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 dacch bossski (to byl syk zazdrosci u nas teraz pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 dacch bossski (to byl syk zazdrosci u nas teraz pada Aniu, dziękuję u nas pada od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dzwonił Stary i przełożyliśmy nasze spotkanie na przyszły tydzień, bo korki w W-wie są makabryczne. Dzwoniłam przed chwilą do męża i on jeszcze nie dojechał do pracy jedzie już 2 godziny, ale całe szczęście już jest niedaleko, więc jeszcze jakieś 10 min jazdy mu zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts