Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aleee fajnie. W sam raz przed sniegiem zdazyli. :)

ale chyba nie zdąrzą skończyć :o

Lidszu co z tą pogodą do jasnej ciasnej ? :roll:

panowie muszą skończyć do piątku, bo od poniedziałku mają inną robotę. Wyjrzałam przez okno i zobaczyłam, że śnieg pada :evil: Kurde, mam nadzieję, że to nie przeszkodzi dekarzom w robocie, bo ta dachówka jest bardzo śliska :-?

Przepraszam, że tak późno, ale też chciałam pochwalić dachówkę - śliczna.

Faktycznie panowie lecą szybciutko.

Czy będziesz robić próbę szczelności dachu? Będziesz jakoś sprawdzać czy nic nie przecieka?

dziękuję :D

a jak się taką próbę robi ? :roll:

najczęściej cieknąć może przy kominach, jeśli jest zła obróbka. Dekarz wystawia mi gwarancję i na tej podstawie będzie mi potem robił ewentualne poprawki.

najczęściej cieknąć może przy kominach, jeśli jest zła obróbka. Dekarz wystawia mi gwarancję i na tej podstawie będzie mi potem robił ewentualne poprawki.

Mysza pisała czy mówiła kiedyś że stała na dachu i lała wodę.

Teraz chyba taka opcja odpada.

Mysza pisała czy mówiła kiedyś że stała na dachu i lała wodę.

Teraz chyba taka opcja odpada.

u mnie w ogóle taka opcja odpada, bo dach jest za wysoko i na niego nie wejdę teraz.

Zresztą zamarzła mi woda w kranie i jutro przyjeżdża pan od wody :evil: , aby zakręcić główny zawór przed domem. Niestety będzie mnie pewnie czekała na wiosnę wymiana wodomierza, ze względu na to zamarznięcie :(

Przeczytałam o oknach.

Jak będziesz miała wycenę to pochwal się jakie są różnice w cenie. Może być na PW.

różnice cenowe są niesamowite.

już byłam przekonana do PCV, bo po wycenie Urzędowskiego z sierpnia (63tyś w promocji), myślałam że mogę sobie drewniane okna odpuścić, a tu taka niespodzianka :roll: . Jakby mi się udało jeszcze trochę zejść z ceną tych drewnianych, to bym się w ogóle nie zastanawiała nad nimi.

Jak już będę mieć wszystkie wyceny, to skrobnę PW

Jeeejuuuuu!!! :o :o :o Super daszek się super szybko robi!!! I płaski onci... 8) :D :D :D

bardzo dziękuję :D

śnieg pada :evil: , ciekawe czy dekarze coś robią :roll:

w ogóle jakaś tragedia jest na drogach, bo mój mąż jechał dzisiaj do przedszkola z dziewczynkami (2 km) 20 min :o :x . A jeszcze ma 20 km do pracy. Ciekawe na którą dojedzie ? :roll:

Jeeejuuuuu!!! :o :o :o Super daszek się super szybko robi!!! I płaski onci... 8) :D :D :D

bardzo dziękuję :D

śnieg pada :evil: , ciekawe czy dekarze coś robią :roll:

w ogóle jakaś tragedia jest na drogach, bo mój mąż jechał dzisiaj do przedszkola z dziewczynkami (2 km) 20 min :o :x . A jeszcze ma 20 km do pracy. Ciekawe na którą dojedzie ? :roll:

daszek superowy :D

a na drogach fakt masakra :roll: ja się dziś spóźniłam do pracy 40 min, tylko dlatego że na Powstańców Śląskich był wypadek i zamiast jechać wszystko stało :evil:

Dzwonił Stary i przełożyliśmy nasze spotkanie na przyszły tydzień, bo korki w W-wie są makabryczne.

Dzwoniłam przed chwilą do męża i on jeszcze nie dojechał do pracy :o :evil: :evil: jedzie już 2 godziny, ale całe szczęście już jest niedaleko, więc jeszcze jakieś 10 min jazdy mu zostało.