Karolina i Artur 17.12.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dachówka slicznie się prezentuje! Widzę ,że ekipa szybciutko działa .... super! Czekam na zdjęcia domku w swojej kompletniej już nowej czapeczce Pozdrawiam! dziękuję myślę, że kompletną czapeczkę dachu będę mogła pokazać w sobotę. No to super! Czekam... jestem bardzo ciekawa końcowego efektu! Nam dziś przywieźli blachę, ale jest -13 C i pada snieg więc umówiliśmy się wstępnie z panami na poniedziałek.... byle choć troche sie pogoda poprawiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Jeeejuuuuu!!! Super daszek się super szybko robi!!! I płaski onci... bardzo dziękuję śnieg pada , ciekawe czy dekarze coś robią w ogóle jakaś tragedia jest na drogach, bo mój mąż jechał dzisiaj do przedszkola z dziewczynkami (2 km) 20 min . A jeszcze ma 20 km do pracy. Ciekawe na którą dojedzie ? daszek superowy a na drogach fakt masakra ja się dziś spóźniłam do pracy 40 min, tylko dlatego że na Powstańców Śląskich był wypadek i zamiast jechać wszystko stało Jak dobrze, że wymieniłam wczoraj koła na zimowe... A zima jak zwykle zaskoczyła drogowców... No bo kto by pomyślał, że w połowie grudnia śnieg spadnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.12.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Jeeejuuuuu!!! Super daszek się super szybko robi!!! I płaski onci... bardzo dziękuję śnieg pada , ciekawe czy dekarze coś robią w ogóle jakaś tragedia jest na drogach, bo mój mąż jechał dzisiaj do przedszkola z dziewczynkami (2 km) 20 min . A jeszcze ma 20 km do pracy. Ciekawe na którą dojedzie ? daszek superowy a na drogach fakt masakra ja się dziś spóźniłam do pracy 40 min, tylko dlatego że na Powstańców Śląskich był wypadek i zamiast jechać wszystko stało Jak dobrze, że wymieniłam wczoraj koła na zimowe... A zima jak zwykle zaskoczyła drogowców... No bo kto by pomyślał, że w połowie grudnia śnieg spadnie??? no właśnie czy ten śnieg zgłupiał a ja niedługo wychodzę do domku ciekawe ile czasu będę wracać??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.12.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 nie narzekajcie całkiem nieźle się jeździ gorzej bywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.12.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 To ja tez sobie tylko posycze ssssssssss, pieknie plasko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Jeeejuuuuu!!! Super daszek się super szybko robi!!! I płaski onci... bardzo dziękuję śnieg pada , ciekawe czy dekarze coś robią w ogóle jakaś tragedia jest na drogach, bo mój mąż jechał dzisiaj do przedszkola z dziewczynkami (2 km) 20 min . A jeszcze ma 20 km do pracy. Ciekawe na którą dojedzie ? daszek superowy a na drogach fakt masakra ja się dziś spóźniłam do pracy 40 min, tylko dlatego że na Powstańców Śląskich był wypadek i zamiast jechać wszystko stało Jak dobrze, że wymieniłam wczoraj koła na zimowe... A zima jak zwykle zaskoczyła drogowców... No bo kto by pomyślał, że w połowie grudnia śnieg spadnie??? ja w poniedziałek wymieniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 To ja tez sobie tylko posycze ssssssssss, pieknie plasko dziękuję nie pojechałam w końcu dzisiaj na budowę . Pogoda mnie przeraża, a zaraz muszę pojechać po dziewczynki do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 17.12.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 i skręca mnie z zazdrości ... ja nie mogę oglądać tej dachówki ... moja mi brzydnie Ślicznie Lidziu!!! pamiętam jak to bardzo cieszy jak już daszek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 i skręca mnie z zazdrości ... ja nie mogę oglądać tej dachówki ... moja mi brzydnie Ślicznie Lidziu!!! pamiętam jak to bardzo cieszy jak już daszek jest Justyna, dziękuję bardzo Twoja dachówka też jest przepiękna i nawet nie mów, że ci się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.12.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Lidszu piekny plaski daszekw moim ulubionym kolorze Zawsze jak patrze na takie dachy cos mnie sciska i mam zal do mezulka ze nie dal sie namowic Mam nadzieje ze mimo zlej aury dekarzom uda sie dokonczyc prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 dobry wieczór u nas też padało od wczoraj mróz jak nie wiem co temperatura w ciągu 40 minut z -8 spadła do -11 masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Lidszu piekny plaski daszekw moim ulubionym kolorze Zawsze jak patrze na takie dachy cos mnie sciska i mam zal do mezulka ze nie dal sie namowic Mam nadzieje ze mimo zlej aury dekarzom uda sie dokonczyc prace. Kaka, dziękuję bardzo . Dachówka jest przepiękna i szkoda tylko, że będę musiała trochę poczekać, aby ją w całej okazałości obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 dobry wieczór u nas też padało od wczoraj mróz jak nie wiem co temperatura w ciągu 40 minut z -8 spadła do -11 masakra u nas dzisiaj o 16 było - 10,5 stopnia nawet nie chcę myśleć ile jest teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 17.12.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 super wyglada ta Twoja dachowka. no i super, że masz taki układ ze składem że mozesz zaplacic pozniej. Mi jak przywiezli beton na strop i cena na fakturze byla inna niz ustalona (wyzsza) to koles zakrecil kurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.12.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Witanko massakryczna dziś pogoda ciekawe jak oni w takich warunkach kładli te dachówki mnie odstraszyło tak, że nawet do Zuzy na kawę nie pojechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Jak tam? Zyjesz, czy zamarzlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.12.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.12.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 heloł poczekaj aż jak do pracy od poniedziałku wrócę Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfor 18.12.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Witaj, widzę że budujecie dom o podobnym układzie jak my. I do tego niedaleko nas, gdzie my teraz mieszkamy. Będziemy Was podglądać Wasze poczynania na forum i Życzymy dużo cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.12.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 super wyglada ta Twoja dachowka. no i super, że masz taki układ ze składem że mozesz zaplacic pozniej. Mi jak przywiezli beton na strop i cena na fakturze byla inna niz ustalona (wyzsza) to koles zakrecil kurek. no wiesz .... właściwie to powinnam zapłacić za dachówkę w momencie składania zamówienia, ale nie lubię płacić za coś co do mnie nie dotarło - szczególnie całości kwoty. Umówiłam się na zaliczkę, ale skoro dachówka się spóźniała, to postanowiłam zapłacić dopiero po jej dostarczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts