MonikaC 17.03.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Tiiiiaaaaa pomarzyć zawsze mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Pozostaje tylko głęboko westchnąć och.................................................. pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 A ty gdzie masz kask??? no cóż, ja nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ti ti ti - macham paluszkiem, no tak najwazniejsze zadac szyku na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Widoki piękne ... i tego zazraszczam, bo jeździć nie umiem i już sie nie nauczę PS. wiem jaka ekipa będzie budowała Wam domek ... bardzo fajna i solidna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ti ti ti - macham paluszkiem, no tak najwazniejsze zadac szyku na stoku w przyszłym roku już będę mieć i dopiero będę się lansować na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 PS. wiem jaka ekipa będzie budowała Wam domek ... bardzo fajna i solidna łot a ja nie wiem jaka to będzie ekipa kurcze musimy się do M odezwać, aby się już do końca dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ti ti ti - macham paluszkiem, no tak najwazniejsze zadac szyku na stoku w przyszłym roku już będę mieć i dopiero będę się lansować na stoku No i takie podejscie to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ti ti ti - macham paluszkiem, no tak najwazniejsze zadac szyku na stoku w przyszłym roku już będę mieć i dopiero będę się lansować na stoku No i takie podejscie to rozumiem teraz muszę sobie jakiś dobrać do stroju no i trzeba dziecku dać przykład, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 PS. wiem jaka ekipa będzie budowała Wam domek ... bardzo fajna i solidna łot a ja nie wiem jaka to będzie ekipa kurcze musimy się do M odezwać, aby się już do końca dogadać Jeżeli ta o której wiem to suuuper chłopaki ... wiem z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 PS. wiem jaka ekipa będzie budowała Wam domek ... bardzo fajna i solidna łot a ja nie wiem jaka to będzie ekipa kurcze musimy się do M odezwać, aby się już do końca dogadać Jeżeli ta o której wiem to suuuper chłopaki ... wiem z doświadczenia jeśli to będzie twoja ekipa, to jestem spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 PS. wiem jaka ekipa będzie budowała Wam domek ... bardzo fajna i solidna łot a ja nie wiem jaka to będzie ekipa kurcze musimy się do M odezwać, aby się już do końca dogadać Jeżeli ta o której wiem to suuuper chłopaki ... wiem z doświadczenia jeśli to będzie twoja ekipa, to jestem spokojna Podpytałam M gdzie moje chłopaki idą i jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że właśnie do Was To możesz być spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 PS. wiem jaka ekipa będzie budowała Wam domek ... bardzo fajna i solidna łot a ja nie wiem jaka to będzie ekipa kurcze musimy się do M odezwać, aby się już do końca dogadać Jeżeli ta o której wiem to suuuper chłopaki ... wiem z doświadczenia jeśli to będzie twoja ekipa, to jestem spokojna Podpytałam M gdzie moje chłopaki idą i jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że właśnie do Was To możesz być spokojna tylko, że my zaczynamy koło czerwca, lipca, więc nie wiem czy trafią do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 PS. wiem jaka ekipa będzie budowała Wam domek ... bardzo fajna i solidna łot a ja nie wiem jaka to będzie ekipa kurcze musimy się do M odezwać, aby się już do końca dogadać Jeżeli ta o której wiem to suuuper chłopaki ... wiem z doświadczenia jeśli to będzie twoja ekipa, to jestem spokojna Podpytałam M gdzie moje chłopaki idą i jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że właśnie do Was To możesz być spokojna tylko, że my zaczynamy koło czerwca, lipca, więc nie wiem czy trafią do mnie Teraz maja inną prywatną robotę i później do Ciebie maja być wolni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 PS. wiem jaka ekipa będzie budowała Wam domek ... bardzo fajna i solidna łot a ja nie wiem jaka to będzie ekipa kurcze musimy się do M odezwać, aby się już do końca dogadać Jeżeli ta o której wiem to suuuper chłopaki ... wiem z doświadczenia jeśli to będzie twoja ekipa, to jestem spokojna Podpytałam M gdzie moje chłopaki idą i jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że właśnie do Was To możesz być spokojna tylko, że my zaczynamy koło czerwca, lipca, więc nie wiem czy trafią do mnie Teraz maja inną prywatną robotę i później do Ciebie maja być wolni to byłoby w takim razie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.03.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 O jak slicznie, gdzie to bo zapomnialam? Wyglada na moje ukochane Dolomity Kruelcia, durna jestes - czemu nie? Myslisz ze jak sie jest po 20stce to juz za pozno zeby sie uczyc? No chyba ze jakies kontuzje, to rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 O jak slicznie, gdzie to bo zapomnialam? Wyglada na moje ukochane Dolomity Kruelcia, durna jestes - czemu nie? Myslisz ze jak sie jest po 20stce to juz za pozno zeby sie uczyc? No chyba ze jakies kontuzje, to rozumiem... Oj durna, durna jestem ... dzięki za tę po dwudziestkę ale nie mam do tego ... natchnienia wolę zdecydowanie wodę a zimą najchętniej bym siedziała w gawrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 lidzszu wszystko wskazuje, że to "moja" ekipa będzie stawiała Wasz domek ... chętnie się wproszę do Ciebie, aby im dzień dobry powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 O jak slicznie, gdzie to bo zapomnialam? Wyglada na moje ukochane Dolomity Dolomity dolina Alta Badia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 lidzszu wszystko wskazuje, że to "moja" ekipa będzie stawiała Wasz domek ... chętnie się wproszę do Ciebie, aby im dzień dobry powiedzieć oczywiście bardzo serdecznie zapraszam pewnie ja wcześniej się do ciebie wproszę, aby oblukać robotę chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts