Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a co sie stalo w Sylwestra?

Jak rezerwowaliśmy wypoczynek, to powiedzieli nam, że Sylwester jest tylko dla dorosłych i że spędzimy ten wieczór w pokoju z dziewczynkami - i to było OK. Ośrodek generalnie ze średnią wieku wczasowiczów 50+. Oprócz naszych dziewczynek było jeszcze 3 dzieci.

W Sylwka rano zadzwoniono do nas z recepcji, że jednak możemy zabrać dziewczynki na zabawę. Skoro tak powiedzieli, tak zrobiliśmy i poszliśmy na imprezę. Po godzinie przyszła do nas menedżerka ośrodka i powiedziała, że musimy opuścić z dziewczynkami salę, bo ludzie się skarżą, że miała to być zabawa bez dzieci. Myślałam, że to dotyczyło wszystkich dzieci, które znajdowały się na sali (7 i 10 latka, 12 latek), jednak rano okazało się, że wyproszono tylko nas :evil: :evil: :evil: . Zrobiłam totalną zadymę na recepcji i zażądałam rozmowy z dyrektorem, który niestety nas unikał i nie pojawił się na umówionej wcześniej rozmowie.

Tak więc generalnie nie polecam nikomu ośrodka wypoczynkowego SMREK w Piwnicznej.

dzięki dziewczyny

A zrąbany Sylwester miałam podwójnie, bo mój M ma 1 stycznia urodziny i tak jakoś nie mieliśmy humoru do świętowania :-? .

Starałam się dziewczynkom zapewnić zabawę, aby przynajmniej one w jak najmniejszym stopniu odczuły chamstwo dyrekcji ośrodka.

Szczyt chamstwa, bezduszności i zero empatii :evil: :evil: :evil: :evil:

tak się nie robi, dorosłym też nie można, ale dzieciakom :o :evil: :evil: :evil:

na pohybel im i żadne pieniądze tego nie naprawią, niestety na długi czas w pamięci niesmak pozostanie :cry:

niekonsekwencja i niesprawiedliwość :evil: chyba tega najbardziej nie cierpię 8)