anjamen 03.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 o super ze jestes a co sie stalo w Sylwestra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 dobry wieczór Lidziu a co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.01.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Najlepszego wypoczęta kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.01.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 a co sie stalo w Sylwestra? Jak rezerwowaliśmy wypoczynek, to powiedzieli nam, że Sylwester jest tylko dla dorosłych i że spędzimy ten wieczór w pokoju z dziewczynkami - i to było OK. Ośrodek generalnie ze średnią wieku wczasowiczów 50+. Oprócz naszych dziewczynek było jeszcze 3 dzieci. W Sylwka rano zadzwoniono do nas z recepcji, że jednak możemy zabrać dziewczynki na zabawę. Skoro tak powiedzieli, tak zrobiliśmy i poszliśmy na imprezę. Po godzinie przyszła do nas menedżerka ośrodka i powiedziała, że musimy opuścić z dziewczynkami salę, bo ludzie się skarżą, że miała to być zabawa bez dzieci. Myślałam, że to dotyczyło wszystkich dzieci, które znajdowały się na sali (7 i 10 latka, 12 latek), jednak rano okazało się, że wyproszono tylko nas . Zrobiłam totalną zadymę na recepcji i zażądałam rozmowy z dyrektorem, który niestety nas unikał i nie pojawił się na umówionej wcześniej rozmowie. Tak więc generalnie nie polecam nikomu ośrodka wypoczynkowego SMREK w Piwnicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 no to faktycznie chamska zagrywka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.01.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 no to faktycznie chamska zagrywka była baardzo chamska spiep....li nam totalnie sylwka, bo dziewczynki nam prawie do północy płakały, że nie mogą zejść na dół potańczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Dostałaś zwrot kosztów? Chamstwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ale kurewstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.01.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Dostałaś zwrot kosztów? Chamstwo!!! Nie zapłaciłam za masaże, które sobie wzięliśmy i to prawie pokryło koszty sylwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 no i bardzo dobrze albo wszyscy albo nikt skoro powiedzieli że możecie zejść to ich wina a to że dziewczynki płakał to tylko pozbawienie ich trichu kasy to i tak mała kara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.01.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 no i bardzo dobrze albo wszyscy albo nikt skoro powiedzieli że możecie zejść to ich wina a to że dziewczynki płakał to tylko pozbawienie ich trichu kasy to i tak mała kara dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.01.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 szkoda Dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.01.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 dzięki dziewczyny A zrąbany Sylwester miałam podwójnie, bo mój M ma 1 stycznia urodziny i tak jakoś nie mieliśmy humoru do świętowania . Starałam się dziewczynkom zapewnić zabawę, aby przynajmniej one w jak najmniejszym stopniu odczuły chamstwo dyrekcji ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ozesz co za... Naslij na nich Nitke. I chodz, zmasakrujemy im opinie w necie. Mam doswiadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Szczyt chamstwa, bezduszności i zero empatii tak się nie robi, dorosłym też nie można, ale dzieciakom na pohybel im i żadne pieniądze tego nie naprawią, niestety na długi czas w pamięci niesmak pozostanie niekonsekwencja i niesprawiedliwość chyba tega najbardziej nie cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.01.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Hejka O matko ale ku.....wo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.01.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 I chodz, zmasakrujemy im opinie w necie. Mam doswiadczenie. Mam dokładnie taki zamiar. Nie puszczę im tego płazem A tak w ogóle dzień dobry poniedziałkowo Próbuję się odkopać z rzeczy powyjazdowych i od rana pralka chodzi na najwyższych obrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dzieńdobry Lidzia pewnie a dokop dziadom a czy tak przypadkiem Ty to już nie masz dachu skończonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.01.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a czy tak przypadkiem Ty to już nie masz dachu skończonego A skąd ja mam to wiedzieć ? Niedługo wybiorę się na budowę, to dam znać Tylko nie wiem, czy cokolwiek będę mogła zobaczyć, bo wszystko śniegiem przykryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts