Arnika 04.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Małgoś, Pasiulka, dzięki rzeczywiście świetną miały zabawę Na pewno świetnie się bawiły... A za nimi kto jedzie mama czy tata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.01.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cześć Lidszu, Dziewczynki to chyba od razu na nartach Ci się urodziły, bo pozycje trzymają zawodowo A Smrek omijamy szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ale fajnie wygladaja na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.01.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Jeju ale fajowo. Tylko kurcze ja kiedyś gdzieś czytałam czy oglądałam jakiś program że chyba do 5 roku życia nie powinno się dzieci na nartach uczyć jeździć ze względu na nogi ale nie pamiętam już dokładnie o co chodziło śliczny daszek dzieci można uczyć od 3-4 roku życia, bo wtedy już układ kostny dziecka jest dość wykształcony. Olga zjeżdżała tylko parę razy, chcieliśmy zobaczyć, czy jej się to w ogóle podoba. No i spodobało jej się baaaardzo i teraz chodzi i ciągle nas się pyta kiedy jedziemy na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Małgoś, Pasiulka, dzięki rzeczywiście świetną miały zabawę Na pewno świetnie się bawiły... A za nimi kto jedzie mama czy tata? Za Ingą na wyciągu jedzie jej instruktor Michał. Nas nie ma na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Daszek prezentuje się rewelacyjnie!!!! Naprawdę super! Zazdroszczę P.S Śliczne córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Elena, Anja, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Jeju ale fajowo. Tylko kurcze ja kiedyś gdzieś czytałam czy oglądałam jakiś program że chyba do 5 roku życia nie powinno się dzieci na nartach uczyć jeździć ze względu na nogi ale nie pamiętam już dokładnie o co chodziło śliczny daszek Monia, moje młode miało niecałe 3 lata jak zaczynał...dziś muszę go gonić (i rzadko doganiam ), a i ani lekarz, ani rehabilitant nie widzieli przeciwwskazań. Oczywiście wszystko z umiarem, choć młode umiaru nie ma w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.01.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Lidszu a co pwiesz na nalot czwartkowy na Gosiek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Daszek prezentuje się rewelacyjnie!!!! Naprawdę super! Zazdroszczę P.S Śliczne córeczki Karolina, dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Lidszu a co pwiesz na nalot czwartkowy na Gosiek ?? Baaardzoooo chętnie O której się umówiłyście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.01.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Lidszu a co pwiesz na nalot czwartkowy na Gosiek ?? Baaardzoooo chętnie O której się umówiłyście ? u Gosi bedziemy ok 12 ciut poooo ode mnie wyjeżdzamy o 11 ciut pooo bo o 10 mam pana od okien więc ma godz żeby mi wszystko wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.01.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Cze Liduś fajnie, że jedziesz do Gosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dzień dobry przylazłam pozazdrościć a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.01.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dzień dobry przylazłam pozazdrościć a co hihi tym razem ty nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Zuzanko ja to Wam często zazdraszczać muszę bo Was dużo i często się spotykacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Lidszu a co pwiesz na nalot czwartkowy na Gosiek ?? Baaardzoooo chętnie O której się umówiłyście ? u Gosi bedziemy ok 12 ciut poooo ode mnie wyjeżdzamy o 11 ciut pooo bo o 10 mam pana od okien więc ma godz żeby mi wszystko wytłumaczyć a jakiego pana od okien masz ? bo ja właśnie zgłębiam ten temat. Już byłam prawie w 100% zdecydowana na PCV, ale dostałam właśnie wycenę drewnianych z 3-szybowym pakietem, które są tańsze od PCV Jezierskiego i Oknoplastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Zuzanko ja to Wam często zazdraszczać muszę bo Was dużo i często się spotykacie nie zazdraszczaj, tylko przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.01.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Lidszu a co pwiesz na nalot czwartkowy na Gosiek ?? Baaardzoooo chętnie O której się umówiłyście ? u Gosi bedziemy ok 12 ciut poooo ode mnie wyjeżdzamy o 11 ciut pooo bo o 10 mam pana od okien więc ma godz żeby mi wszystko wytłumaczyć a jakiego pana od okien masz ? bo ja właśnie zgłębiam ten temat. Już byłam prawie w 100% zdecydowana na PCV, ale dostałam właśnie wycenę drewnianych z 3-szybowym pakietem, które są tańsze od PCV Jezierskiego i Oknoplastu a ja nie wiem R. wczoraj dał mi namiary od naszych klientów u których robił w kilku domach a ze są wymagający (znaczy upierdliwi jak ja) to oznacza że mogę skorzystać z namiaru a Jezierski do konkurencyjnych nie należy może wpadnij do mnie w czwrtek rano to obie pogadamy z tym panem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Kochane moje ja mam okna Jezierskiego i nie szczególnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts