Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeju ale fajowo.

Tylko kurcze ja kiedyś gdzieś czytałam czy oglądałam jakiś program że chyba do 5 roku życia nie powinno się dzieci na nartach uczyć jeździć ze względu na nogi ale nie pamiętam już dokładnie o co chodziło :roll:

śliczny daszek

dzieci można uczyć od 3-4 roku życia, bo wtedy już układ kostny dziecka jest dość wykształcony.

Olga zjeżdżała tylko parę razy, chcieliśmy zobaczyć, czy jej się to w ogóle podoba. No i spodobało jej się baaaardzo i teraz chodzi i ciągle nas się pyta kiedy jedziemy na narty :lol: :lol:

Jeju ale fajowo.

Tylko kurcze ja kiedyś gdzieś czytałam czy oglądałam jakiś program że chyba do 5 roku życia nie powinno się dzieci na nartach uczyć jeździć ze względu na nogi ale nie pamiętam już dokładnie o co chodziło :roll:

śliczny daszek

Monia, moje młode miało niecałe 3 lata jak zaczynał...dziś muszę go gonić (i rzadko doganiam :oops: ), a i ani lekarz, ani rehabilitant nie widzieli przeciwwskazań. Oczywiście wszystko z umiarem, choć młode umiaru nie ma w tym temacie :roll:

Lidszu a co pwiesz na nalot czwartkowy na Gosiek ??

Baaardzoooo chętnie :D :D

O której się umówiłyście ? :roll:

u Gosi bedziemy ok 12 ciut poooo

ode mnie wyjeżdzamy o 11 ciut pooo bo o 10 mam pana od okien :roll: więc ma godz żeby mi wszystko wytłumaczyć :wink:

a jakiego pana od okien masz ? :roll:

bo ja właśnie zgłębiam ten temat. Już byłam prawie w 100% zdecydowana na PCV, ale dostałam właśnie wycenę drewnianych z 3-szybowym pakietem, które są tańsze od PCV Jezierskiego i Oknoplastu :o :roll:

Lidszu a co pwiesz na nalot czwartkowy na Gosiek ??

Baaardzoooo chętnie :D :D

O której się umówiłyście ? :roll:

u Gosi bedziemy ok 12 ciut poooo

ode mnie wyjeżdzamy o 11 ciut pooo bo o 10 mam pana od okien :roll: więc ma godz żeby mi wszystko wytłumaczyć :wink:

a jakiego pana od okien masz ? :roll:

bo ja właśnie zgłębiam ten temat. Już byłam prawie w 100% zdecydowana na PCV, ale dostałam właśnie wycenę drewnianych z 3-szybowym pakietem, które są tańsze od PCV Jezierskiego i Oknoplastu :o :roll:

a ja nie wiem :oops: :oops: R. wczoraj dał mi namiary od naszych klientów u których robił w kilku domach a ze są wymagający (znaczy upierdliwi jak ja) to oznacza że mogę skorzystać z namiaru :roll: :roll: :roll:

a Jezierski do konkurencyjnych nie należy 8)

może wpadnij do mnie w czwrtek rano to obie pogadamy z tym panem :D