mario31 05.01.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dzieci można uczyć od 3-4 roku życia, bo wtedy już układ kostny dziecka jest dość wykształcony. Olga zjeżdżała tylko parę razy, chcieliśmy zobaczyć, czy jej się to w ogóle podoba. No i spodobało jej się baaaardzo i teraz chodzi i ciągle nas się pyta kiedy jedziemy na narty Nasza Zuza też się uczyła w zeszłym roku jak skończyła 3 latka. Zaczęliśmy od kilku zjazdów dziennie, żeby się oswoiła. Spodobało jej się baaardzo! Potem przez kilka miesięcy pytała kiedy znowu pojedziemy i nawet jak planowaliśmy urlop latem to pytała czy będą narty! Lidziu daszek cudny - czekam aż śnieg stopnieje i pokażesz nam całą czapeczkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... dzień dobry widziałam synowe na nartach ale fajnie Nas chyba też wzięło... co prawda na razie teoretycznie, ale już byłam na jednym takim stoku gdzie można by się spokojnie pouczyć mają tam szkółkę więc pewnie się uda. i daszek..... juz taki gotowy a wiesz że dach cza odśnieżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 bo ja właśnie zgłębiam ten temat. Już byłam prawie w 100% zdecydowana na PCV, ale dostałam właśnie wycenę drewnianych z 3-szybowym pakietem, które są tańsze od PCV Jezierskiego i Oknoplastu siema widzę że mamy podobne dylemaciki tyż nie mogę sie zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nitka - - - - - - - - - - CZEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nitka - - - - - - - - - - CZEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ czeeee kochana wróciłam z zaświatów ale teraz już raczej nie będę znikac - co mam nadzieje się stanie czytałam o sylwestrze... cóż.... Smrek'a omijamy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.01.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nitka - - - - - - - - - - CZEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ czeeee kochana wróciłam z zaświatów ale teraz już raczej nie będę znikac - co mam nadzieje się stanie czytałam o sylwestrze... cóż.... Smrek'a omijamy .. trzymam cię za słowo !!!!!!!!!!!!!!!!! nie znikaj !!!!!!!!!!!!!! bo jak cię znajdę toooooooooooo - lepiej pisać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 nie nie.... już będę .... mam teraz tyle zaległości, że staram się choc po stronie komentarzy przeczytać.... ale chyba odpadnę.... A Ty? jak żyjesz po świętach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 O Nitka się w końcu znalazła a własnie miałam Cię szukać Witaj w nowym roczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dziękuje kochana i Ty witaj jak święta ? już w nowym domciu? z życzeniami zaraz dobiegnę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dziękuje kochana i Ty witaj jak święta ? już w nowym domciu? z życzeniami zaraz dobiegnę.... Trochę w nowym i trochę w starym Znacznie wygodniej w nowym, choć prawie nic nie mamy...jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 bo ja właśnie zgłębiam ten temat. Już byłam prawie w 100% zdecydowana na PCV, ale dostałam właśnie wycenę drewnianych z 3-szybowym pakietem, które są tańsze od PCV Jezierskiego i Oknoplastu siema widzę że mamy podobne dylemaciki tyż nie mogę sie zdecydować Oooooo i Kamyk się odkopał spod śniegu Myślałam, że jesteś zdecydowany na drewniane od tego kolesia, co mi kiedyś dawałeś namiary . A czemu zastanawiasz się również nad PCV'kami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... dzień dobry widziałam synowe na nartach ale fajnie Nas chyba też wzięło... co prawda na razie teoretycznie, ale już byłam na jednym takim stoku gdzie można by się spokojnie pouczyć mają tam szkółkę więc pewnie się uda. bardzo dziękuję za komplementa . Teraz zięciunia moi muszę się nauczyć jeździć A zakupy w Decathlonie się udały ? Koniecznie ruszaj na stok na narty i daszek..... juz taki gotowy a wiesz że dach cza odśnieżać ha, ha, ha - nawet moi dekarze nie chcą wchodzić na ten dach, a co dopiero ja Śnieżek sam zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... dzień dobry widziałam synowe na nartach ale fajnie Nas chyba też wzięło... co prawda na razie teoretycznie, ale już byłam na jednym takim stoku gdzie można by się spokojnie pouczyć mają tam szkółkę więc pewnie się uda. bardzo dziękuję za komplementa . Teraz zięciunia moi muszę się nauczyć jeździć A zakupy w Decathlonie się udały ? Koniecznie ruszaj na stok na narty i daszek..... juz taki gotowy a wiesz że dach cza odśnieżać ha, ha, ha - nawet moi dekarze nie chcą wchodzić na ten dach, a co dopiero ja Śnieżek sam zniknie może by tak połączyć przyjemne z pożytecznym hę? ja mam ostry spadek dachu Ty łagodniejszy... więc jako żeś Ty już zaprawiona w boju idziesz z nartami na mój dach... a ja na Twój :P i co gra? odśnieżanko jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dzieci można uczyć od 3-4 roku życia, bo wtedy już układ kostny dziecka jest dość wykształcony. Olga zjeżdżała tylko parę razy, chcieliśmy zobaczyć, czy jej się to w ogóle podoba. No i spodobało jej się baaaardzo i teraz chodzi i ciągle nas się pyta kiedy jedziemy na narty Nasza Zuza też się uczyła w zeszłym roku jak skończyła 3 latka. Zaczęliśmy od kilku zjazdów dziennie, żeby się oswoiła. Spodobało jej się baaardzo! Potem przez kilka miesięcy pytała kiedy znowu pojedziemy i nawet jak planowaliśmy urlop latem to pytała czy będą narty! Lidziu daszek cudny - czekam aż śnieg stopnieje i pokażesz nam całą czapeczkę! dla dzieci to jest świetna zabawa. Moja Olga była wniebowzięta i w ogóle nie chciała zdjąć nart. Mam nadzieję, że w przyszłym roku też będzie taka napalona Maryś, dziękuję . Teraz czekam z utęsknieniem na odwilż, bo nie udało mi się zobaczyć dachu w całej okazałości, ale wiem, że zapowiada się ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... dzień dobry widziałam synowe na nartach ale fajnie Nas chyba też wzięło... co prawda na razie teoretycznie, ale już byłam na jednym takim stoku gdzie można by się spokojnie pouczyć mają tam szkółkę więc pewnie się uda. bardzo dziękuję za komplementa . Teraz zięciunia moi muszę się nauczyć jeździć A zakupy w Decathlonie się udały ? Koniecznie ruszaj na stok na narty i daszek..... juz taki gotowy a wiesz że dach cza odśnieżać ha, ha, ha - nawet moi dekarze nie chcą wchodzić na ten dach, a co dopiero ja Śnieżek sam zniknie może by tak połączyć przyjemne z pożytecznym hę? ja mam ostry spadek dachu Ty łagodniejszy... więc jako żeś Ty już zaprawiona w boju idziesz z nartami na mój dach... a ja na Twój :P i co gra? odśnieżanko jak się patrzy mój dach niby z mniejszym kątem nachylenia, ale: 1. po płaskiej dachówce szybciej się zjeżdża 2. jest o wiele wyżej od ziemi , ale jak chcesz, to chętnie zapraszam - czego się nie robi dla przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ..... no ba.... niech se tylko jakieś gacie odpowiednie kupię Widziałam nawet fajne z Iguany i z Killtech'a... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ..... no ba.... niech se tylko jakieś gacie odpowiednie kupię Widziałam nawet fajne z Iguany i z Killtech'a... zobaczymy Bardzo fajne marki - sama mam 2 pary spodni Iguany i jestem z nich bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.01.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 bo ja właśnie zgłębiam ten temat. Już byłam prawie w 100% zdecydowana na PCV, ale dostałam właśnie wycenę drewnianych z 3-szybowym pakietem, które są tańsze od PCV Jezierskiego i Oknoplastu siema widzę że mamy podobne dylemaciki tyż nie mogę sie zdecydować Oooooo i Kamyk się odkopał spod śniegu Myślałam, że jesteś zdecydowany na drewniane od tego kolesia, co mi kiedyś dawałeś namiary . A czemu zastanawiasz się również nad PCV'kami ? no niby jestem i nie jestem już sam nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 bo ja właśnie zgłębiam ten temat. Już byłam prawie w 100% zdecydowana na PCV, ale dostałam właśnie wycenę drewnianych z 3-szybowym pakietem, które są tańsze od PCV Jezierskiego i Oknoplastu siema widzę że mamy podobne dylemaciki tyż nie mogę sie zdecydować Oooooo i Kamyk się odkopał spod śniegu Myślałam, że jesteś zdecydowany na drewniane od tego kolesia, co mi kiedyś dawałeś namiary . A czemu zastanawiasz się również nad PCV'kami ? no niby jestem i nie jestem już sam nie wiem co robić witaj w klubie ja się chyba jednak zdecyduję na PCV, aby nie musieć ich za 5 lat odnawiać. Bo znając mojego M, to nie będzie mu się tego chciało robić. Jutro jadę na spotkanie ze Starym i się będę decydować. Właśnie się dowiedziałam, że mam nietypowy wymiar bramy, który będzie mnie kosztował o ponad 1 tyś więcej niż standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 UWAGA, UWAGA szukam dobrych i polecanych: elektryka i hydrualika dziewczyny HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts