Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bo ja właśnie zgłębiam ten temat. Już byłam prawie w 100% zdecydowana na PCV, ale dostałam właśnie wycenę drewnianych z 3-szybowym pakietem, które są tańsze od PCV Jezierskiego i Oknoplastu :o :roll:

siema widzę że mamy podobne dylemaciki tyż nie mogę sie zdecydować :roll:

Oooooo i Kamyk się odkopał spod śniegu :wink: :lol: :lol:

Myślałam, że jesteś zdecydowany na drewniane od tego kolesia, co mi kiedyś dawałeś namiary :roll: .

A czemu zastanawiasz się również nad PCV'kami ?

no niby jestem i nie jestem już sam nie wiem co robić :-?

witaj w klubie 8)

ja się chyba jednak zdecyduję na PCV, aby nie musieć ich za 5 lat odnawiać. Bo znając mojego M, to nie będzie mu się tego chciało robić.

Jutro jadę na spotkanie ze Starym i się będę decydować.

Właśnie się dowiedziałam, że mam nietypowy wymiar bramy, który będzie mnie kosztował o ponad 1 tyś więcej niż standard :-?

to wez sobie aluminiakiw kolorze antracyt Liduś. Będa tworzyly nowoczesny klimat na elewacji, która jest śliczna z resztą i prosta

to wez sobie aluminiakiw kolorze antracyt Liduś. Będa tworzyly nowoczesny klimat na elewacji, która jest śliczna z resztą i prosta

ja bym chętnie się na takie zdecydowała, ale mój szanowny mówi zdecydowane NIE w tej kwestii :evil:

Mówiłam, że mojego M ciągnie w stronę drewnianych okien, ale teraz to ja chyba bardziej chciałabym drewniane okna :roll:

Kurde, czy te wybory muszą być takie trudne ? :roll: