zuznka 05.01.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 UWAGA, UWAGA szukam dobrych i polecanych: elektryka i hydrualika dziewczyny HELP mam obu namiary dam w czwartek a co do okien to jestem w szoku tą zmianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 UWAGA, UWAGA szukam dobrych i polecanych: elektryka i hydrualika dziewczyny HELP ja niestety ani hydraulika ani elektryka wole nie polecać A co z oknami? ide czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 bo ja właśnie zgłębiam ten temat. Już byłam prawie w 100% zdecydowana na PCV, ale dostałam właśnie wycenę drewnianych z 3-szybowym pakietem, które są tańsze od PCV Jezierskiego i Oknoplastu siema widzę że mamy podobne dylemaciki tyż nie mogę sie zdecydować Oooooo i Kamyk się odkopał spod śniegu Myślałam, że jesteś zdecydowany na drewniane od tego kolesia, co mi kiedyś dawałeś namiary . A czemu zastanawiasz się również nad PCV'kami ? no niby jestem i nie jestem już sam nie wiem co robić witaj w klubie ja się chyba jednak zdecyduję na PCV, aby nie musieć ich za 5 lat odnawiać. Bo znając mojego M, to nie będzie mu się tego chciało robić. Jutro jadę na spotkanie ze Starym i się będę decydować. Właśnie się dowiedziałam, że mam nietypowy wymiar bramy, który będzie mnie kosztował o ponad 1 tyś więcej niż standard to wez sobie aluminiakiw kolorze antracyt Liduś. Będa tworzyly nowoczesny klimat na elewacji, która jest śliczna z resztą i prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.01.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ja się jakoś nie martwię o odnawianie (mam już drewno z 9 lat i jest oki)właściwie nie mam pojęcia czemu nie mogę się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 to wez sobie aluminiakiw kolorze antracyt Liduś. Będa tworzyly nowoczesny klimat na elewacji, która jest śliczna z resztą i prosta ja bym chętnie się na takie zdecydowała, ale mój szanowny mówi zdecydowane NIE w tej kwestii Mówiłam, że mojego M ciągnie w stronę drewnianych okien, ale teraz to ja chyba bardziej chciałabym drewniane okna Kurde, czy te wybory muszą być takie trudne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ja się jakoś nie martwię o odnawianie (mam już drewno z 9 lat i jest oki)właściwie nie mam pojęcia czemu nie mogę się zdecydować to ja też nie wiem, czemu nie możesz się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.01.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 to tyż masz jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 UWAGA, UWAGA szukam dobrych i polecanych: elektryka i hydrualika dziewczyny HELP mam obu namiary dam w czwartek a co do okien to jestem w szoku tą zmianą super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.01.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Lidszu a wiesz jakie tynki będziecie robić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Lidszu a wiesz jakie tynki będziecie robić???? jeszcze nie wiem, ale zastanawiałam się nad wapienno-cementowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Lidszu a wiesz jakie tynki będziecie robić???? jeszcze nie wiem, ale zastanawiałam się nad wapienno-cementowymi właśnie takie będą u nas zacierane jakims piachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Lidszu a wiesz jakie tynki będziecie robić???? jeszcze nie wiem, ale zastanawiałam się nad wapienno-cementowymi właśnie takie będą u nas zacierane jakims piachem a jak dachówka, kupiona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.01.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dachówka pewnie siem kupi na dniach Mam nadzieje i najlepiej jakby siem sama przywiozła i ułozyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dachówka pewnie siem kupi na dniach Mam nadzieje i najlepiej jakby siem sama przywiozła i ułozyła przecie tak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.01.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dachówka pewnie siem kupi na dniach Mam nadzieje i najlepiej jakby siem sama przywiozła i ułozyła przecie tak bedzie no właśnie maja wprowadzić taką inteligentną do obrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Lidka i tak najwazniejsze jest, kto Ci te okna bedzie montowal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ło jak dobrze że mnie chociaż dylematy w kwestii okien ominęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2010 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ... po namiar na elektryka idź do Nefci jej p. Łukasz robił u mnie tylko poprawki, ale jest bardziej niż w porząsiu co do całości to gadaj z Nefcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.01.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Lidka i tak najwazniejsze jest, kto Ci te okna bedzie montowal... Sami z Lidszu montujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Lidka i tak najwazniejsze jest, kto Ci te okna bedzie montowal... Sami z Lidszu montujemy wespół w zespół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts