kamyk68 06.01.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Jadę oblukać twojego Topaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Jadę oblukać twojego Topaza jak to, tak beze mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.01.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Jadę oblukać twojego Topaza jak to, tak beze mnie ? No tak tylko kciałem se obok przejechać ale jak nie pozwalasz to nie przejadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Jadę oblukać twojego Topaza jak to, tak beze mnie ? No tak tylko kciałem se obok przejechać ale jak nie pozwalasz to nie przejadę pozwalam, pozwalam. A adres masz ? A może w przyszłym tygodniu byśmy się umówili u mnie na budowie na miłe spotkanie ? Ma być podobno odwilż i może w końcu będzie widać dach w całej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Adres mam może być i w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Adres mam może być i w przyszłym tygodniu Dzisiaj nie mogę podjechać, bo zaraz spadam na spotkanie ze Starym w sprawie okien Ale może uda ci się również spotkać u mnie moich dekarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.01.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Adres mam może być i w przyszłym tygodniu Dzisiaj nie mogę podjechać, bo zaraz spadam na spotkanie ze Starym w sprawie okien Ale może uda ci się również spotkać u mnie moich dekarzy Kurna szkoda że nie wiedziałem sam bym siem z ciekawości przejechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Adres mam może być i w przyszłym tygodniu Dzisiaj nie mogę podjechać, bo zaraz spadam na spotkanie ze Starym w sprawie okien Ale może uda ci się również spotkać u mnie moich dekarzy Kurna szkoda że nie wiedziałem sam bym siem z ciekawości przejechał No to dawaj, ja jestem z nim umówiona na 12 na Bemowie u niego we firmie, to może też wpadnij ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Daj mi swój numer fona na PW, bo nie mam. Wysłałam dzisiaj do tego twojego kolesia okna do wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Daj mi swój numer fona na PW, bo nie mam. Wysłałam dzisiaj do tego twojego kolesia okna do wyceny. jakiego kolesia też kcem wysłać a coooo se powysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Daj mi swój numer fona na PW, bo nie mam. Wysłałam dzisiaj do tego twojego kolesia okna do wyceny. jakiego kolesia też kcem wysłać a coooo se powysyłam zaraz ci dam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.01.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 witam,czy ja mogę się podpiąc pod namiar kolesia od okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 witam, czy ja mogę się podpiąc pod namiar kolesia od okien? ale to są drewniane, chcesz ? jeśli interesują cię plastiki, to mogę dać ci namiar na forumowego Starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.01.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 witam, czy ja mogę się podpiąc pod namiar kolesia od okien? ale to są drewniane, chcesz ? jeśli interesują cię plastiki, to mogę dać ci namiar na forumowego Starego drewniane chcę na razie robię rozeznanie. wiec lapie wszystko co leci. i takie i takie, wiec jesli masz jeszcze kogos to chetnie wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dzień dobry to ja czekam na podsumowanie kto i jakie okna w końcu pozakłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dzień dobry to ja czekam na podsumowanie kto i jakie okna w końcu pozakłada to poczekamy razem Wusia, my mamy ładne -nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 no my mamy najładniejsze to spokojnie poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Lidka i tak najwazniejsze jest, kto Ci te okna bedzie montowal... Sami z Lidszu montujemy A, no to luzik. Bierzcie najdrozsze w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Wróciłam, uffff. Jazda samochodem w taką pogodę po W-wie przyprawia o nerwicę Dostałam wycenę okien, która jest dość atrakcyjna, do tego wycena bramy garażowej, drzwi antywłamaniowych pomiędzy garażem i hollem oraz drzwi wejściowych. Spędziłam u Starego ponad 3 godziny (bo do małomównych nie należymy ) i na pewno wiem o wiele więcej niż przed spotkaniem. Aaaa i jestem w 90% zdecydowana na PCV'ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.01.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Aaaa i jestem w 90% zdecydowana na PCV'ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts