Arnika 06.01.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ja też mam PCV , a wyglądają jak drewno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.01.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Wróciłam, uffff. Jazda samochodem w taką pogodę po W-wie przyprawia o nerwicę Dostałam wycenę okien, która jest dość atrakcyjna, do tego wycena bramy garażowej, drzwi antywłamaniowych pomiędzy garażem i hollem oraz drzwi wejściowych. Spędziłam u Starego ponad 3 godziny (bo do małomównych nie należymy ) i na pewno wiem o wiele więcej niż przed spotkaniem. Aaaa i jestem w 90% zdecydowana na PCV'ki też będą ładne białe czy jakaś okleina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Gosia, Arnika, nie śmiejcie się ze mnie, no Wróciłam, uffff. Jazda samochodem w taką pogodę po W-wie przyprawia o nerwicę Dostałam wycenę okien, która jest dość atrakcyjna, do tego wycena bramy garażowej, drzwi antywłamaniowych pomiędzy garażem i hollem oraz drzwi wejściowych. Spędziłam u Starego ponad 3 godziny (bo do małomównych nie należymy ) i na pewno wiem o wiele więcej niż przed spotkaniem. Aaaa i jestem w 90% zdecydowana na PCV'ki też będą ładne białe czy jakaś okleina? kolor orzech dwustronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Lidzia no powiem obiektywnie wybrałaś najładniejszy kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Gosia, Arnika, nie śmiejcie się ze mnie, no Wróciłam, uffff. Jazda samochodem w taką pogodę po W-wie przyprawia o nerwicę Dostałam wycenę okien, która jest dość atrakcyjna, do tego wycena bramy garażowej, drzwi antywłamaniowych pomiędzy garażem i hollem oraz drzwi wejściowych. Spędziłam u Starego ponad 3 godziny (bo do małomównych nie należymy ) i na pewno wiem o wiele więcej niż przed spotkaniem. Aaaa i jestem w 90% zdecydowana na PCV'ki też będą ładne białe czy jakaś okleina? kolor orzech dwustronny Nie śmieję się, tylko uśmiecham, bo ja też mam plastiki (kto by drewno pielęgnował i konserwował). Orzech był moim faworytem, ale mąż wybrał winchester, łudząco podobny do drewna, ale..... Za to drzwi i brama są orzechowe, i parapety zewnętrzne będą z płytek klinkierowych szkliwionych ciemnobrązowych. Po mojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Lidzia no powiem obiektywnie wybrałaś najładniejszy kolorek Obiektywnie to się zgadzam z Wu, ale subiektywnie to drugi raz okleiny nie wzięłabym tylko białe Ale ja mam schizola na punkcie rys i zadrapań, więc na mnie nie zwracaj uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a ja mam okleinowane z obu stron i fajne som czesc Lidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Biale sa gites tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Lidzia no powiem obiektywnie wybrałaś najładniejszy kolorek też tak myslę i to tez jest bardzo obiektywna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Malka patrzaj jakie my zgodne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Malka patrzaj jakie my zgodne som ciekawe czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 zupełnie nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.01.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 no prosze jakie to zgodne towarzystwo. dlaczego zmienilas zdanie odnośnie okien jesli mozna wiedziec. ja wlasnie przegladam elektrykow i lapie sie za glowe ile to bedzie kosztowac... nie wiem czy nie taniej wyniesie zeby ktos przyjechal z innego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.01.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a ja słyszałem że te białe "plazdiki"to siem cięzko myje podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 no mogą żółknąć i zachodzić i tak dalej a kolorkowe zwłaszcza barwione w masie to nawet nie widać ryski jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Lidzia no powiem obiektywnie wybrałaś najładniejszy kolorek Jak ja się cieszę, że wam się podoba Dla mnie ten kolor jest najładniejszy, a na białe okna już bym się nigdy nie zdecydowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a ja słyszałem że te białe "plazdiki"to siem cięzko myje podobno myje jak myje, ale tak pisze Wusia mogą żółknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 no prosze jakie to zgodne towarzystwo. dlaczego zmienilas zdanie odnośnie okien jesli mozna wiedziec. ja wlasnie przegladam elektrykow i lapie sie za glowe ile to bedzie kosztowac... nie wiem czy nie taniej wyniesie zeby ktos przyjechal z innego miasta zmieniłam zdanie z kilku powodów: 1. nie będzie mi się chciało, a tym bardziej mojemu M konserwować i malować okien drewnianych po kilku latach, 2. przy oknach PCV zakładam je na gołe mury przed jakimikolwiek robotami, a drewniane powinno się zakładać po tynkowaniu i wylewkach 3. dzięki PCV'kom oszczędzam czas i mogę szybciej wszystko wykończyć, przy drewnianych oknach czas wykończeniówki się wydłuża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 kolor orzech dwustronny śliczne będą bo takie jak moje doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Nie bardzo rozumiem tego 3 punkta , czemu wykonczeniowka sie wydluza przy drewnianych oknach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts