Gosiek33 18.03.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 wiiiiiiiiiiiitam się http://www.threadbombing.com/data/media/20/cup_of_LOL.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam wszystkich ciepluteńko w ten ochydny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 witam się bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 przyszłam i ja dzień dobry powiedzieć i życzyć miłego dnia wbrew tej pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 przyszłam i ja dzień dobry powiedzieć i życzyć miłego dnia wbrew tej pogodzie oj nie wiem czy będzie taki miły, bo od rana chodzę nabuzowana Nawet na dzień dobry zdążyłam się z mężem pokłócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 przyszłam i ja dzień dobry powiedzieć i życzyć miłego dnia wbrew tej pogodzie oj nie wiem czy będzie taki miły, bo od rana chodzę nabuzowana Nawet na dzień dobry zdążyłam się z mężem pokłócić http://www.mehoweck.to.pl/pages/html/obrazki/z/z0021.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 przyszłam i ja dzień dobry powiedzieć i życzyć miłego dnia wbrew tej pogodzie oj nie wiem czy będzie taki miły, bo od rana chodzę nabuzowana Nawet na dzień dobry zdążyłam się z mężem pokłócić http://www.mehoweck.to.pl/pages/html/obrazki/z/z0021.jpg dziękuję, już mi całe nabuzowanie zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Rozsyłam wszędzie - dziewczyny trzeba się skrzyknąć i UTOPMY MARZANNĘ opieka do dzieci załatwiona http://www.hecklerspray.com/wp-content/uploads/2008/09/vin-diesel-wheelman-videogam-movies.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Rozsyłam wszędzie - dziewczyny trzeba się skrzyknąć i UTOPMY MARZANNĘ opieka do dzieci załatwiona http://www.hecklerspray.com/wp-content/uploads/2008/09/vin-diesel-wheelman-videogam-movies.jpg kochana, jak Vin Disel będzie się opiekował moimi dziewczynami, to ja się na pewno piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Słuchajcie, dostałam wstępną wycenę od arch. wnętrz. Cena to 80 zł netto/m2 i tu moje pytanie to drogo, czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 O nas kobietach budujących http://www.sgiti.com/porysunki/meblujee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Słuchajcie, dostałam wstępną wycenę od arch. wnętrz. Cena to 80 zł netto/m2 i tu moje pytanie to drogo, czy nie ? moim zdaniem to nie jest drogo spoko cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Słuchajcie, dostałam wstępną wycenę od arch. wnętrz. Cena to 80 zł netto/m2 i tu moje pytanie to drogo, czy nie ? moim zdaniem to nie jest drogo spoko cena A moim zdaniem to zależy, czy to tylko sam pomysł narysowany w komputerku, czy wizualizacje, dobór materiałów i nadzór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 no i jaka powierzchnia do aranżacji.... Liduś wypoczeli w górkach? Gupie pytanie. Gdybym miala kaske to tez bym wziela architekta, a tak musze sie bujac sama z milionami wlasnych pomyslów i wszystkimi za i przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.03.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Heja - przyszłam dać znać A 80 zł to niedrogo Z wizualizacjami niedrogo, normalna cena jest do 100, chyba że chcesz megarealistyczne to wtedy i ponad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.03.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Hej dziewczyny ohydna pogoda dzisiaj, że się nawet nosa nie chce wyściubić za drzwi, brrrrrr. Co do ceny arch. wnętrz, to obejmuje ona: I. Część rysunkowo - projektowa: 1/ Ustalenie wersji końcowej projektu w oparciu o dwie propozycje wstępne 2/ Rzut poziomy pomieszczeń wraz z wymiarowaniem wszystkich ścian i ich położeń 3/ Rzuty poziome aranżacji pomieszczeń z meblami i kolorystyką 4/ Rzut poziomy podłóg 5/ Rzut poziomy sufitów podwieszanych wraz z oświetleniem 6/Położenie gniazd elektrycznych, wyłączników i punktów oświetleniowych 7/ Rozrysowanie poszczególnych widoków ścian 8/ Projekty i szczegółowe rysunki mebli nietypowych, na zamówienie i innych elementów wyposażenia wnętrza. 9/ Wizualizacje wybranych pomieszczeń; przykłady doboru kolorystyki i materiałów. 10/ Komplet materiałów i rysunków szczegółowych dla ekipy remontowo – budowlanej oraz innych ekip wykonawczych. więc teraz myślę, że cena całkiem spoko. W sobotę spotykamy się z arch.wnętrz na naszej działce i przy okazji obejrzymy sobie Topaza, który się wybudował dwie ulice dalej. A i jeszcze w sobotę rano spotykamy się z Mariuszem w tych samych celach, co z arch. wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Wpadłam się przywitać w kwestii cen architekta nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Lidszu zaraz Ci wyslę priv dot.architekta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No Liduśka, to Cie Dorcia pocieszyla Projektujcie, projektujcie, a ja potem bede odgapiac co sie da i jak sie da hihi. Zartuje. Ide robic swoją lazienke- w koncu dokladnie ją wyrysuje, moze mi co wyjdzie z tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts