Karolina i Artur 07.01.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 a ja słyszałem że te białe "plazdiki"to siem cięzko myje podobno myje jak myje, ale tak pisze Wusia mogą żółknąć Hej:) Moi rodzice od chyba 7 lat mają białe plastiki i śnieżnobiałe są... w poprzednim mieszkaniu też takie mieliśmy i wszystko było OK, więc nie wiem od czego to zależy,że niektórym żółkną... tez sie tego obawiałam, bo straszylo mnie kilka osób, ale podobno najnowszych okien to już wogóle nie dotyczy bo zmienił się troszeczkę materiał... no i może to także kwestia firmy... Tak czy inaczej my w BENIU mamy już białe pokienka wstawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 a ja słyszałem że te białe "plazdiki"to siem cięzko myje podobno Ciekawe, moja mama ma biale plastiki od jakichs 10 lat i nie widze, zeby zolkly albo zeby sie ciezko mylo. Moze to zalezy z jakiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ja miałam białe plastiki w mieszkaniu i byłam bardzo zadowolona. Nic mi nie żółkło.Natomiast u teściów są pożółknięte, ale może dobrze teściowa nie domyje, a może to od papierochów, bo palą z teściem jak lokomotywy, że w uszy szczypie i nos wykręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Mozliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jak brałam mocniejszy płyn, a nie wodę z odrobiną płynu to schodzi osad z nikotyny.... , a jakby to cifem czy np. zoomem potraktować, czy jakiś wybielacz tlenowy, to by na pewno zeszło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Nie bardzo rozumiem tego 3 punkta , czemu wykonczeniowka sie wydluza przy drewnianych oknach?? wydłuża się, ponieważ jeśli np wstawię okna plastikowe w lutym i zamknę dom, to będę mogła wpuścić już elektryka. Nie będzie go wywiewało na wszystkie strony. Przy drewnianych oknach elektryk pewnie najwcześniej wszedłby w marcu jak będzie już dość ciepło. To samo się tyczy hydraulika i alarmiarza. To miałam na myśli, że wykończeniówka się wydłuża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ja miałam białe plastiki w mieszkaniu i byłam bardzo zadowolona. Nic mi nie żółkło. Natomiast u teściów są pożółknięte, ale może dobrze teściowa nie domyje, a może to od papierochów, bo palą z teściem jak lokomotywy, że w uszy szczypie i nos wykręca. Może teraz białe plastiki są lepszej jakości niż kiedyś i już tak nie żółkną jak kiedyś produkowane. Nie wiem, mam nadzieję, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.01.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 w sobotę repley zabieraj swoją gromadkę i przylatuj na 17-tą zdążyłaś po dziewczynki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 w sobotę repley zabieraj swoją gromadkę i przylatuj na 17-tą zdążyłaś po dziewczynki??? właśnie przylatuj o dziewczynki też chciałam zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 w sobotę repley zabieraj swoją gromadkę i przylatuj na 17-tą zdążyłaś po dziewczynki??? będziemy a po dziewczynki byłam o 16:15 , ale to i tak lepiej, niż wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.01.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 w sobotę repley zabieraj swoją gromadkę i przylatuj na 17-tą zdążyłaś po dziewczynki??? będziemy a po dziewczynki byłam o 16:15 , ale to i tak lepiej, niż wczoraj to chyba byłaś Hołowczycem na mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Nie bardzo rozumiem tego 3 punkta , czemu wykonczeniowka sie wydluza przy drewnianych oknach?? wydłuża się, ponieważ jeśli np wstawię okna plastikowe w lutym i zamknę dom, to będę mogła wpuścić już elektryka. Nie będzie go wywiewało na wszystkie strony. Przy drewnianych oknach elektryk pewnie najwcześniej wszedłby w marcu jak będzie już dość ciepło. To samo się tyczy hydraulika i alarmiarza. To miałam na myśli, że wykończeniówka się wydłuża czyli jednym słowem ruszacie z buta i w wakacje przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 w sobotę repley zabieraj swoją gromadkę i przylatuj na 17-tą zdążyłaś po dziewczynki??? będziemy a po dziewczynki byłam o 16:15 , ale to i tak lepiej, niż wczoraj to chyba byłaś Hołowczycem na mieście dobrze, że nie było żadnej policji i fotoradarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Nie bardzo rozumiem tego 3 punkta , czemu wykonczeniowka sie wydluza przy drewnianych oknach?? wydłuża się, ponieważ jeśli np wstawię okna plastikowe w lutym i zamknę dom, to będę mogła wpuścić już elektryka. Nie będzie go wywiewało na wszystkie strony. Przy drewnianych oknach elektryk pewnie najwcześniej wszedłby w marcu jak będzie już dość ciepło. To samo się tyczy hydraulika i alarmiarza. To miałam na myśli, że wykończeniówka się wydłuża czyli jednym słowem ruszacie z buta i w wakacje przeprowadzka w wakacje, to zbyt ambitny plan, ale na Święta Bożego Narodzenia, to bardzo bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 w sobotę repley zabieraj swoją gromadkę i przylatuj na 17-tą zdążyłaś po dziewczynki??? będziemy a po dziewczynki byłam o 16:15 , ale to i tak lepiej, niż wczoraj to chyba byłaś Hołowczycem na mieście dobrze, że nie było żadnej policji i fotoradarów mam nadzieje ze ich nie było - bo może się to okazać za kilka miesięcy - ale tfuuuuuuuuu na psa urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 w sobotę repley zabieraj swoją gromadkę i przylatuj na 17-tą zdążyłaś po dziewczynki??? będziemy a po dziewczynki byłam o 16:15 , ale to i tak lepiej, niż wczoraj to chyba byłaś Hołowczycem na mieście dobrze, że nie było żadnej policji i fotoradarów mam nadzieje ze ich nie było - bo może się to okazać za kilka miesięcy - ale tfuuuuuuuuu na psa urok nic mi po oczach nie pstrykało, więc jest duże prawdopodobieństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 w sobotę repley zabieraj swoją gromadkę i przylatuj na 17-tą zdążyłaś po dziewczynki??? będziemy a po dziewczynki byłam o 16:15 , ale to i tak lepiej, niż wczoraj to chyba byłaś Hołowczycem na mieście dobrze, że nie było żadnej policji i fotoradarów mam nadzieje ze ich nie było - bo może się to okazać za kilka miesięcy - ale tfuuuuuuuuu na psa urok nic mi po oczach nie pstrykało, więc jest duże prawdopodobieństwo uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffffffffff i tej wersji bedziemy sie trzymać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.01.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Cze Lidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 czesc Piratko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 dzień dobry nie dość że Pirat to jeszcze Sprężynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts