aka z Ina 21.01.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 teraz dopiero obaczyłam, ze wy wszystkie z jednego kąta ano z jednego . fajnie jest tak się spotkać i sobie pogadać to zapewne! i tego Wam zazdraszczam okrutnie nie zazdraszczaj, tylko się pakuj i przyjeżdzaj Magi-kochana kobieto dziekuje za zaproszenie, ale wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 teraz dopiero obaczyłam, ze wy wszystkie z jednego kąta ano z jednego . fajnie jest tak się spotkać i sobie pogadać to zapewne! i tego Wam zazdraszczam okrutnie nie zazdraszczaj, tylko się pakuj i przyjeżdzaj Magi-kochana kobieto dziekuje za zaproszenie, ale wiesz? no nie wiem przenocuje Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.01.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 dziękuję bardzo! bede pamiętała w razie czego....moze nast.razem więcej kaski bede miała na taki wyjazd, obaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.01.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ja mam psiapsiólkę w Musułach k.Żabiej woli...to gdzieś koło Was??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.01.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam się i ja Lidziu ja Malutką mogę zabrać do Magi a Ty i Zuza w razie co będziecie rezerwowe jakbym ja odpadła ze spotkanka a czemu zakładasz, że odpadniesz?? A jak Zu się rozchoruje, tfu tfu tfu to nawet nie będę miała jej z kim zostawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.01.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam się i ja Lidziu ja Malutką mogę zabrać do Magi a Ty i Zuza w razie co będziecie rezerwowe jakbym ja odpadła ze spotkanka a czemu zakładasz, że odpadniesz?? A jak Zu się rozchoruje, tfu tfu tfu to nawet nie będę miała jej z kim zostawic to musisz na nią teraz chuchać i dmuchać, aby się nie rozchorowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.01.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ja mam psiapsiólkę w Musułach k.Żabiej woli...to gdzieś koło Was??? stamtąd najbliżej miałabyś do Myszy i do Aniwmuratorze. Ja, Nitka i Maggi mieszkamy na drugim końcu W-wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 21.01.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 dzięki dziewczyny ja też postaram się dbać o małą bo też nie mam jej z kim zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.01.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Zapowiadają strasssssssssssszne mrozy uważajcie na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ja mam psiapsiólkę w Musułach k.Żabiej woli...to gdzieś koło Was??? stamtąd najbliżej miałabyś do Myszy i do Aniwmuratorze. Ja, Nitka i Maggi mieszkamy na drugim końcu W-wy. a ja i Pasie w środeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam się i nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 bereek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ja mam psiapsiólkę w Musułach k.Żabiej woli...to gdzieś koło Was??? stamtąd najbliżej miałabyś do Myszy i do Aniwmuratorze. Ja, Nitka i Maggi mieszkamy na drugim końcu W-wy. O, do mnie będziesz miała blisko jak się już wybuduję, bo ja dokładnie w gminie Żabia Wola się buduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.01.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 bereek Ooooo i Duch się zamterializował był cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.01.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam się i nadrabiam zaległości hej Becia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam się i nadrabiam zaległości hej Becia I jak przymiarki do okien. Kiedy będziesz wstawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2010 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 dzień dobry Lidzia no to atrakcje miałas u mnie w rodzinie też mają taki sposób przekazywania wiadomosci że człowiek najpierw zawału dostaje a potem się okazuje że bez powodu Trzeba tego oduczac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.01.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Cześć Lidziu Miłego dzionka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.01.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam się i ja Lidziu ja Malutką mogę zabrać do Magi a Ty i Zuza w razie co będziecie rezerwowe jakbym ja odpadła ze spotkanka a czemu zakładasz, że odpadniesz?? A jak Zu się rozchoruje, tfu tfu tfu to nawet nie będę miała jej z kim zostawic no to mam nadzieję, że się nie pochoruje mały szkrab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.01.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 a tak w ogóle to dzień dobry ale dziś mamy piękne słoneczko, tylko ziąb okrutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts