Gosiek33 26.01.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Znowu jakieś choróbsko kurcze a myślałam, że te mroziska wszystko wytłuką Lidszu trzymaj się cieplutko pod kołderką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 dzień dobry Lidzia to kuruj się z wypowiedzi Malki i Małgoś wnoszę że zostało Ci mleczko albo herbatka z miodkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.01.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 kuruj się sąsiadko. A jak już w domu jesteś to możę herbatka z rumem? Kiedy spotkamy się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam się rankiem dzięki za życzenia zdrówka Kurde, ale pogoda . Rano jak odwoziłam dziewczyny do przedszkola było - 25 stopni . Dobrze, że powietrze suche, to tego zimna tak nie czuć. Siedzę dzisiaj w domu z ciepłą herbatką i pod kocykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.01.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Lidziu mamy gratulowac? dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Lidziu mamy gratulowac? dzien dobry ale czego ? jakieś plotki się tu szerzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.01.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 hehehe jak to dzie po nitce do kłebka ona, czyt. zainteresowana jeszcze nie wie a inni juz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 26.01.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Cześć Lidszu, też buduję, a przynajmniej mam zamiar, budować Topaza. Mam pytanko czy nie podzieliłabyś się namiarami na ekipę budowlaną?? w dzienniku wspominałaś, że dostałas kilka namiarów. Czy jesteś ze swojej ekipy finalnie zadowolona? czy mogłabyś ją polecić? Pozdrawiam, kasia_zuk Kasia, generalnie jestem zadowolona z ekipy i prześlę ich namiary na PW.Dzięki będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 26.01.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam się rankiem dzięki za życzenia zdrówka Kurde, ale pogoda . Rano jak odwoziłam dziewczyny do przedszkola było - 25 stopni . Dobrze, że powietrze suche, to tego zimna tak nie czuć. Siedzę dzisiaj w domu z ciepłą herbatką i pod kocykiem.Ty przynajmniej możesz zawieść pociechy do przedszkola i masz troszkę czasu dla siebie A ja od rana do wieczora z dwójka w domu Dopiero od następnego tygodnia poznam odrobinę luksusu jak starsza córka zacznie chodzić do przedszkola Pozdrawiam i zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.01.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Lidzia jest w ciąży Was to chwilę zostawić bez nadzoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.01.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ona sama jeszcze o tym nie wie, ale nalezy byc dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 to jakaś nowa forma zaciążenia bez udziału zainteresowanej ale jak mówią Lidzia - nowy domek nowy potomek trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 I tak plotka powstaje i nic nie pomoże zaprzeczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ona sama jeszcze o tym nie wie, ale nalezy byc dobrej mysli To trzymamy za szczesliwe rozwiazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.01.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ona sama jeszcze o tym nie wie, ale nalezy byc dobrej mysli To trzymamy za szczesliwe rozwiazanie. dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 to jakaś nowa forma zaciążenia bez udziału zainteresowanej ale jak mówią Lidzia - nowy domek nowy potomek trzymam kciuki w jakmimś filmie dziewczyna poszła na cytologię i w ciąży wróciła w życiu juz nie zrobię cytologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 to jakaś nowa forma zaciążenia bez udziału zainteresowanej ale jak mówią Lidzia - nowy domek nowy potomek trzymam kciuki w jakmimś filmie dziewczyna poszła na cytologię i w ciąży wróciła w życiu juz nie zrobię cytologii Ale Lidzia powinna jak najszybciej zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 to jakaś nowa forma zaciążenia bez udziału zainteresowanej ale jak mówią Lidzia - nowy domek nowy potomek trzymam kciuki w jakmimś filmie dziewczyna poszła na cytologię i w ciąży wróciła w życiu juz nie zrobię cytologii Ale Lidzia powinna jak najszybciej zrobic. i kto to mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 jakja lubię cytologię Lidzia zrób koniecznie to bardzo ważne ................. już nie tylko dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 to jakaś nowa forma zaciążenia bez udziału zainteresowanej ale jak mówią Lidzia - nowy domek nowy potomek trzymam kciuki w jakmimś filmie dziewczyna poszła na cytologię i w ciąży wróciła w życiu juz nie zrobię cytologii Ale Lidzia powinna jak najszybciej zrobic. i kto to mówi Ja nie zrobie, ostatnio mnie niezle pani polozna urzadzila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts