malka 26.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 to jakaś nowa forma zaciążenia bez udziału zainteresowanej ale jak mówią Lidzia - nowy domek nowy potomek trzymam kciuki w jakmimś filmie dziewczyna poszła na cytologię i w ciąży wróciła w życiu juz nie zrobię cytologii Ale Lidzia powinna jak najszybciej zrobic. i kto to mówi Ja nie zrobie, ostatnio mnie niezle pani polozna urzadzila. znaczy co,inseminacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 to jakaś nowa forma zaciążenia bez udziału zainteresowanej ale jak mówią Lidzia - nowy domek nowy potomek trzymam kciuki w jakmimś filmie dziewczyna poszła na cytologię i w ciąży wróciła w życiu juz nie zrobię cytologii Ale Lidzia powinna jak najszybciej zrobic. i kto to mówi Ja nie zrobie, ostatnio mnie niezle pani polozna urzadzila. też w ciąży jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Taaaa, mnogiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.01.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Taaaa, mnogiej. huuuurrrraaaa, będą forumowe bliźniaki a wy się nie śmiejcie, bo muszę sobie właśnie cytologię zrobić i teraz mam zagwozdkę iść, czy nie iść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Taaaa, mnogiej. huuuurrrraaaa, będą forumowe bliźniaki a wy się nie śmiejcie, bo muszę sobie właśnie cytologię zrobić i teraz mam zagwozdkę iść, czy nie iść ? o to tak jak ja ja wiem, że muszę ale wiem o tym od zeszłej zimy i się zebrać do kupy nie mogę brywieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Taaaa, mnogiej. huuuurrrraaaa, będą forumowe bliźniaki a wy się nie śmiejcie, bo muszę sobie właśnie cytologię zrobić i teraz mam zagwozdkę iść, czy nie iść ? o to tak jak ja ja wiem, że muszę ale wiem o tym od zeszłej zimy i się zebrać do kupy nie mogę brywieczór Tylko nie idzcie na NFZ, ponad rok sie potem leczylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Taaaa, mnogiej. huuuurrrraaaa, będą forumowe bliźniaki a wy się nie śmiejcie, bo muszę sobie właśnie cytologię zrobić i teraz mam zagwozdkę iść, czy nie iść ? o to tak jak ja ja wiem, że muszę ale wiem o tym od zeszłej zimy i się zebrać do kupy nie mogę brywieczór Tylko nie idzcie na NFZ, ponad rok sie potem leczylam. taaaaaaaaaaa, teraz będzie na cytologie zwalac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Taaaa, mnogiej. huuuurrrraaaa, będą forumowe bliźniaki a wy się nie śmiejcie, bo muszę sobie właśnie cytologię zrobić i teraz mam zagwozdkę iść, czy nie iść ? o to tak jak ja ja wiem, że muszę ale wiem o tym od zeszłej zimy i się zebrać do kupy nie mogę brywieczór Tylko nie idzcie na NFZ, ponad rok sie potem leczylam. taaaaaaaaaaa, teraz będzie na cytologie zwalac To wcale nie bylo smieszne... Moj lekarz zbladl w pierwszej chwili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 znaczy,ze co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Zamiast cytologii pobrali wycinek...taki głupi żart.Też tak niestety kiepsko trafiłam kiedyś ... Ale to konował był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 No zart byl dosc glupi kuzwa, niech ja krew zaleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 lepszy wycinek niz inseminacja - jeśli to Cię pocieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Za to przynajmniej mozna by odszkodowanie dostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no i alimenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 To moze ja jednak pojde do niej jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.01.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Małgoś Ty ich nie strasz tylko pogoń na badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.01.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam się I też dołączam do grona mającychzrobićcytologię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 dzień doberek gardło mnie napiernicza, wrrr i jeszcze zimno mi na ustach wyskoczyło , a jutro w przedszkolu mam przedstawienia z okazji Dnia Babci i Dziadka Muszę chyba się do Krakóffka przejechać na tą cytologię, co potem się po niej w ciąży jest Małgoś, może się razem umówimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.01.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Lidszu zdrówka życzę. Aż do Krakowa tu nie ma dobrych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts