malgos2 27.01.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Nie strasz, nie strasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.01.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A ja tradycyjnie z pytaniem czy wybierasz się 4 lutego do Magi77 i czy ewentualnie zaś mogłabym się zabrać z Tobą? pewnie, że możesz się ze mną zabrać o jak się cieszę O, to ja też się cieszę Lidzia, zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.01.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tylko nie idzcie na NFZ, ponad rok sie potem leczylam. taaaaaaaaaaa, teraz będzie na cytologie zwalac Cześć Loczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.01.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 jak zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 jak zdrówko jako tako ciągle mnie jakieś dreszcze dopadają i zimno mi się na ustach pokazało Mam teraz "piękną" warę jak Agelina Jolie ale poza tym super - dzisiaj moje dziewczyny mają przedstawienia w przedszkolu z okazji dnia babci i dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.01.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 jak zdrówko jako tako ciągle mnie jakieś dreszcze dopadają i zimno mi się na ustach pokazało Mam teraz "piękną" warę jak Agelina Jolie ale poza tym super - dzisiaj moje dziewczyny mają przedstawienia w przedszkolu z okazji dnia babci i dziadka jeszce dreszcze to nie za dobrze. na zimno u nas najlepszy jest Hascovir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Doberek Lidziu Moja Wika dopiero w piątek ma przedstawienie z okazji dnia babci i dziadka. Same z dziewczynami wymyśliły układ taneczny i mają wystąpić w strojach kąpielowych, przewiązane chustami i Asereje będą tańczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 na zimno stosuje plastry compeed - dla mnie reweleacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.01.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Doberek Lidziu Moja Wika dopiero w piątek ma przedstawienie z okazji dnia babci i dziadka. Same z dziewczynami wymyśliły układ taneczny i mają wystąpić w strojach kąpielowych, przewiązane chustami i Asereje będą tańczyć co wy w tej wawce tak pozno ten dzien babcii dziadka obchodzicie? moi tesciowie tez dopiero jada do wnuków do przedszkola na przedstawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Doberek Lidziu Moja Wika dopiero w piątek ma przedstawienie z okazji dnia babci i dziadka. Same z dziewczynami wymyśliły układ taneczny i mają wystąpić w strojach kąpielowych, przewiązane chustami i Asereje będą tańczyć co wy w tej wawce tak pozno ten dzien babcii dziadka obchodzicie? moi tesciowie tez dopiero jada do wnuków do przedszkola na przedstawienie najpierw był bal karnawałowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Hascoviru jakoś nie lubię . Samaruję się Zoviraxem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Doberek Lidziu Moja Wika dopiero w piątek ma przedstawienie z okazji dnia babci i dziadka. Same z dziewczynami wymyśliły układ taneczny i mają wystąpić w strojach kąpielowych, przewiązane chustami i Asereje będą tańczyć bardzo fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Doberek Lidziu Moja Wika dopiero w piątek ma przedstawienie z okazji dnia babci i dziadka. Same z dziewczynami wymyśliły układ taneczny i mają wystąpić w strojach kąpielowych, przewiązane chustami i Asereje będą tańczyć co wy w tej wawce tak pozno ten dzien babcii dziadka obchodzicie? moi tesciowie tez dopiero jada do wnuków do przedszkola na przedstawienie jakie późno ? tylko 7 dni po trochę ciężko w przedszkolach skoordynować wszystkie przedstawienia na raz i dzieci chorują, więc czasami są przekładane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 u nas tak samo... Uroczystości babcino dziadkowe dopiero jutro... a bal karnawałowy to w połowie lutego aż hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.01.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a my juz po Babci i Dziadku po balu karnawałowym też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.01.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Zdrówka życzę Lidziu, wygrzewaj się w domku! Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Doberek my też po balu a Babcio-Dziadkowych przedstawień nie było, tylko ręczne prezenty dla nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 U nas bal karnawałowy jeszcze przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.01.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a my juz po Babci i Dziadku po balu karnawałowym też my tez juz po balu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.01.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 u mnie już po wszystkich imprezach ZDrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts