lidszu 04.02.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 niestety jutro nie spotykam się z architektkami, bo jedna się rozchorowała . Mamy się spotkać jakoś na początku przyszłego tygodnia dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.02.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Lidszu, zdzwoń się z Nituśką co do przyszłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 dobry wieczór Liduś i jak tam dach się odsłania czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.02.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Cześć Lidziu Dzięki bardzo za wczorajsze spotkanko i pogaduchy Miło Cię było znowu zobaczyć Musimy to koniecznie powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.02.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dzien doberek Lidziu ,co tam nowego na budowie słychac ,działacie czy macie przerwe do "odwołania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.02.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Cześć Lidziu Dzięki bardzo za wczorajsze spotkanko i pogaduchy Miło Cię było znowu zobaczyć Musimy to koniecznie powtórzyć Ja też dziękuję za spotkanie. A przede wszystkim ponownie za transport. Podróżowanie z Tobą jest wielką przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 witojcie podróżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 cze Tuptusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.02.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 witam się piątkowo posprzątałam domek i mogę sobie trochę odpocząć Jessi, na razie mamy przestój, ale w przyszłym tygodniu zamierzam się umówić z panem od okien na pobranie wymiarów otworów okiennych i zamówić w końcu okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.02.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ja też dziękuję za spotkanie. A przede wszystkim ponownie za transport. Podróżowanie z Tobą jest wielką przyjemnością Becia, nie ma za co dziękować, cała przyjemność po mojej stronie Lubię mieć towarzystwo w samochodzie, więc zawsze służę miejscówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.02.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ja też dziękuję za spotkanie. A przede wszystkim ponownie za transport. Podróżowanie z Tobą jest wielką przyjemnością Becia, nie ma za co dziękować, cała przyjemność po mojej stronie Lubię mieć towarzystwo w samochodzie, więc zawsze służę miejscówką Z przyjemnością skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ... cze Lidzia przyszłam się skrzykać Zuzka dziś dzwoniła, że ponoć się widzimy w środę daj znać co i jak... moze się razem zabierzemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 dobry wieczór a Lidzia gdzie się zagubiła tak nawiasem mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ... cze Lidzia przyszłam się skrzykać Zuzka dziś dzwoniła, że ponoć się widzimy w środę daj znać co i jak... moze się razem zabierzemy ? A jedziesz z moimi zięciami ? Ja jadę z zołzelinami moimi, bo już im powiedziałam o tym, że będą się widzieć z P. Ja się wybieram jakoś tak, aby być koło 11 u Zuzy i możemy się jakoś razem skrzyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 dobry wieczór a Lidzia gdzie się zagubiła tak nawiasem mówiąc szlaja się po mieście Na czwartek jestem umówiona ze Starym na budowie na pobranie wymiarów okien. W sobotę za to mamy spotkanie z architektkami i w końcu dostaniemy pierwsze wizualki parteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ... cze Lidzia przyszłam się skrzykać Zuzka dziś dzwoniła, że ponoć się widzimy w środę daj znać co i jak... moze się razem zabierzemy ? A jedziesz z moimi zięciami ? Ja jadę z zołzelinami moimi, bo już im powiedziałam o tym, że będą się widzieć z P. Ja się wybieram jakoś tak, aby być koło 11 u Zuzy i możemy się jakoś razem skrzyknąć NIE. Dzieciska moje kochane odstawiłam wczoraj do babci na cały tydzień... o ile wytrzymam ja nie oni.... strasznie mi ich brakuje... dzwoniłam dziś w sumie 5 razy... wiem, ze im tam dobrze... ale kurde teraz wieczorem nie mam się do kogo przytulić... nikt mi nie mówi wyliczanek, nie śpiewa piosenek o babci, nie marudzi, że nie chce kolacji... a zęby potem umyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Liduś no to pracowicie Nituś ja to Cię nawet rozumiem bo niby fajnie ale zawsze jest jakieś ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ... cze Lidzia przyszłam się skrzykać Zuzka dziś dzwoniła, że ponoć się widzimy w środę daj znać co i jak... moze się razem zabierzemy ? A jedziesz z moimi zięciami ? Ja jadę z zołzelinami moimi, bo już im powiedziałam o tym, że będą się widzieć z P. Ja się wybieram jakoś tak, aby być koło 11 u Zuzy i możemy się jakoś razem skrzyknąć NIE. Dzieciska moje kochane odstawiłam wczoraj do babci na cały tydzień... o ile wytrzymam ja nie oni.... strasznie mi ich brakuje... dzwoniłam dziś w sumie 5 razy... wiem, ze im tam dobrze... ale kurde teraz wieczorem nie mam się do kogo przytulić... nikt mi nie mówi wyliczanek, nie śpiewa piosenek o babci, nie marudzi, że nie chce kolacji... a zęby potem umyje. trochę cię rozumiem, ale teraz byłabym w stanie zapłacić komuś, aby te moje dwie zołzeliny na tydzień ode mnie zabrał . Skoro jesteś sama, to uda nam się jakoś zmówić i pojechać razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 dzień dobry Lidzia to ile dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts