Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też dziękuję za spotkanie.

A przede wszystkim ponownie za transport.

Podróżowanie z Tobą jest wielką przyjemnością :D

Becia, nie ma za co dziękować, cała przyjemność po mojej stronie :D Lubię mieć towarzystwo w samochodzie, więc zawsze służę miejscówką :D

Ja też dziękuję za spotkanie.

A przede wszystkim ponownie za transport.

Podróżowanie z Tobą jest wielką przyjemnością :D

Becia, nie ma za co dziękować, cała przyjemność po mojej stronie :D Lubię mieć towarzystwo w samochodzie, więc zawsze służę miejscówką :D

Z przyjemnością skorzystam :D

... cze Lidzia :)

przyszłam się skrzykać :p Zuzka dziś dzwoniła, że ponoć się widzimy w środę :) daj znać co i jak... moze się razem zabierzemy ?

A jedziesz z moimi zięciami ? Ja jadę z zołzelinami moimi, bo już im powiedziałam o tym, że będą się widzieć z P.

Ja się wybieram jakoś tak, aby być koło 11 u Zuzy i możemy się jakoś razem skrzyknąć :D

dobry wieczór

a Lidzia gdzie się zagubiła tak nawiasem mówiąc :roll:

szlaja się po mieście :p 8)

Na czwartek jestem umówiona ze Starym na budowie na pobranie wymiarów okien. W sobotę za to mamy spotkanie z architektkami i w końcu dostaniemy pierwsze wizualki parteru :D

przyszłam się skrzykać :p Zuzka dziś dzwoniła, że ponoć się widzimy w środę :) daj znać co i jak... moze się razem zabierzemy ?

A jedziesz z moimi zięciami ? Ja jadę z zołzelinami moimi, bo już im powiedziałam o tym, że będą się widzieć z P.

Ja się wybieram jakoś tak, aby być koło 11 u Zuzy i możemy się jakoś razem skrzyknąć :D

NIE.

Dzieciska moje kochane odstawiłam wczoraj do babci na cały tydzień... o ile wytrzymam :( ja nie oni.... strasznie mi ich brakuje... dzwoniłam dziś w sumie 5 razy... :( wiem, ze im tam dobrze... ale kurde teraz wieczorem nie mam się do kogo przytulić... nikt mi nie mówi wyliczanek, nie śpiewa piosenek o babci, nie marudzi, że nie chce kolacji... a zęby potem umyje. :( :( :(

NIE.

Dzieciska moje kochane odstawiłam wczoraj do babci na cały tydzień... o ile wytrzymam :( ja nie oni.... strasznie mi ich brakuje... dzwoniłam dziś w sumie 5 razy... :( wiem, ze im tam dobrze... ale kurde teraz wieczorem nie mam się do kogo przytulić... nikt mi nie mówi wyliczanek, nie śpiewa piosenek o babci, nie marudzi, że nie chce kolacji... a zęby potem umyje. :( :( :(

trochę cię rozumiem, ale teraz byłabym w stanie zapłacić komuś, aby te moje dwie zołzeliny na tydzień ode mnie zabrał :roll: 8) .

Skoro jesteś sama, to uda nam się jakoś zmówić i pojechać razem :D