zuznka 19.03.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Robilas z tego przepisu co dalam?? Super jest tez baileys domowy poproszę koniecznie o przepis rozpijemy się przez to FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.03.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Bombardino 1 część ajerkoniaku 1 część whisky lub brandy 1 część świeżo zaparzonej mocnej kawy bita śmietana i czekolada (utarta lub stopiona) do przybrania Mieszamy ze sobą oba alkohole i kawę. Przykrywamy dużą czapa bitej śmietany i posypujemy lub polewamy czekoladą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Baileys 1/4-1/2 l wódki(według preferencji co do zawartości promilii,ja daję raczej 1/4) 1 puszka mleka skondensowanego słodzonego- gotować zamknietą puszkę do 3 godzin ( ja gotuje kilka puszek, moga stac spokojnie w lodowce) 1/2 szkl. śmietany kremówki(ostatnio dałam mleko i taki wariant wolę) trochę cukru pudru(niekoniecznie) 1 łyżeczka kawy rozpuszczalnej Zimny karmel przełożyć do miski, miksować z alkoholem,cukrem pudrem, dodać rozpuszczoną w minimalnej ilosci wody kawę, śmietankę(mleko). muszę koniecznie spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Robilas z tego przepisu co dalam?? Super jest tez baileys domowy poproszę koniecznie o przepis rozpijemy się przez to FM jak to budowlańcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.03.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Pyszne jest, niestety dlugo sie to mleko gotuje,dlatego robie kilka puszek naraz. Nie daje cukru juz, mleko a nie kremowke i wodki do smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.03.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 smaka mi tylko narobiłyście a ja nadal karmię Zu i ona wcale nie ma ochoty z tego zrezygnować............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 smaka mi tylko narobiłyście a ja nadal karmię Zu i ona wcale nie ma ochoty z tego zrezygnować............. to może jest to dobra motywacja do je odstawienia Nie martw się jak odstawisz Zu, to wtedy sobie odbijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 smaka mi tylko narobiłyście a ja nadal karmię Zu i ona wcale nie ma ochoty z tego zrezygnować............. to może jest to dobra motywacja do je odstawienia Nie martw się jak odstawisz Zu, to wtedy sobie odbijesz TYlko nie przegnij w drugą stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Markotko - przepis skopiowany do notatek w sobotę bedzie jego relizacja i degustacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 znoooowu piją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.03.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 PostWysłany: Czw, 19 Marzec 2009 18:33 Temat postu: smaka mi tylko narobiłyście a ja nadal karmię Zu i ona wcale nie ma ochoty z tego zrezygnować............. to może jest to dobra motywacja do je odstawienia Nie martw się jak odstawisz Zu, to wtedy sobie odbijesz TYlko nie przegnij w drugą stronę... no po takiej przerwie to jednego drina wypiję i padnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 znoooowu piją Mysia zrób sobie i walnij drinia - pycha !!! ja właśnie posłałam małż po whisky bo się skonczyło a mam ochote na jeszcze jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 I ja wpadłam a tu takie pychoty daja ... przepis skopiuję ale dzisiaj o suchym pysku, bo z sama z dziećmi siedzę ... ale przepisy wydają się mniamniuśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 znoooowu piją Mysia zrób sobie i walnij drinia - pycha !!! ja właśnie posłałam małż po whisky bo się skonczyło a mam ochote na jeszcze jednego ja sobie zrobię jak moje dziewczyny pójdą spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 znoooowu piją Mysia zrób sobie i walnij drinia - pycha !!! ja właśnie posłałam małż po whisky bo się skonczyło a mam ochote na jeszcze jednego ja sobie zrobię jak moje dziewczyny pójdą spać Nooo... wale od godziny i bombardinio to sama już jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 znoooowu piją Mysia zrób sobie i walnij drinia - pycha !!! ja właśnie posłałam małż po whisky bo się skonczyło a mam ochote na jeszcze jednego ja sobie zrobię jak moje dziewczyny pójdą spać Nooo... wale od godziny i bombardinio to sama już jestem... jam dzisiaj trzezwa znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 znoooowu piją Mysia zrób sobie i walnij drinia - pycha !!! ja właśnie posłałam małż po whisky bo się skonczyło a mam ochote na jeszcze jednego ja sobie zrobię jak moje dziewczyny pójdą spać Nooo... wale od godziny i bombardinio to sama już jestem... jam dzisiaj trzezwa znowu. odwyk..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 znoooowu piją Mysia zrób sobie i walnij drinia - pycha !!! ja właśnie posłałam małż po whisky bo się skonczyło a mam ochote na jeszcze jednego ja sobie zrobię jak moje dziewczyny pójdą spać Nooo... wale od godziny i bombardinio to sama już jestem... jam dzisiaj trzezwa znowu. odwyk..??? nieeeee, smutna rzeczywistosc. Kase na buty wydałam i nie mam na piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 znoooowu piją Mysia zrób sobie i walnij drinia - pycha !!! ja właśnie posłałam małż po whisky bo się skonczyło a mam ochote na jeszcze jednego ja sobie zrobię jak moje dziewczyny pójdą spać Nooo... wale od godziny i bombardinio to sama już jestem... jam dzisiaj trzezwa znowu. odwyk..??? nieeeee, smutna rzeczywistosc. Kase na buty wydałam i nie mam na piwo NO widzisz , to już wiem z jakimi darami do Ciebie przyjeżdźać na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 znoooowu piją Mysia zrób sobie i walnij drinia - pycha !!! ja właśnie posłałam małż po whisky bo się skonczyło a mam ochote na jeszcze jednego ja sobie zrobię jak moje dziewczyny pójdą spać Nooo... wale od godziny i bombardinio to sama już jestem... jam dzisiaj trzezwa znowu. odwyk..??? nieeeee, smutna rzeczywistosc. Kase na buty wydałam i nie mam na piwo NO widzisz , to już wiem z jakimi darami do Ciebie przyjeżdźać na budowę spoko jakos dotrwam do wypłaty. jeszcze tylko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts