Malutka_ 15.02.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 podrzuciłabyś link i mi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 podrzuciłabyś link i mi ? podaj maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Oświetlenie liniowe wersja pierwsza, ale absolutnie tu nie widzę tych zwisów, tylko coś bliżej sufitu, tak jak w wersji 2. Lacobel jest piękny i bardzo wyrazisty i jeśli podoba Wam się za tv/2/, to świetnie nawiązywałby do drzwi do gabinetu/1/... Kominek z ławeczką jest rewelacyjny! i od strony salonu absolutnie piękny w wersji 2, ale nie wiem po co zaokrąglony od wejścia...? , tu nie widzę sensu nawiązywania do zaokrąglonej ściany przy wejściu. Ta ściana broni się sama swoją formą, fakturą i kolorem... /wersja2/. No i kolor kominka też wersja 2, dałabym nawet trochę ciemniejszy, lub bardziej wyrazisty... Meble salonowe też wersja 2, znaczy ich ilość i rozmieszczenie... , tylko ta ława w salonie... forma ok, ale kolor... Młoda wróciła ze szkoły, to jeszcze tylko powiem, że w kuchni urzekła mnie w wersji pierwszej biel blatu z zielonymi trawami połączona... Wszystko mi się bardziej podoba w 1, tylko ściany coś mi nie pasią... Generalnie napisałaś dokładnie to co nam się podoba i nie podoba . Wersja kolorystyczna salonu z wersji 1 jest dla mnie za mdła, ta z 2 mi się bardziej podoba. Kominek chcę, aby wyglądał jak w wersji 1, ale w bardziej wyrazistym kolorze - myślałam tu o ciemnej czekoladzie Ława w salonie jest jakaś przypadkowa, bo mi się też nie podoba i na pewno takiej nie będzie. Mój mąż coś wspominał o czerwonych sofach w salonie, myślicie że będą pasować ? Z tym łukiem koło kominka w drugiej wersji, to dziewczyny trochę przesadziły. Wiem, że chciały nawiązać do zaokrąglonej ściany łazienki, ale wyszło to bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.02.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 To ja napiszę co mi się podoba a co nie 1. Wiatrołap - skłaniam się do wersji nr 1 - jeśli nr 2 to może cegłę zamalowałabym na biało - zastanawiam się nad kolorem podłogi, ja bym poszła w coś ciemnego - i nie lubię wplatania kafli w deski 2. Salon i kominek - kształt z wersji nr 1 a kolory z wersji nr 2 - oświetlenie z wersji nr 2 - nie podobają mi się te kafle w wersji nr 2 - ściana na łuku od łazienki podoba mi się bardziej z wersji nr 2 - słupek przy drzwiach (ten przy kuchni) z szafkami z wersji nr 2 tylko może nie z cegły (może bielonej) 3. Szklane drzwi do gabinetu - jeśli kolorystyka kominka z wersji nr 2 to drzwi dałabym tak jak w wersji nr 1 (chociaż białe też mi nie przeszkadzają) 4. Salon tzn. widok na ścianę z telewizorem wersja nr 2 5. Jadalnia - na pewno bez łuku na ścianie kominkowej - z oświetleniem nad stołem bym jeszcze pokombinowała (jakoś ani jedno ani drugie mi nie leży) - kształtem bardzie to z wersji nr 1 6. Kuchnia - zdecydowanie wersja nr 2 - jedynie te skośne półki mi się nie podobają - a okap z oświetleniem to nie wiem czy nie lepszy przy wersji nr 1 - razi mnie ten widok na ścieżkę (w wersji nr 2), zupełnie mi nie leżą te kafle między drewnem Jeny, nie wiem czy nie namieszałam. Pewnie ile osób tyle opinii. Pamiętaj, że to WY macie być zadowoleni, bo będziecie z tego korzystać na co dzień. Ja bym jeszcze zwróciła uwagę na koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dobry ja jeszcze się nie wypowiem bo nic nie widziałam wieczorem jak Zu położę to oblukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.02.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 O łazience zapomniałam napisać 7. Łazienka - kolorystyka z wersji nr nr 2 zdjęcia 12 i 13 - blat pod umywalkę zrobiłabym z drewna lub szklany - prysznic - może coś na bazie koła, bo w takiej wersji bardzo Ci się będzie chlapać - i podłogę bym zmieniła, może też drobna mozaika albo jakieś prostokątne wąskie kafle lub drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.02.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Coś takiego bym widziała w tej łazience:http://www.wnetrzeiogrod.pl/Lazienki/Natryski-i-wanny/Piatto-Nowy-brodzik-Kaldewei-w-ksztalcie-talerza-staje-sie-scena-dla-indywidualnej-inscenizacji-w-l.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dobry ja jeszcze się nie wypowiem bo nic nie widziałam wieczorem jak Zu położę to oblukam tylko najpierw musisz mi dać swojego mailika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Becia, dzięki, wszystko zrozumiałam Każda opinia się liczy, bo może wpadniecie na coś fajnego, co nam się spodoba Z tą łazienką muszę coś pokombinować, bo w ogóle mi nie leży w żadnej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.02.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 super wizualizacja, co to za plytki przy kominku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 może łatwiej będzie wam się zorientować w tej łazience jeśli wkleję rzuty: wersja 1http://img205.imageshack.us/img205/3511/rzutazienki.jpg wersja 2http://img98.imageshack.us/img98/3511/rzutazienki.jpg skłaniam się bardziej ku pierwszej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 super wizualizacja, co to za plytki przy kominku??? bardzo dziękuję, że się podoba jeszcze nie wiem, bo to na razie wstępna koncepcja, więc nie rozmawialiśmy jeszcze o konkretnych płytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.02.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 To i ja dorzucę swoje 5 groszy tylko sorki bo będzie chaotycznie: - kolorystyka kominka - wg mnie wersja 2, ścianka tiwi z czarnym lacobelem super, podoba mi się też szarość w wydaniu nr 2 - bryła kominka - jeśli miałabym wybierac to 2, ale bez zabudowania przejscia z jadalni i bez tego łuku; tak w ogóle to masz tu duże pole do ciekawych rozwiązań - nie podoba mi się kombinacja sufitu podwieszanego nad kominkiem w wersji nr 1 - kuchnia - nr 1 - super wygląda ta zieleń na wyspie, ale jakoś mi nie pasuje mi do kolorystyki ściany z oknem - zastanowiłabym się, czy te kafle otoczone drewnem na pewno chcę... - oświetlenie jadalni - wersja 2 - oświetlenie salonu - ja bym jeszcze pokombinowała.... - łazienka - płytki super, ale może jeszcze dziewczyny coś wymyślą z układem Lidszu, czy wiesz co to za lustro???? piękna rama - ta cegła w wersji nr 2 jakoś kolorystycznie mi nie leży, a zwłaszcza w połączeniu z podłogą w jadalni - wejście do gabinetu lacobel - super!, wejście z wiatrołapu ze szkła też super (wiatrołap w obu wersjach fajnie wygląda, tylko ten kolor cegły jakoś mi nie leży) - zrezygnowałabym z takiego oswietlenia dwóch pierwszych stopni schodów - kolor zasłon w wersji 1 bardzo ładny Lidszu, dużo łatwiej doradzać komuś niż sobie, naprawdę Nie wiem, czy ostatecznie zdecydujecie się na kompilację najlepszych elementów z obu projektów, czy wywrócicie obie koncepcje do góry nogami i powstanie trzecia wersja zupełnie inna o tych, ale wiem, że będziesz miała piękne wnętrza Idę do dziennika popatrzeć na surowe mury i przymierzyć do nich wizualki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.02.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 no nic poczekam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 To i ja dorzucę swoje 5 groszy tylko sorki bo będzie chaotycznie: - kolorystyka kominka - wg mnie wersja 2, ścianka tiwi z czarnym lacobelem super, podoba mi się też szarość w wydaniu nr 2 zgadzam się, że kolorystyka z wersji 2 jest o wiele lepsza - bryła kominka - jeśli miałabym wybierac to 2, ale bez zabudowania przejscia z jadalni i bez tego łuku; tak w ogóle to masz tu duże pole do ciekawych rozwiązań tego łuku na pewno nie będzie. bryła mi się podoba, ale jeszcze szukam innych inspiracji - nie podoba mi się kombinacja sufitu podwieszanego nad kominkiem w wersji nr 1 to akurat nam się nawet podoba - kuchnia - nr 1 - super wygląda ta zieleń na wyspie, ale jakoś mi nie pasuje mi do kolorystyki ściany z oknem kolor ścian będzie inny i raczej nie będzie tej mozaiki nad szafkami - zastanowiłabym się, czy te kafle otoczone drewnem na pewno chcę... na pewno nie chcę i nie będzie ich. Nie chcemy przesadzać, a zresztą wydaje mi się, że sam gres będzie o wiele ładniej wyglądać - oświetlenie jadalni - wersja 2 dla mnie też - oświetlenie salonu - ja bym jeszcze pokombinowała.... macie może jakieś propozycje ? ja się jeszcze w ogóle nie oglądałam za oświetleniem - łazienka - płytki super, ale może jeszcze dziewczyny coś wymyślą z układem Lidszu, czy wiesz co to za lustro???? piękna rama łazienka na pewno do przerobienia. Nie wiem co to za lustro, ale mogę się zapytać - ta cegła w wersji nr 2 jakoś kolorystycznie mi nie leży, a zwłaszcza w połączeniu z podłogą w jadalni cegły na pewno nie będzie, też nam się nie podoba - wejście do gabinetu lacobel - super!, dziękuję, nam też się podoba - wejście z wiatrołapu ze szkła też super (wiatrołap w obu wersjach fajnie wygląda, tylko ten kolor cegły jakoś mi nie leży) cegły w wiatrołapie na pewno nie będzie, ale drzwi szklane na pewno zostaną - zrezygnowałabym z takiego oswietlenia dwóch pierwszych stopni schodów pewnie tak będzie, bo jakoś też mi to przeszkadza - kolor zasłon w wersji 1 bardzo ładny dziękuję Lidszu, dużo łatwiej doradzać komuś niż sobie, naprawdę Nie wiem, czy ostatecznie zdecydujecie się na kompilację najlepszych elementów z obu projektów, czy wywrócicie obie koncepcje do góry nogami i powstanie trzecia wersja zupełnie inna o tych, ale wiem, że będziesz miała piękne wnętrza Idę do dziennika popatrzeć na surowe mury i przymierzyć do nich wizualki dzięki Elena. Zawsze dobrze wysłuchać opinii osób, które nie są emocjonalnie związane z projektem, bo łatwiej im dostrzec jakieś detale, które nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 fajny kominek znalazłam http://www.kominki.net/images/projekty/big/W692_v1.jpg tylko bez tego słupa i półeczki po lewej chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.02.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 To i ja dorzucę swoje 5 groszy tylko sorki bo będzie chaotycznie: - kolorystyka kominka - wg mnie wersja 2, ścianka tiwi z czarnym lacobelem super, podoba mi się też szarość w wydaniu nr 2 zgadzam się, że kolorystyka z wersji 2 jest o wiele lepsza - bryła kominka - jeśli miałabym wybierac to 2, ale bez zabudowania przejscia z jadalni i bez tego łuku; tak w ogóle to masz tu duże pole do ciekawych rozwiązań tego łuku na pewno nie będzie. bryła mi się podoba, ale jeszcze szukam innych inspiracji - nie podoba mi się kombinacja sufitu podwieszanego nad kominkiem w wersji nr 1 to akurat nam się nawet podoba - kuchnia - nr 1 - super wygląda ta zieleń na wyspie, ale jakoś mi nie pasuje mi do kolorystyki ściany z oknem kolor ścian będzie inny i raczej nie będzie tej mozaiki nad szafkami - zastanowiłabym się, czy te kafle otoczone drewnem na pewno chcę... na pewno nie chcę i nie będzie ich. Nie chcemy przesadzać, a zresztą wydaje mi się, że sam gres będzie o wiele ładniej wyglądać - oświetlenie jadalni - wersja 2 dla mnie też - oświetlenie salonu - ja bym jeszcze pokombinowała.... macie może jakieś propozycje ? ja się jeszcze w ogóle nie oglądałam za oświetleniem - łazienka - płytki super, ale może jeszcze dziewczyny coś wymyślą z układem Lidszu, czy wiesz co to za lustro???? piękna rama łazienka na pewno do przerobienia. Nie wiem co to za lustro, ale mogę się zapytać - ta cegła w wersji nr 2 jakoś kolorystycznie mi nie leży, a zwłaszcza w połączeniu z podłogą w jadalni cegły na pewno nie będzie, też nam się nie podoba - wejście do gabinetu lacobel - super!, dziękuję, nam też się podoba - wejście z wiatrołapu ze szkła też super (wiatrołap w obu wersjach fajnie wygląda, tylko ten kolor cegły jakoś mi nie leży) cegły w wiatrołapie na pewno nie będzie, ale drzwi szklane na pewno zostaną - zrezygnowałabym z takiego oswietlenia dwóch pierwszych stopni schodów pewnie tak będzie, bo jakoś też mi to przeszkadza - kolor zasłon w wersji 1 bardzo ładny dziękuję Lidszu, dużo łatwiej doradzać komuś niż sobie, naprawdę Nie wiem, czy ostatecznie zdecydujecie się na kompilację najlepszych elementów z obu projektów, czy wywrócicie obie koncepcje do góry nogami i powstanie trzecia wersja zupełnie inna o tych, ale wiem, że będziesz miała piękne wnętrza Idę do dziennika popatrzeć na surowe mury i przymierzyć do nich wizualki dzięki Elena. Zawsze dobrze wysłuchać opinii osób, które nie są emocjonalnie związane z projektem, bo łatwiej im dostrzec jakieś detale, które nie pasują Lidszu, w kwestii oświetlenia to ja nie pomogę, bo sama błądzę, ale Efilo albo A-nita - pozytywnie zakręcone w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ja wiem, że Efilo pozytywnie zakręcona i na pewno udam się po poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riplejj 15.02.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Lidszu, a ja też mogę prosić? na [email protected] ...a ja ?!... plis...plis...plis... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dobry ja jeszcze się nie wypowiem bo nic nie widziałam wieczorem jak Zu położę to oblukam tylko najpierw musisz mi dać swojego mailika wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts