lidszu 17.02.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Kasia, z przeniesienia kominka jestem bardzo zadowolona (mój M trochę mniej ). Mi się bardzo podobają takie kominki i chciałam jednak trochę oddzielić salon od reszty pomieszczeń. A jak to będzie w realu wyglądało to jeszcze nie wiem, bo jak na razie stoi tylko komin przy słupie konstrukcyjnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.02.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Może ja troszkę monotematycznie ale, czy mogła bym prosić o te wizualki które wszyscy tak omawiali prześlę, jeśli obiecasz, że założysz dziennik budowy i przygotowań do niej , bo jakoś mało Topazowiczów się chwali, że ten dom buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Juz biegne Lidzia, jestem u Ciebie wczesniej niz u siebie. Przez ostatnie pare dni jestem z doskoku na FM i kompletnie przestalam kontrolowac, co sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riplejj 17.02.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ja ze spiżarki zrezygnowałam. Była opcja umieszczenia jej przy kuchni, ale wtedy robiła się mikrusia kuchnia. Zdecydowałam, że zrobię sobie spiżarkę w schowku pod schodami, bo mam tam miejsce, ale za to kuchnia będzie większa i bardziej ustawnaJa też tak sądzę, zresztą będzie więcej szafek przez co więcej miejsca zgadzam się A ja widzialam w realu u lidszu i teraz juz tez wiem,ze to najlepsze rozwiazanie, tak jak brak przejscia z pom. gosp. do garazu i pozostale przerobki lidszu ... nie zebym sie podlizywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 17.02.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Może ja troszkę monotematycznie ale, czy mogła bym prosić o te wizualki które wszyscy tak omawiali prześlę, jeśli obiecasz, że założysz dziennik budowy i przygotowań do niej , bo jakoś mało Topazowiczów się chwali, że ten dom buduje coraz bardziej nad tym się zastanawiam, ze chyba spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No wiec nie wiem, jak to w realu bedzie, ale wizualki bardziej mi sie podobaja w wersji 1 - to takie bardziej spokojne i ponadczasowe wnetrze. Druga wersja idzie troche w strone glamour (te kolka na obrazie mnie rozbroily ), ktory powoli zaczyna byc passe, a w kazdym razie moze sie szybciej znudzic. W pierwszej wersji zmienilabym tylko plytki nad blatem w kuchni, cos mi w nich nie pasuje... A w ogole to super masz tam rozwiazania, bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.02.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Juz biegne Lidzia, jestem u Ciebie wczesniej niz u siebie. Przez ostatnie pare dni jestem z doskoku na FM i kompletnie przestalam kontrolowac, co sie dzieje. fajnie tak zmotywować koleżankę do odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.02.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Może ja troszkę monotematycznie ale, czy mogła bym prosić o te wizualki które wszyscy tak omawiali prześlę, jeśli obiecasz, że założysz dziennik budowy i przygotowań do niej , bo jakoś mało Topazowiczów się chwali, że ten dom buduje coraz bardziej nad tym się zastanawiam, ze chyba spróbuję no to dawaj, bo potem ochotoa jeszcze może przejdzie i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Motywuj, motywuj jak sie obijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 17.02.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 A ja widzialam w realu u lidszu i teraz juz tez wiem,ze to najlepsze rozwiazanie, tak jak brak przejscia z pom. gosp. do garazu i pozostale przerobki lidszu ... nie zebym sie podlizywala Nie to, ze nie poproszę lidszu o obejżenie domku Ja zamierzam powiększyć pom. gospodarcze i zrobić drzwi na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.02.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No wiec nie wiem, jak to w realu bedzie, ale wizualki bardziej mi sie podobaja w wersji 1 - to takie bardziej spokojne i ponadczasowe wnetrze. Druga wersja idzie troche w strone glamour (te kolka na obrazie mnie rozbroily ), ktory powoli zaczyna byc passe, a w kazdym razie moze sie szybciej znudzic. W pierwszej wersji zmienilabym tylko plytki nad blatem w kuchni, cos mi w nich nie pasuje... A w ogole to super masz tam rozwiazania, bardzo mi sie podoba. a co chcesz od kółeczek ? fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.02.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 A ja widzialam w realu u lidszu i teraz juz tez wiem,ze to najlepsze rozwiazanie, tak jak brak przejscia z pom. gosp. do garazu i pozostale przerobki lidszu ... nie zebym sie podlizywala Nie to, ze nie poproszę lidszu o obejżenie domku Ja zamierzam powiększyć pom. gospodarcze i zrobić drzwi na końcu serdecznie zapraszam, bo daleko nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 17.02.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 To obiecuję, że założę jak tylko dowiem się jak to się robi i jak znajdę czas na to, bo co chwilę córka chce być bujana na huśtawce lub chowa się w szafie i każe się znajdować - ma 2,5, a druga pociecha domaga się mojej mleczarni - jeszcze karmię Jaś ma 4,5 miesiąca Lidszu a jakie robiłaś przeróbki bo ja muszę swoje przedstawić w następnym tygodniu architektowi i zaciekawiłaś mnie. A może pozwolisz obejżeć swoje dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No wiec nie wiem, jak to w realu bedzie, ale wizualki bardziej mi sie podobaja w wersji 1 - to takie bardziej spokojne i ponadczasowe wnetrze. Druga wersja idzie troche w strone glamour (te kolka na obrazie mnie rozbroily ), ktory powoli zaczyna byc passe, a w kazdym razie moze sie szybciej znudzic. W pierwszej wersji zmienilabym tylko plytki nad blatem w kuchni, cos mi w nich nie pasuje... A w ogole to super masz tam rozwiazania, bardzo mi sie podoba. a co chcesz od kółeczek ? fajne są Jak chcesz taki obraz, to znam artyste, ktory maluje kolka. I nie, nie jest to moj maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.02.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 To obiecuję, że założę jak tylko dowiem się jak to się robi i jak znajdę czas na to, bo co chwilę córka chce być bujana na huśtawce lub chowa się w szafie i każe się znajdować - ma 2,5, a druga pociecha domaga się mojej mleczarni - jeszcze karmię Jaś ma 4,5 miesiąca Lidszu a jakie robiłaś przeróbki bo ja muszę swoje przedstawić w następnym tygodniu architektowi i zaciekawiłaś mnie. A może pozwolisz obejżeć swoje dzieło dziennik zakładasz tutaj http://forum.muratordom.pl/dzienniki-budowy-dzien-po-dniu,f40.htm na górze po lewej stronie klikasz NOWY TEMAT i w ten sposób dziennik już jest To masz wesoło w domu . Moja prawie 3 latka całe szczęście chodzi do przedszkola, chociaż od wczoraj siedzi w domu, bo miała gorączkę. Wyżyna jej się druga piątka i trochę jej dokucza. Starsza ma prawie 6 lat. A co do przeróbek, to nie robiliśmy ich zbyt wiele: parter - powiększyliśmy wiatrołap - teraz kończy się koło małej łazienki i wejście do kuchni też jest w związku z tym z wiatrołapu, - okno w jadalni daliśmy do podłogi i będą tam drzwi przesuwne i mały taras śniadaniowy, - okna narożne w salonie też zorbiliśmy do samej podłogi - w gabinecie zrezygnowaliśmy z jednego okna - w pomieszczeniu gosp. nie mamy drzwi do garażu - trochę powiększyłam łazienkę na dole piętro - mały pokój powiększyliśmy trochę kosztem sypialni małżeńskiej i zwęziliśmy okno i ma teraz wymiary 150x150 - powiększyliśmy łazienkę dzieci kosztem naszej łazienki - powiększyłam naszą garderobę - w pokoju dzieci z balkonem dałam dodatkowe okno, aby był lepiej doświetlony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No wiec nie wiem, jak to w realu bedzie, ale wizualki bardziej mi sie podobaja w wersji 1 - to takie bardziej spokojne i ponadczasowe wnetrze. Druga wersja idzie troche w strone glamour (te kolka na obrazie mnie rozbroily ), ktory powoli zaczyna byc passe, a w kazdym razie moze sie szybciej znudzic. W pierwszej wersji zmienilabym tylko plytki nad blatem w kuchni, cos mi w nich nie pasuje... A w ogole to super masz tam rozwiazania, bardzo mi sie podoba. a co chcesz od kółeczek ? fajne są Jak chcesz taki obraz, to znam artyste, ktory maluje kolka. I nie, nie jest to moj maz. a oprócz kółek coś jeszcze maluje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No wiec nie wiem, jak to w realu bedzie, ale wizualki bardziej mi sie podobaja w wersji 1 - to takie bardziej spokojne i ponadczasowe wnetrze. Druga wersja idzie troche w strone glamour (te kolka na obrazie mnie rozbroily ), ktory powoli zaczyna byc passe, a w kazdym razie moze sie szybciej znudzic. W pierwszej wersji zmienilabym tylko plytki nad blatem w kuchni, cos mi w nich nie pasuje... A w ogole to super masz tam rozwiazania, bardzo mi sie podoba. a co chcesz od kółeczek ? fajne są Jak chcesz taki obraz, to znam artyste, ktory maluje kolka. I nie, nie jest to moj maz. a oprócz kółek coś jeszcze maluje ? Oprocz kolek to jeszcze golych facetow. Na szczescie nie na tym samym plotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.02.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No wiec nie wiem, jak to w realu bedzie, ale wizualki bardziej mi sie podobaja w wersji 1 - to takie bardziej spokojne i ponadczasowe wnetrze. Druga wersja idzie troche w strone glamour (te kolka na obrazie mnie rozbroily ), ktory powoli zaczyna byc passe, a w kazdym razie moze sie szybciej znudzic. W pierwszej wersji zmienilabym tylko plytki nad blatem w kuchni, cos mi w nich nie pasuje... A w ogole to super masz tam rozwiazania, bardzo mi sie podoba. a co chcesz od kółeczek ? fajne są Jak chcesz taki obraz, to znam artyste, ktory maluje kolka. I nie, nie jest to moj maz. a oprócz kółek coś jeszcze maluje ? Oprocz kolek to jeszcze golych facetow. Na szczescie nie na tym samym plotnie. mhhhmmm interesujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No wiec nie wiem, jak to w realu bedzie, ale wizualki bardziej mi sie podobaja w wersji 1 - to takie bardziej spokojne i ponadczasowe wnetrze. Druga wersja idzie troche w strone glamour (te kolka na obrazie mnie rozbroily ), ktory powoli zaczyna byc passe, a w kazdym razie moze sie szybciej znudzic. W pierwszej wersji zmienilabym tylko plytki nad blatem w kuchni, cos mi w nich nie pasuje... A w ogole to super masz tam rozwiazania, bardzo mi sie podoba. a co chcesz od kółeczek ? fajne są Jak chcesz taki obraz, to znam artyste, ktory maluje kolka. I nie, nie jest to moj maz. a oprócz kółek coś jeszcze maluje ? Oprocz kolek to jeszcze golych facetow. Na szczescie nie na tym samym plotnie. mhhhmmm interesujące Nooo, przy okazji obejrzalam sobie jego strone i zobaczylam swojego eksa na jednym z tych obrazow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.02.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No wiec nie wiem, jak to w realu bedzie, ale wizualki bardziej mi sie podobaja w wersji 1 - to takie bardziej spokojne i ponadczasowe wnetrze. Druga wersja idzie troche w strone glamour (te kolka na obrazie mnie rozbroily ), ktory powoli zaczyna byc passe, a w kazdym razie moze sie szybciej znudzic. W pierwszej wersji zmienilabym tylko plytki nad blatem w kuchni, cos mi w nich nie pasuje... A w ogole to super masz tam rozwiazania, bardzo mi sie podoba. a co chcesz od kółeczek ? fajne są Jak chcesz taki obraz, to znam artyste, ktory maluje kolka. I nie, nie jest to moj maz. a oprócz kółek coś jeszcze maluje ? Oprocz kolek to jeszcze golych facetow. Na szczescie nie na tym samym plotnie. ale to byłoby w pewnym stopniu takie intuicyjne nawet.... może jeszcze nie dojrzał do tego jako artysta, żeby na jednym płótnie umieścić kóło i gołego faceta bo mnie z facetami (gołymi czy też nie) to mi się bardziej trójkąty kojarzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts