Nefer 10.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Mam ! ! Znalazłam Komentarze dla Lidszu !!! Gratuluję nowego Kawałka Ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dołączam się do gratulacji :D Mam nadzieję, że teraz budowa ruszy z kopyta - za co trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.08.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Oooo - SUPER Az mnie aktywowałaś Wielkie gratulacje i życzę dużo zapału do budowy A rodzice niedaleko to super sprawa - wiem, bo sama tak mam. Nieocenieni jak zaczęto nam zwozić kurierami meble i agd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 iga9, Maluszek, Nefer, dzięki wam dziewczyny, za miłe słowa . Nawet nie wiecie jak ja się cieszę z tej nowej działki, bo o tamtej to wolę nie myśleć A z budową to niestety ruszymy dopiero w przyszłym roku, jak uzbieramy trochę kasy, bo teraz to jesteśmy "goli i weseli" , no ale za to z nową działką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 lidszu - najważniejsze, że działka jest gotowa na rozpoczęcie budowy. Czas do przyszłego roku szybko zleci, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 lidszu - najważniejsze, że działka jest gotowa na rozpoczęcie budowy. Czas do przyszłego roku szybko zleci, zobaczysz wiem, że szybko minie, w szczególności, że teraz zacznie się załatwianie całej papierologii do pozwolenia na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 28.10.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Przeczytałam ...aż mi Cię żal...ja bym tylu straconych pieniędzy i nerwów nie mogła odżałować ...mam nadzieję że kiedyś uda się odzyskać to co utopiliście w poprzednią działkę a może nawet z nawiązką...kto wie...czasem los się do nas uśmiecha ...ale co nie zabija to wzmacnia i teraz jesteście już mądrzejsi o wcześniejsze doświadczenia. I tym razem na pewno się uda !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 31.10.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Lidszu, zajrzałam tu do Ciebie, bo mamy wspólny los . Ale ja ciągle jeszcze przed znalezieniem tej właściwej dzialeczki niestety . Projekt Topaz jest rewelacyjny. Bardzo mi się podoba. Tyle pzrestrzeni na dole! My mniejszym domem sie zadowolimy, ale mój priorytet to własnie jak najwieksza otwarta przestrzeń na dole. Do swojej śmierdzacej działki wybrałam Skarbka z pracowni Domowe Klimaty. Ale ufam, że nowa działka pozwoli od tego - juz chyba spalonego, wraz z działką - projektu odejść. Życzę powodzenia, będę śledzić Twoje działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.10.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 sylwiap-w29, no cóż na tej pierwszej działce na pewno nie stracimy. My i tak jesteśmy w lepszej sytuacji niż reszta właścicieli. Mamy działkę w 4 linii zabudowy, przy której będzie droga gminna (na razie jest w projekcie). Z tego co wiem, to gmina zaczyna robić podchody, do wykupienia gruntów pod tą drogę, ale kiedy do tego dojdzie, to nie wiem. Jak na razie nie spieszy mi się, działka mnie nic nie kosztuje, więc może sobie leżeć i czekać. Tak czy inaczej i tak nie możemy jej sprzedać przed 2010 rokiem, aby nie płacić podatku. Może do tego czasu coś się wyklaruje. alamisiowa, życzę ci jak najszybszego znalezienia nowej, lepszej działki dla was Tylko nie czekajcie z tym tak długo jak my A dobrym pomysłem jest wybranie nowego projektu do nowej działki http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif Przynajmniej stary projekt nie będzie ci przypominał o tej nieszczęsnej działce My tak zrobiliśmy i jestem z tego rozwiązania bardzo zadowolona Co prawda przez te dwa lata zmienił nam się gust co do wyglądu domu - poprzedni był typowo dworkowy Bardzo dziękuję za komplementy dla naszego domku. Ja też lubię duże otwarte przestrzenie Życzę powodzenia, będę śledzić Twoje działania bardzo serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 03.11.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Już szukamy . Chcemy - zgodnie z planem - zacząć budowanie na wiosnę 2009. Teraz taki czas jest, że może działki zaczną tanieć, sprzedający mogą miec większe ciśnienie na sprzedaż i może uda się kupić coś co wcześniej było zbyt drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Już szukamy . Chcemy - zgodnie z planem - zacząć budowanie na wiosnę 2009. Teraz taki czas jest, że może działki zaczną tanieć, sprzedający mogą miec większe ciśnienie na sprzedaż i może uda się kupić coś co wcześniej było zbyt drogie. z całego serca ci tego życzę, aby się udało http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 03.11.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 03.11.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Wyślij męża po te mapki Zdrowia zyczę Twoim dziewczynkom. I troszke zazdroszczę Egiptu... . Ja swój tegoroczny urlop miałam pod koniec czerwca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Wyślij męża po te mapki nie za bardzo mogę, bo on pracuje w W-wie, a po mapki trzeba do Mińska Mazowieckiego jechać Tak więc nie ma możliwości wyrwać się na lunchu, bo w jedną stronę ma jakieś 50 km Zdrowia zyczę Twoim dziewczynkom. bardzo dziękuję I troszke zazdroszczę Egiptu... . Ja swój tegoroczny urlop miałam pod koniec czerwca . my mieliśmy jechać sami, a dziewczynki miały zostać - jedna u mojej mamy, a druga u teściowej. Niestety teściowa idzie do szpitala na jakieś badania , tak więc starsza (4,5 roku) jedzie z nami, a młodsza (1,5 roku) zostaje z moją mamą. Trochę mi przykro, bo chciałam sobie od nich trochę odpocząć . Siedzę z nimi całymi dniami w domu, więc czasami mam dość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 03.11.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Hej Lidszu! O rany, co za historia z tą działką... Ale wiesz, nie ma tego złego...Za 2 lata sprzedacie z wielokrotnym zyskiem i wtedy to dopiero sobie chatę urządzicie! Projekt super, jest w nim absolutnie wszystko co do szczęścia potrzebne! Ten poprzedni z resztą też mi się podobał, ale ten nowy...troszkę ładniejszy z zewnątrz. A wiesz że moja kuzyneczka też ma na imię Lidia.Bardzo mądra dziewczyna. Pozdrawiam i trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Hej Lidszu! O rany, co za historia z tą działką... no historia absurdalna, ale w naszym pięknym kraju widać, że wszystko jest możliwe ja się już wyluzowałam, bo mnie to już w tej chwili tak bardzo nie boli. Szkoda mi tylko trochę kasy, którą musieliśmy wydać na drugą działkę, a były przeznaczone na budowę Projekt super, jest w nim absolutnie wszystko co do szczęścia potrzebne! Ten poprzedni z resztą też mi się podobał, ale ten nowy...troszkę ładniejszy z zewnątrz. Nam też się bardziej podoba Topaz z zewnątrz, niż ten poprzedni A wiesz że moja kuzyneczka też ma na imię Lidia.Bardzo mądra dziewczyna. to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 04.11.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Lidszu, nie czerwień się - prawo rodzica odpocząć na chwilę od dzieci. Konieczne dla zdrowia psychicznego i dla kondycji związku . Ale ja znów mam powód do zazdrości - też chciałabym z moim synkiem (14 miesięcy) sobie posiedzieć w domu, ale niestety - trza taczke ładowac i robić, robic! Bo z jednej pensji to kapustki na domek nie będzie (a raczej na raty kredytu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Lidszu, nie czerwień się - prawo rodzica odpocząć na chwilę od dzieci. Konieczne dla zdrowia psychicznego i dla kondycji związku . dzięki kochana, że mnie rozumiesz, bo czasami mam wrażenie, że wszyscy jakoś tak dziwnie na mnie patrzą, jak mówię, że chciałabym trochę od dzieci odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 04.11.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ano tak to jest - przykaz prezentowania radości i permanentnego szczęścia. Bo jak powiesz, że dzieci Cię czasem męczą to znaczy żeś matka wyrodna. Takie jest to moherowe społeczeństwo z czarno-białym myśleniem i światopoglądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 04.11.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 zernij na tę stronę -> http://www.wienerberger.nl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/Page/Overview05&cid=1118670000282&c=Page&sl=wb_nl_home_nltu jest Herfstbontjak nic nie znajdziesz - to zerknij na jeszcze jedną - http://www.scuklinkier.dit.pl/ ogromny wybór ręcznie formowanych cegieł klinkierowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts