rasia 19.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 znoooowu piją Mysia zrób sobie i walnij drinia - pycha !!! ja właśnie posłałam małż po whisky bo się skonczyło a mam ochote na jeszcze jednego ja sobie zrobię jak moje dziewczyny pójdą spać Nooo... wale od godziny i bombardinio to sama już jestem... jam dzisiaj trzezwa znowu. odwyk..??? nieeeee, smutna rzeczywistosc. Kase na buty wydałam i nie mam na piwo NO widzisz , to już wiem z jakimi darami do Ciebie przyjeżdźać na budowę Z kaloszkami... co by na piwo zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.03.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 oj Mysia Mysia Cześć syskim - Weekend !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dzień dobry państwu a raczej paniom, bo panowie to tylko tak od czasu do czasu na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.03.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Hejka .............. wpadłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.03.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Doberek Dziewuszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.03.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Cześć Dziewuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 czeeeee słuchacie to jak która ma ciężki wydatek domowy na buty ... to moze sobie zorganizujemy kasę zapomogową na piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobroszka ma PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.03.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobroś, GRATULACJE PnB !!!!! A ja dzisiaj jadę spotkać się z nowym architektem, który będzie nam robił zmiany w projekcie i nanosił dom na mapy. Mam nadzieję, że tym razem współpraca będzie owocna i w końcu uda się zakończyć ten etap. Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Lidszu wielkie dzięki Trzymam mocno za was kciuki , żeby już poszła ta papierologia Wam z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobroszko, bardzo, bardzo Ci gratuluję dzień dobry dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dario bardzo , bardzo dziękuję i jeszce bardziej się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.03.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobroś, image zmieniłaś i nie poznałam cię Spotkanie z arch. przebiegło bardzo sprawnie, arch. dostała mapki i do piątku przyszłego tygodnia naniesie na nie nasz domek i będzie to milowy krok do skompletowania papierów do PnB. Właściwie wszystkie inne papiery już mam, więc może na początku kwietnia w końcu złożymy papiery do gminy DarioAS, witam serdecznie u mnie i zaglądaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Spotkanie z arch. przebiegło bardzo sprawnie, arch. dostała mapki i do piątku przyszłego tygodnia naniesie na nie nasz domek i będzie to milowy krok do skompletowania papierów do PnB. Właściwie wszystkie inne papiery już mam, więc może na początku kwietnia w końcu złożymy papiery do gminy to się w końcu zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.03.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Spotkanie z arch. przebiegło bardzo sprawnie, arch. dostała mapki i do piątku przyszłego tygodnia naniesie na nie nasz domek i będzie to milowy krok do skompletowania papierów do PnB. Właściwie wszystkie inne papiery już mam, więc może na początku kwietnia w końcu złożymy papiery do gminy to się w końcu zacznie A robiliscie w koncu te badania gruntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 WIOSNA !!! Marzanna utopiona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.03.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 WIOSNA !!! Marzanna utopiona??? eeee..... ja chciałam coś utopić ale jakoś chętnych nie było dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.03.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 eeeee ...widziałam w prognozie , że snieg do środy , jakaś ściema z tą wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.03.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Ta wiosna jakaś strachliwa, tylko nos wczoraj wystawiła i już zwiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Lidszu - dzieki za wspólne spotkanko u Kruelci, pozdrowienia dla męża i całuski dla cudownych córeczek, urocze są !!!!! - bardzo !!!! Do następnego spotkanka - mam nadzieje że niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts