Malutka_ 19.02.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 W takim razie dużo zdrówka dla córeczki - mam nadzieję, że nic się z tego nie wykluje! Trzymajcie się dzięki Wy też sie nie puszczajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.02.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.02.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 witam się trochę jestem do tyłu, ale chętnie popatrze na wizualki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.02.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 witam się trochę jestem do tyłu, ale chętnie popatrze na wizualki Elcia, potrzebuję twój e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.02.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Jestem padnięta dzisiaj okrutnie . Olga wymiotowała dzisiaj w nocy dwa razy, bo wczoraj się naćpała się przeróżnych słodyczy u szwagierki . Całe szczęście w ciągu dnia już nie wymiotowała i nawet ładnie jadła. Odwiedziła mnie dzisiaj również na budowie kasia_zuk z mężem . Było mi bardzo miło was gościć i podzielić się moimi spostrzeżeniami na temat Topaza i budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 dobry wieczór Lidziu no to biedna malutka dobrze że już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 22.02.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Jestem padnięta dzisiaj okrutnie . Olga wymiotowała dzisiaj w nocy dwa razy, bo wczoraj się naćpała się przeróżnych słodyczy u szwagierki . Całe szczęście w ciągu dnia już nie wymiotowała i nawet ładnie jadła. Odwiedziła mnie dzisiaj również na budowie kasia_zuk z mężem . Było mi bardzo miło was gościć i podzielić się moimi spostrzeżeniami na temat Topaza i budowy Lidziu jeszcze raz dziękujemy za poświęcony czas Domek świetny a lokalizacja ...przepiękna Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.02.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Cześć Lidzia. Zdrówka wam też życzę bo ja z Kondziem dalej w domu. Może do końca tygodnia się wykurujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Czesc Lidzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.02.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 dzień doberek młode poszły do przedszkola obydwie są zdrowe, jupiiii ja spędziłam dzisiaj prawie 3 godziny prasując , ale zaparłam się i udało się pozbyć tej góry prania z fotela zaraz jadę na zebranie w przedszkolu u O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.02.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 doberek no to fajnie, że dziewczynki zdrowe a ja jak się zabiorę za prasowanie, to też mi się zawsze schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Spóźniłam się na 100... buuu... Ale gratuluję 101, też ładny numerek... Super, że zdrowe już jesteście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.02.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Spóźniłam się na 100... buuu... Ale gratuluję 101, też ładny numerek... Super, że zdrowe już jesteście! dziękuję , na 200 się załapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Cze Lidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 dobry wieczór Liduś i co śnieg spadł Ci z dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.02.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 dobry wieczór Liduś i co śnieg spadł Ci z dachu spadł i nawet udało mi się wczoraj cyknąć zdjęcie komórką, ale jeszcze go nie zgrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 no to masz lanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.02.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ja już też bez dzieci. Tylko rozleniwiłam się przez to chorowanie A. i nie mogę się rano dobudzić. Dobrze, że słoneczko świeci to jakoś później jest lepiej. Kawkę sobie popijam. Leniwie pracuję. Podczytuję forum. Później pranie wstawię, zaliczę pocztę i zakupy. Odbiorę dziewczynki. Zrobię obiadokolacją. Obejrzę relację z Olimpiady. I dzień zleci Możesz mi podesłać na PW namiary gdzie jedziecie na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.02.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ja już też bez dzieci. Tylko rozleniwiłam się przez to chorowanie A. i nie mogę się rano dobudzić. Dobrze, że słoneczko świeci to jakoś później jest lepiej. Kawkę sobie popijam. Leniwie pracuję. Podczytuję forum. Później pranie wstawię, zaliczę pocztę i zakupy. Odbiorę dziewczynki. Zrobię obiadokolacją. Obejrzę relację z Olimpiady. I dzień zleci Możesz mi podesłać na PW namiary gdzie jedziecie na narty. nie wiem, czy w tym roku w ogóle pojedziemy na narty . Nie ma kto zostać z dziewczynkami . Moja mama nie zostanie z nimi obydwiema, a siostra M nie za bardzo chce wziąć I. do siebie na tydzień 2 lata temu byliśmy w tym domu i byliśmy bardzo zadowoleni: http://www.casadavarda.campitelloappartamenti.it/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.02.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Dzięki!A pamiętasz jak cenowo za apartament? U nas też wyszedł plan aby bez dzieci ruszyć. Ale liczymy i liczymy i nie wiemy czy możemy sobie pozwolić. Jakby się udało to pod koniec marca byśmy pojechali.Tylko chyba Sellaronda droga jest, chodzi mi o skipassy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts