Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem padnięta dzisiaj okrutnie :x . Olga wymiotowała dzisiaj w nocy dwa razy, bo wczoraj się naćpała się przeróżnych słodyczy u szwagierki :-? . Całe szczęście w ciągu dnia już nie wymiotowała i nawet ładnie jadła.

Odwiedziła mnie dzisiaj również na budowie kasia_zuk z mężem :D . Było mi bardzo miło was gościć i podzielić się moimi spostrzeżeniami na temat Topaza i budowy :D

Jestem padnięta dzisiaj okrutnie :x . Olga wymiotowała dzisiaj w nocy dwa razy, bo wczoraj się naćpała się przeróżnych słodyczy u szwagierki :-? . Całe szczęście w ciągu dnia już nie wymiotowała i nawet ładnie jadła.

Odwiedziła mnie dzisiaj również na budowie kasia_zuk z mężem :D . Było mi bardzo miło was gościć i podzielić się moimi spostrzeżeniami na temat Topaza i budowy :D

Lidziu jeszcze raz dziękujemy za poświęcony czas :D Domek świetny a lokalizacja ...przepiękna :D

Dziękujemy :)

Ja już też bez dzieci.

Tylko rozleniwiłam się przez to chorowanie A. i nie mogę się rano dobudzić.

Dobrze, że słoneczko świeci to jakoś później jest lepiej.

Kawkę sobie popijam. Leniwie pracuję. Podczytuję forum. Później pranie wstawię, zaliczę pocztę i zakupy. Odbiorę dziewczynki. Zrobię obiadokolacją. Obejrzę relację z Olimpiady. I dzień zleci :D

Możesz mi podesłać na PW namiary gdzie jedziecie na narty.

Ja już też bez dzieci.

Tylko rozleniwiłam się przez to chorowanie A. i nie mogę się rano dobudzić.

Dobrze, że słoneczko świeci to jakoś później jest lepiej.

Kawkę sobie popijam. Leniwie pracuję. Podczytuję forum. Później pranie wstawię, zaliczę pocztę i zakupy. Odbiorę dziewczynki. Zrobię obiadokolacją. Obejrzę relację z Olimpiady. I dzień zleci :D

Możesz mi podesłać na PW namiary gdzie jedziecie na narty.

nie wiem, czy w tym roku w ogóle pojedziemy na narty :evil: :( . Nie ma kto zostać z dziewczynkami :( . Moja mama nie zostanie z nimi obydwiema, a siostra M nie za bardzo chce wziąć I. do siebie na tydzień :x

2 lata temu byliśmy w tym domu i byliśmy bardzo zadowoleni:

http://www.casadavarda.campitelloappartamenti.it/