Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki!

A pamiętasz jak cenowo za apartament? U nas też wyszedł plan aby bez dzieci ruszyć. Ale liczymy i liczymy i nie wiemy czy możemy sobie pozwolić. Jakby się udało to pod koniec marca byśmy pojechali.

Tylko chyba Sellaronda droga jest, chodzi mi o skipassy.

cena za skipass od 14.03 wynosi 198 € za 6 dni na wszystkie doliny. Przed 14.03. cena wynosi 225 €.

tutaj możesz sobie zobaczyć wszystkie ceny:

http://www.dolomitisuperski.com/pl-PL/72PL.html

Cenowo za apartament nie pamiętam dokładnie, ale coś koło chyba 800 € za 7 dni za 4-5 osobowy pokój

Wczoraj późno wróciliśmy późno ze spotkania i nie miałam już siły pisać. Spotkanie się udało, chociaż zostało przerwane, bo jedna z architektek źle się poczuła. Jak się później okazało wylądowała w szpitalu z podejrzeniem kamieni nerkowych :o :( .

Dostaliśmy wstępne projekty łazienek na górze i naszej sypialni. Niestety mąż zabrał dzisiaj do pracy nasz dysk zewnętrzny i nie mam w domu żadnych wizualek :-? .

Cze Lidzia :)

o której jutro będziesz :roll: bo chyba muszę na małe zakupy rano skoczyć, bo Panowie od prądu mnie na cały dzień uziemili :roll: i nie chcę żebyście klameczkę pocałowały :wink:

A kto się zapowiada ? :roll:

Myślałam, aby być w okolicach 12, może być ? :roll:

No Zuza ofkors :) i Ania z małym a na resztę czekam :roll:

Lidzia ja pojadę rano tak po 9 więc po 10 będę już w domu :)