Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie się dowiedziałam, że jedna z moich arch. nie miała jednak kamieni nerkowych, a dziurę w żołądku i miała od razu operację :( . Dobrze, że to szybko zdiagnozowali i od razu zareagowali.

Natomiast teraz nie wiem kiedy będziemy mieć naniesione poprawki do projektu dołu w związku z tym :(

Jak to dziurę w żołądku? :o :(

Właśnie się dowiedziałam, że jedna z moich arch. nie miała jednak kamieni nerkowych, a dziurę w żołądku i miała od razu operację :( . Dobrze, że to szybko zdiagnozowali i od razu zareagowali.

Natomiast teraz nie wiem kiedy będziemy mieć naniesione poprawki do projektu dołu w związku z tym :(

Jak to dziurę w żołądku? :o :(

no właśnie nie wiem :o ta druga arch. zawiozła ją po naszym spotkaniu do szpitala i tak nam napisała w mailu.

Lidszu, serca nie masz 8) Już miałam iść spać, ale coś mnie podkusiło, żeby pocztę sprawdzić :lol: No i teraz to tak szybko spać nie pójdę :wink:

młoda godzina jest jeszcze 8) :lol:

taaa, a jutro zapałki w oczy powtykam 8)

może nie będzie tak źle 8) w razie co Red Bulla zapodasz 8)

albo urlop na żądanie, bo od poniedziałku z każdym dniem coraz trudniej mi się wstaje :lol:

Lidszu, serca nie masz 8) Już miałam iść spać, ale coś mnie podkusiło, żeby pocztę sprawdzić :lol: No i teraz to tak szybko spać nie pójdę :wink:

młoda godzina jest jeszcze 8) :lol:

taaa, a jutro zapałki w oczy powtykam 8)

może nie będzie tak źle 8) w razie co Red Bulla zapodasz 8)

albo urlop na żądanie, bo od poniedziałku z każdym dniem coraz trudniej mi się wstaje :lol:

mi też i już od poniedziałku czekam na weekend 8)

Pierwsze co to wpadłam dzisiaj do Twojego dziennika.

Bardzo ładna łazienka.

Jedno co bym zmieniła to odwróciła kolory na podłodze. Dałabym więcej pomarańczowego (przy umywalkach i wannie) a zostawiła biały pasek po środku.

I jak mogę to chętnie też się uśmiechnę o nowe wizualki :D

A jak dzisiaj córcia?