Elena76 25.02.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Lidszu, serca nie masz Już miałam iść spać, ale coś mnie podkusiło, żeby pocztę sprawdzić No i teraz to tak szybko spać nie pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Właśnie się dowiedziałam, że jedna z moich arch. nie miała jednak kamieni nerkowych, a dziurę w żołądku i miała od razu operację . Dobrze, że to szybko zdiagnozowali i od razu zareagowali. Natomiast teraz nie wiem kiedy będziemy mieć naniesione poprawki do projektu dołu w związku z tym Jak to dziurę w żołądku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.02.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Właśnie się dowiedziałam, że jedna z moich arch. nie miała jednak kamieni nerkowych, a dziurę w żołądku i miała od razu operację . Dobrze, że to szybko zdiagnozowali i od razu zareagowali. Natomiast teraz nie wiem kiedy będziemy mieć naniesione poprawki do projektu dołu w związku z tym Jak to dziurę w żołądku? no właśnie nie wiem ta druga arch. zawiozła ją po naszym spotkaniu do szpitala i tak nam napisała w mailu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 pewnie wrzód jej pękł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.02.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Lidszu, serca nie masz Już miałam iść spać, ale coś mnie podkusiło, żeby pocztę sprawdzić No i teraz to tak szybko spać nie pójdę młoda godzina jest jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 o kurczę, to brzmi fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Lidszu, serca nie masz Już miałam iść spać, ale coś mnie podkusiło, żeby pocztę sprawdzić No i teraz to tak szybko spać nie pójdę młoda godzina jest jeszcze taaa, a jutro zapałki w oczy powtykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.02.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 o kurczę, to brzmi fatalnie niestety, ale dobrze, że jednak pojechały do szpitala, a nie do oomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.02.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Lidszu, serca nie masz Już miałam iść spać, ale coś mnie podkusiło, żeby pocztę sprawdzić No i teraz to tak szybko spać nie pójdę młoda godzina jest jeszcze taaa, a jutro zapałki w oczy powtykam może nie będzie tak źle w razie co Red Bulla zapodasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 o kurczę, to brzmi fatalnie niestety, ale dobrze, że jednak pojechały do szpitala, a nie do oomu kurcze, ale to chyba jakaś młoda kobitka? i już dorobiła się wrzodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Lidszu, serca nie masz Już miałam iść spać, ale coś mnie podkusiło, żeby pocztę sprawdzić No i teraz to tak szybko spać nie pójdę młoda godzina jest jeszcze taaa, a jutro zapałki w oczy powtykam może nie będzie tak źle w razie co Red Bulla zapodasz albo urlop na żądanie, bo od poniedziałku z każdym dniem coraz trudniej mi się wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.02.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 o kurczę, to brzmi fatalnie niestety, ale dobrze, że jednak pojechały do szpitala, a nie do oomu kurcze, ale to chyba jakaś młoda kobitka? i już dorobiła się wrzodu? każdy może mieć wrzody, a ona jest jakoś przed 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.02.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Lidszu, serca nie masz Już miałam iść spać, ale coś mnie podkusiło, żeby pocztę sprawdzić No i teraz to tak szybko spać nie pójdę młoda godzina jest jeszcze taaa, a jutro zapałki w oczy powtykam może nie będzie tak źle w razie co Red Bulla zapodasz albo urlop na żądanie, bo od poniedziałku z każdym dniem coraz trudniej mi się wstaje mi też i już od poniedziałku czekam na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ja też od poniedziałku włączam odliczanie do weekendu a jutro na szczęście piąteczek spadam, jutro nasmaruję coś a propos tych cudów z albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.02.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Pierwsze co to wpadłam dzisiaj do Twojego dziennika. Bardzo ładna łazienka. Jedno co bym zmieniła to odwróciła kolory na podłodze. Dałabym więcej pomarańczowego (przy umywalkach i wannie) a zostawiła biały pasek po środku. I jak mogę to chętnie też się uśmiechnę o nowe wizualki A jak dzisiaj córcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dzień dobry mówię i słonko zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.02.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Doberek miłego piąteczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.02.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 dzień dobry I. kaszle i ma katar. Siedzi w domu, ale przynajmniej ma motywację do przyjmowania leków, bo w przyszłym tygodniu idzie na urodziny koleżanki, które będą się odbywać na basenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 czego to teraz sie nie wymysla... urodziny na basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.02.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 czego to teraz sie nie wymysla... urodziny na basenie noo jeszcze muszę jej kostium kupić, co w lutym nie jest łatwe ale cieszy się "jak głupia" na ten basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts