zuznka 23.03.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witanko w ten brzydki dzień, dobrze że na FM zawsze sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.03.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witanko w ten brzydki dzień, dobrze że na FM zawsze sympatycznie dzień doberek właśnie mój szanowny powiedział nie narzekajmy przecież nie ma śniegu ale to fakt, najważniejszy tu przynajmniej jest sympatycznie pa, pa pędzę do sprzątania cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.03.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 witam się porannie Zuz@nka, mi również było bardzo miło was poznać u Kruelci i mam nadzieję, że nie było to ostatnie spotkanie Dziękuję serdecznie za komplementy dla moich łobuzów Kurcze jaki wiatr u mnie wieje Chciałam wyjść z młodą na spacer, ale zastanawiam się, czy nam głów nie urwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 witam się porannie Zuz@nka, mi również było bardzo miło was poznać u Kruelci i mam nadzieję, że nie było to ostatnie spotkanie Dziękuję serdecznie za komplementy dla moich łobuzów Kurcze jaki wiatr u mnie wieje Chciałam wyjść z młodą na spacer, ale zastanawiam się, czy nam głów nie urwie nie wychodź !!!!!!!!!!!!!!! bo nam tą laleczkę wiatr porwie !!!!!! Buziaczki dla Olgi ( dobrze zapamietałam ??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 siedzcie w domu Dziewczynki zimno i wiatr duje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Cześć , my też dziś siedzimy w domu , jakbym miała oceniac po pogodzie , powiedziałabym ,że listopad , a nie marzec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Doberek wieje jak diabli a ja muszę z domu wyleźć i jeszcze Zuzankę muszę ze sobą zabrać mi się ta pogoda też z jesienią kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.03.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Zuza, dobrze zapamiętałaś Byłam z młodą jednak na dworze, bo w domu dostawała szału Całe szczęście, że mieszkam pod lasem, to przynajmniej na podwórku tak nie piździło. Jak wyszłam na ulicę, to myślałam, że nas z niej zwieje Pogoda istotnie dzisiaj mega jesienna Ja chcę ssssssssłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłoooooooooooooońńńńńńńńńńńńńccccccccceeeeeeeeee !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 może byc takie, innego chyba dziś nie uwidzimy http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ha/xc/ha4r/kn9oAp0JM7CJWSaAPX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.03.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Zdjęcie cudneeeeeeeeeeeeeeeee Ale wiatr przepędził chmury i na działce było sporo słońca, no może tak.............. przez godzinkę a potem i śnieg sypał i deszczyk popadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 witam wszystkie trzy Panie kurcze znowu zima a ja córce sanki juz schowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.03.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam może trzeba wyciągnąć sanki, kożuchy i co tam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Doberek Lidziu a jak z waszym PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzień dobry dziewczynki Lidziu a jak z waszym PnB W tej chwili architekt nanosi nam dom na mapki do celów projektowych i mam je otrzymać pod koniec tygodnia. Czekam również na odesłanie przez STOEN podpisanych umów i będę składać papiery do PnB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzień dobry dziewczynki Lidziu a jak z waszym PnB W tej chwili architekt nanosi nam dom na mapki do celów projektowych i mam je otrzymać pod koniec tygodnia. Czekam również na odesłanie przez STOEN podpisanych umów i będę składać papiery do PnB. czyli też się dzieje i już bliżej jak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.03.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 I mnie w końcu przywiało do Twoich komentarzy w ten mroźny dzień. Czemu tu wcześniej nie trafiłam? Widziałam zdjęcia z wyjazdu na narty i podzielam Twoją miłość do włoskich gór. A gdzie jeździcie jeśli można spytać? My już kilka razy byliśmy w Livigno i tam można liczyć na polskiego instruktora. Korzystały moje obie panny i ja sama Gdybyś się kiedyś tam wybierała to mamy namiar na jednego instruktora który jest tam co roku od grudnia do kwietnia. Tak dzisiaj zmarzłam że mi samej zamarzyło się Bombardino. Chociaż to z kawą to nazywa się Calimero. No ale dość już tej zimy. Ja chcę wiosny. Ciepła i słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 BetaGreta, witaj i mam nadzieję, że nie jest to jednorazowa wizyta Zaglądaj częściej Co do Dolomitów, to my jeździmy w różne miejsca - kilka razy byliśmy w Campitello (niedaleko Canazei - dolina Val di Fassa), a w tym roku byliśmy w dolinie Alta Badia - San Cassiano (niedaleko Corvary). Co do namiarów na instruktora to chętnie skorzystam, bo mamy w planach zabrać w przyszłym roku naszą starszą córę i chętnie wzięłabym jej polskiego instruktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dostałam właśnie wstępną wersję zagospodarowania działki z posadowieniem domku Arch. idzie jak burza, w piątek dostała materiały, a już dzisiaj przesłała mi wstępną koncepcję . Jak ją zaakceptujemy, to w piątek mapki będą gotowe do odbioru :D Oto ona: http://img297.imageshack.us/img297/8220/planzagospodarowaniadzi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.03.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Rozumiem, że to przesunięcie na prawo, to ze względu na strony świata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Rozumiem, że to przesunięcie na prawo, to ze względu na strony świata... a wiesz, że nawet nie zwróciłam na to uwagi muszę się zastanowić w związku z tym, czy właśnie tak nie będzie lepiej w stosunku do stron świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts