anjamen 05.03.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 ja mam te dwustrefowa liebherra - fajna jest ale dosc glosna wiec nie wiem czy warta tej ceny. lodowki chodza cicho a ta franca glosno wyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 znalazłam też hoovera ale jakoś podejrzanie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.03.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 znalazłam też hoovera ale jakoś podejrzanie wygląda też ją widziałam, ale mi się nie podobała moja będzie stała w kuchni, więc musi też być ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 05.03.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Lidziu mam pytanko, myślę cały czas nad oknami w salonie. Zastanawiam sie czy ich nie zrobic do samego dołu, ale słyszałam, że przy takim rozmiarze okien sama podłogówka nie wystarczy i trzeba zamontować grzejniki aby nie były wiecznie zaszroniałe. Grzejniki wpuszczone w podłogę będą kosztowały ok. 4 000 zł, tańsze są takie podokienne ale w tedy nie można powiększyc powierzchni okien. Czy słyszałaś może coś na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 zaszroniałe? nie mam ani grzejników takich ani takich i wszystko w najlepszym porządku. a podłogówka działa na pół gwizdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 znalazłam też hoovera ale jakoś podejrzanie wygląda też ją widziałam, ale mi się nie podobała moja będzie stała w kuchni, więc musi też być ładna ja sie boje że te 91cm nie wlezie mi pod parapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.03.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Lidziu mam pytanko, myślę cały czas nad oknami w salonie. Zastanawiam sie czy ich nie zrobic do samego dołu, ale słyszałam, że przy takim rozmiarze okien sama podłogówka nie wystarczy i trzeba zamontować grzejniki aby nie były wiecznie zaszroniałe. Grzejniki wpuszczone w podłogę będą kosztowały ok. 4 000 zł, tańsze są takie podokienne ale w tedy nie można powiększyc powierzchni okien. Czy słyszałaś może coś na ten temat ? ja nie planuję grzejników kanałowych nigdzie. Będzie tylko podłogówka. Tak jak pisze Efi, mam nadzieję, że będzie wszystko OK. Zastanawiałam się tylko, czy nie dać tej podłogówki trochę gęściej przy oknach . Efi, a ty jak masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.03.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 znalazłam też hoovera ale jakoś podejrzanie wygląda też ją widziałam, ale mi się nie podobała moja będzie stała w kuchni, więc musi też być ładna ja sie boje że te 91cm nie wlezie mi pod parapet dlaczego 91 cm ? liczysz winiarkę z blatem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 nie no tyle ma ta winiarka wzrostu pomyliłam coś? pewnie tak. pisze brutto a to chyba z opakowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 05.03.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 No to super, dobrze, że utwierdziłyście mnie w moich przekonaniach Nie chcę żadnych grzejników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.03.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 spojrzałam na stronę Samsunga i tam są podane dwie wysokości: 84 cm netto, 91 cm brutto. O co chodzi z tymi wysokościami ? a rysunek pokazuje tak http://www.samsung.com/pl/system/consumer/product/2009/02/10/rw52dass1xeo/RW52DASS_DKV_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Lidziu mam pytanko, myślę cały czas nad oknami w salonie. Zastanawiam sie czy ich nie zrobic do samego dołu, ale słyszałam, że przy takim rozmiarze okien sama podłogówka nie wystarczy i trzeba zamontować grzejniki aby nie były wiecznie zaszroniałe. Grzejniki wpuszczone w podłogę będą kosztowały ok. 4 000 zł, tańsze są takie podokienne ale w tedy nie można powiększyc powierzchni okien. Czy słyszałaś może coś na ten temat ? ja nie planuję grzejników kanałowych nigdzie. Będzie tylko podłogówka. Tak jak pisze Efi, mam nadzieję, że będzie wszystko OK. Zastanawiałam się tylko, czy nie dać tej podłogówki trochę gęściej przy oknach . Efi, a ty jak masz ? lidziu to akurat jest normalne (mam nadzieje ) - przy całym obwodzie ścian niezależnie czy okna czy nie, układa sie tzw. linie brzegową - zagęszczone rurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.03.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Lidziu mam pytanko, myślę cały czas nad oknami w salonie. Zastanawiam sie czy ich nie zrobic do samego dołu, ale słyszałam, że przy takim rozmiarze okien sama podłogówka nie wystarczy i trzeba zamontować grzejniki aby nie były wiecznie zaszroniałe. Grzejniki wpuszczone w podłogę będą kosztowały ok. 4 000 zł, tańsze są takie podokienne ale w tedy nie można powiększyc powierzchni okien. Czy słyszałaś może coś na ten temat ? ja nie planuję grzejników kanałowych nigdzie. Będzie tylko podłogówka. Tak jak pisze Efi, mam nadzieję, że będzie wszystko OK. Zastanawiałam się tylko, czy nie dać tej podłogówki trochę gęściej przy oknach . Efi, a ty jak masz ? lidziu to akurat jest normalne (mam nadzieje ) - przy całym obwodzie ścian niezależnie czy okna czy nie, układa sie tzw. linie brzegową - zagęszczone rurki. no to super . Na pewno tak zrobię. bo ścian w salonie u mnie jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.03.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Doberek Hej Aguś Idę dziewczynkom zrobić gulasz, bo wczoraj pokłóciłam się z mamą, więc na obiadek liczyć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Doberek Hej Aguś Idę dziewczynkom zrobić gulasz, bo wczoraj pokłóciłam się z mamą, więc na obiadek liczyć nie mogę to smacznego, ja właśnie zrobiłam pomidorówkę i mielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 j aide robic brokula z pieczarkami zapiekanego z serkiem i piers z grila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 a ja sałatkę ze świeżego szpinaku i białej fasoli z prażonym słonecznikiem i sezamem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.03.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 gulasz wyszedł palce lizać . Do tego była kasza gryczana i mizeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Mniam, Aniu a skad masz swiezy szpinak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts