Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas całe szczęście nie padało wczoraj.

Mario, czytałam, że wyjeżdżasz na narty w piątek - życzę miłego wypoczynku, chociaż myślałam, że może uda mi się cię odwiedzić, bo w sobotę wybieram się do Małgoś i chciałam przy okazji wpaść do Ciebie i innych dziewczyn. No cóż może następnym razem się uda

Cześć Kręciołku! 8) :D :D

Jedziesz do Malgoś z Małżem, czy kimś jeszcze? :roll: :D

hej Laska :D

jak na razie plan jest, że z M. Może się jeszcze Zuza podłączy :D . Wiem, że się wybierasz na tour de silesia do dziewczyn na zwiedzanie. Ja bym się też chętnie przyłączyła. Tzn. do Efi już się sama wprosiłam, a inne dziewczyny mam nadzieję, że też się nie obrażą jak do nich zajadę 8)

Jak to moze? To zuza Cie podkapowala swego czasu, ze na narty jedziesz i nie przyjedziesz a sama MOZE dotrze? No way, zuza ma byc tez. 8)

Małgoś bendem ale jeszcze nie wiem co z transportem bo padam na pysk i trochę mnie przeraża podróż ale dojadę :wink:

Cześć Kręciołku! 8) :D :D

Jedziesz do Malgoś z Małżem, czy kimś jeszcze? :roll: :D

hej Laska :D

jak na razie plan jest, że z M. Może się jeszcze Zuza podłączy :D . Wiem, że się wybierasz na tour de silesia do dziewczyn na zwiedzanie. Ja bym się też chętnie przyłączyła. Tzn. do Efi już się sama wprosiłam, a inne dziewczyny mam nadzieję, że też się nie obrażą jak do nich zajadę 8)

Jak to moze? To zuza Cie podkapowala swego czasu, ze na narty jedziesz i nie przyjedziesz a sama MOZE dotrze? No way, zuza ma byc tez. 8)

Małgoś bendem ale jeszcze nie wiem co z transportem bo padam na pysk i trochę mnie przeraża podróż ale dojadę :wink:

:D :D :D

przecie mówiłam, że możesz się z nami zabrać :D

wiem, wiem i rozważam propozycję :wink: bo wiesz jak ja mam w aucie 8)

dziś nawet P.jadąc z nami zapytała dlaczego tata prowadzi :roll:

Gość coolibeer
W Dniu Kobiet pragniemy Wam złożyć życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na twarzy każdej z Was gościł tak samo często, jak w tym dniu

Lidziu zgadaj sie z Rasia, bo moze uda sie wam tak przyjechac zeby do mnie wpasc razem, bo potem Rasia mnie porywa i jedziemy do Efi- co prawda nic ciekawego u mnie nie ma ale moge sluzyc pyszna kawka :D

Baardzoo chętnie, tylko pytanie kiedy Rasia do ciebie przyjeżdża ?

Zorganizujcie sie i dajcie znac kto od ktorej strony przyjezdza, zebym mogla Wam przypomniec jak trafic. :wink:

Kobieto, a skąd ja mam wiedzieć z której strony będę przyjeżdżać ? :roll: 8) :lol:

Jak sama widzisz, to szykuje się mi objazdówka u dziewczyn i zielonego pojęcia nie mam gdzie one mieszkają :lol: Upsss przepraszam, mam dane od Arniki, a od niej, to już jakoś pójdzie dalej :lol: :lol:

Zorganizujcie sie i dajcie znac kto od ktorej strony przyjezdza, zebym mogla Wam przypomniec jak trafic. :wink:

Kobieto, a skąd ja mam wiedzieć z której strony będę przyjeżdżać ? :roll: 8) :lol:

Jak sama widzisz, to szykuje się mi objazdówka u dziewczyn i zielonego pojęcia nie mam gdzie one mieszkają :lol: Upsss przepraszam, mam dane od Arniki, a od niej, to już jakoś pójdzie dalej :lol: :lol:

To jest pytanie do bardziej zorientowanych w okolicy. :lol: :lol: :lol: Pytanie, czy z A4 bedziecie zjezdzac czy nie. 8)