mario31 07.03.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witaj Lidziu! Ja też słoneczko mam za oknem! Ale wczoraj w ciągu dwóch godzin napadało prawie 10cm śniegu...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.03.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 U nas całe szczęście nie padało wczoraj. Mario, czytałam, że wyjeżdżasz na narty w piątek - życzę miłego wypoczynku, chociaż myślałam, że może uda mi się cię odwiedzić, bo w sobotę wybieram się do Małgoś i chciałam przy okazji wpaść do Ciebie i innych dziewczyn. No cóż może następnym razem się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 dobry wieczór a do mnie się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.03.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Cześć Kręciołku! Jedziesz do Malgoś z Małżem, czy kimś jeszcze? hej Laska jak na razie plan jest, że z M. Może się jeszcze Zuza podłączy . Wiem, że się wybierasz na tour de silesia do dziewczyn na zwiedzanie. Ja bym się też chętnie przyłączyła. Tzn. do Efi już się sama wprosiłam, a inne dziewczyny mam nadzieję, że też się nie obrażą jak do nich zajadę Jak to moze? To zuza Cie podkapowala swego czasu, ze na narty jedziesz i nie przyjedziesz a sama MOZE dotrze? No way, zuza ma byc tez. Małgoś bendem ale jeszcze nie wiem co z transportem bo padam na pysk i trochę mnie przeraża podróż ale dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Cześć Kręciołku! Jedziesz do Malgoś z Małżem, czy kimś jeszcze? hej Laska jak na razie plan jest, że z M. Może się jeszcze Zuza podłączy . Wiem, że się wybierasz na tour de silesia do dziewczyn na zwiedzanie. Ja bym się też chętnie przyłączyła. Tzn. do Efi już się sama wprosiłam, a inne dziewczyny mam nadzieję, że też się nie obrażą jak do nich zajadę Jak to moze? To zuza Cie podkapowala swego czasu, ze na narty jedziesz i nie przyjedziesz a sama MOZE dotrze? No way, zuza ma byc tez. Małgoś bendem ale jeszcze nie wiem co z transportem bo padam na pysk i trochę mnie przeraża podróż ale dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.03.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Małgoś bendem ale jeszcze nie wiem co z transportem bo padam na pysk i trochę mnie przeraża podróż ale dojadę przecie mówiłam, że możesz się z nami zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Małgoś bendem ale jeszcze nie wiem co z transportem bo padam na pysk i trochę mnie przeraża podróż ale dojadę przecie mówiłam, że możesz się z nami zabrać wiem, wiem i rozważam propozycję bo wiesz jak ja mam w aucie dziś nawet P.jadąc z nami zapytała dlaczego tata prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.03.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Bry Wieczór ale Wam zazdroszczę tego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 W Dniu Kobiet pragniemy Wam złożyć życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na twarzy każdej z Was gościł tak samo często, jak w tym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Lidziu zgadaj sie z Rasia, bo moze uda sie wam tak przyjechac zeby do mnie wpasc razem, bo potem Rasia mnie porywa i jedziemy do Efi- co prawda nic ciekawego u mnie nie ma ale moge sluzyc pyszna kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Lidziu zgadaj sie z Rasia, bo moze uda sie wam tak przyjechac zeby do mnie wpasc razem, bo potem Rasia mnie porywa i jedziemy do Efi- co prawda nic ciekawego u mnie nie ma ale moge sluzyc pyszna kawka Baardzoo chętnie, tylko pytanie kiedy Rasia do ciebie przyjeżdża ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 coolibeer, dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 w sobote rano przyjezdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 w sobote rano przyjezdza rano, tzn o której ? my rano będziemy z W-wy pomykać w waszym kierunku, więc muszę wiedzieć o której mam wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Zorganizujcie sie i dajcie znac kto od ktorej strony przyjezdza, zebym mogla Wam przypomniec jak trafic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 tak dokladnie to nie wiem, pewnie jak wstana Dlatego musisz juz z Rasia sie dogadac bo dokladnej godziny przyjazdu nie dostalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Zorganizujcie sie i dajcie znac kto od ktorej strony przyjezdza, zebym mogla Wam przypomniec jak trafic. Kobieto, a skąd ja mam wiedzieć z której strony będę przyjeżdżać ? Jak sama widzisz, to szykuje się mi objazdówka u dziewczyn i zielonego pojęcia nie mam gdzie one mieszkają Upsss przepraszam, mam dane od Arniki, a od niej, to już jakoś pójdzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Zorganizujcie sie i dajcie znac kto od ktorej strony przyjezdza, zebym mogla Wam przypomniec jak trafic. Kobieto, a skąd ja mam wiedzieć z której strony będę przyjeżdżać ? Jak sama widzisz, to szykuje się mi objazdówka u dziewczyn i zielonego pojęcia nie mam gdzie one mieszkają Upsss przepraszam, mam dane od Arniki, a od niej, to już jakoś pójdzie dalej To jest pytanie do bardziej zorientowanych w okolicy. Pytanie, czy z A4 bedziecie zjezdzac czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 albo z a4 albo z kierunku Olkusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 dzień dobry Lidziu tak w kwestii formalnej to ja jestem wcześniej jak Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts