zuznka 08.03.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wusia czyli co lepiej A4 jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 zuza kwestia gustu ja zawsze jade a4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 dzień dobry Lidziu tak w kwestii formalnej to ja jestem wcześniej jak Arnika to podawaj mi proszę na PW wszystkie swoje namiary: adres, telefon, nr buta dobra, to najpierw ty, potem Arnika, a kto jest później ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 zuza kwestia gustu ja zawsze jade a4 Efi, dziękuję za PW i namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Liduśka, już Ci piszę wszystko po kolei... na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 lecę na budowę, bo muszę zrobić fotorelację domu dla banku, bo chcemy uruchomić 2 transzę kredytu. bedem później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.03.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Loczek, zbieraj info i wyjezdzamy w sobotę rano A4 i ja prowadzę a ty szykuj trasę objazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Liduśka, już Ci piszę wszystko po kolei... na priv. dzięki . Jak my to wszystko ogarniemy i się uda nam zgrać razem w czasie, to będzie cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.03.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 cuda sie zdarzaja - spoko wodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Liduśka, już Ci piszę wszystko po kolei... na priv. dzięki . Jak my to wszystko ogarniemy i się uda nam zgrać razem w czasie, to będzie cud zanim wylecisz, odbierz priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.03.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Mario, czytałam, że wyjeżdżasz na narty w piątek - życzę miłego wypoczynku, chociaż myślałam, że może uda mi się cię odwiedzić, bo w sobotę wybieram się do Małgoś i chciałam przy okazji wpaść do Ciebie i innych dziewczyn. No cóż może następnym razem się uda Lidziu mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja, bo teraz to jakbym nie kombinowała to nie dam rady w sobotę.... Nawet nie wiem czy w piątek się uda, bo musimy wyjechać z domu ok. 15-ej...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Mario, czytałam, że wyjeżdżasz na narty w piątek - życzę miłego wypoczynku, chociaż myślałam, że może uda mi się cię odwiedzić, bo w sobotę wybieram się do Małgoś i chciałam przy okazji wpaść do Ciebie i innych dziewczyn. No cóż może następnym razem się uda Lidziu mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja, bo teraz to jakbym nie kombinowała to nie dam rady w sobotę.... Nawet nie wiem czy w piątek się uda, bo musimy wyjechać z domu ok. 15-ej...?! No właśnie... buuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Mario, czytałam, że wyjeżdżasz na narty w piątek - życzę miłego wypoczynku, chociaż myślałam, że może uda mi się cię odwiedzić, bo w sobotę wybieram się do Małgoś i chciałam przy okazji wpaść do Ciebie i innych dziewczyn. No cóż może następnym razem się uda Lidziu mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja, bo teraz to jakbym nie kombinowała to nie dam rady w sobotę.... Nawet nie wiem czy w piątek się uda, bo musimy wyjechać z domu ok. 15-ej...?! będzie jeszcze okazja na pewno, więc się nie smutkaj Mam nadzieję, że wy wszystkie też może się jakoś latem wybierzecie na objazd W-wki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.03.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 jak tam paparazzi obstrykałaś chałupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 jak tam paparazzi obstrykałaś chałupę obstrykałam i właśnie zgrywam zdjęcia z aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.03.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 bombowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 dzień dobry Liduś no to łącznie z numerem buta masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 dzień dobry Liduś no to łącznie z numerem buta masz dziękuję, przeczytałam dużo nas łączy kochana, bo ten sam rocznik urodzenia i numer buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 wstawiłam do dziennika mój dach, więc serdecznie zapraszam na oglądanie i zachwycanie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 piekna ta dachowka, piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts