lidszu 08.03.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 piekna ta dachowka, piekna miód na moje serce , dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.03.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 będzie jeszcze okazja na pewno, więc się nie smutkaj Mam nadzieję, że wy wszystkie też może się jakoś latem wybierzecie na objazd W-wki Lidziu liczę na to, że jeszcze nie raz będzie okazja...! A daszek......... No BOMBA co tu dużo pisać..! I nawet go widać, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 08.03.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Lidka, piękna dachówka, o takiej marzymy Twój domek robi się coraz piękniejszy brawo brawo, wstawiaj dużo zdjęć Kiedy my rozpoczniemy pracę to też będziemy wstawiać na bieżąco ... A narazie oglądamy Twoje i zazdrościmy.... zazdrościmy że masz co pokazywać Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet, dla Ciebie i Twoich dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.03.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 piekna ta dachowka, piekna Anuś a ty nie na prodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 piekna ta dachowka, piekna Anuś a ty nie na prodówce ano jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.03.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Lidszu, oryginalna nie będę - piękna dachówka i gratuluje wyboru, bo wygląda fantastycznie. Na dodatek wyróżnia się z pośród innych nowych ceglastych dachów A teren musisz ponieść koniecznie. Nie wiadomo teraz jak te nasze roślinki przeżyją po takiej zamrożonej zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 będzie jeszcze okazja na pewno, więc się nie smutkaj Mam nadzieję, że wy wszystkie też może się jakoś latem wybierzecie na objazd W-wki Lidziu liczę na to, że jeszcze nie raz będzie okazja...! A daszek......... No BOMBA co tu dużo pisać..! I nawet go widać, hihi dziękuję bardzo . W końcu go widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Lidka, piękna dachówka, o takiej marzymy Twój domek robi się coraz piękniejszy brawo brawo, wstawiaj dużo zdjęć Kiedy my rozpoczniemy pracę to też będziemy wstawiać na bieżąco ... A narazie oglądamy Twoje i zazdrościmy.... zazdrościmy że masz co pokazywać Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet, dla Ciebie i Twoich dziewczynek dziękuję bardzo za życzenia jak i pochwały dla dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.03.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Nooo daszek robi wrażenie łany podoba mi się. Nie wiem czy przez ciebie nie będę zmieniał gąsiorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Nooo daszek robi wrażenie łany podoba mi się. Nie wiem czy przez ciebie nie będę zmieniał gąsiorów dzięki . A dlaczego chcesz zmieniać gąsiory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ... a ja chciałam zapytać co z tymi wizualkami? masz już jakies nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Nooo daszek robi wrażenie łany podoba mi się. Nie wiem czy przez ciebie nie będę zmieniał gąsiorów dzięki . A dlaczego chcesz zmieniać gąsiory ? be zamówiłem sobie okrągłe zamiast kanciastych i jak będą kiepsko leżeć to zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ... a ja chciałam zapytać co z tymi wizualkami? masz już jakies nowe? a co masz na myśli nowe ? mam wstępne łazienki dziewczynek, naszą i sypialnię - przesyłałam ci ? dostałam też wczoraj poprawiony salon i kuchnię, ale jeszcze ich nie przejrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Nooo daszek robi wrażenie łany podoba mi się. Nie wiem czy przez ciebie nie będę zmieniał gąsiorów dzięki . A dlaczego chcesz zmieniać gąsiory ? be zamówiłem sobie okrągłe zamiast kanciastych i jak będą kiepsko leżeć to zmienię kanciaste są fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ..... nooo to niedopatrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ..... nooo to niedopatrzenie które mam naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ..... nooo to niedopatrzenie które mam naprawić ? pojszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.03.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Cześć Lidzia - piękny daszek. Co do podniesienia terenu to bez zezwolenia samemu można chyba tylko max 50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Cześć Lidzia - piękny daszek. Co do podniesienia terenu to bez zezwolenia samemu można chyba tylko max 50cm powinnam się zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.03.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Cześć Lidzia - piękny daszek. Co do podniesienia terenu to bez zezwolenia samemu można chyba tylko max 50cm powinnam się zmieścić zależy od gminy u nas 30 max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts