MonikaC 08.03.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Cześć Lidzia - piękny daszek. Co do podniesienia terenu to bez zezwolenia samemu można chyba tylko max 50cm powinnam się zmieścić zależy od gminy u nas 30 max uuuaaa nie wiem ile konkretnie u nas My podnieśliśmy o 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.03.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 śliczny daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.03.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 uuuaaa nie wiem ile konkretnie u nas My podnieśliśmy o 30 cm Już ponieśliście i jeszcze Was zalewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.03.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 uuuaaa nie wiem ile konkretnie u nas My podnieśliśmy o 30 cm Już ponieśliście i jeszcze Was zalewa Tu gdzie nas zalało właśnie zostawiliśmy miejsce na kostkę bo wjazd itp i jeszcze w jednym miejscu ale to przez to że podmurówki nie mamy i z ulicy i pseudo rowu się wlało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 uuuaaa nie wiem ile konkretnie u nas My podnieśliśmy o 30 cm Już ponieśliście i jeszcze Was zalewa Tu gdzie nas zalało właśnie zostawiliśmy miejsce na kostkę bo wjazd itp i jeszcze w jednym miejscu ale to przez to że podmurówki nie mamy i z ulicy i pseudo rowu się wlało A to pocieszające, - gdy to ,,załatacie" będzie już ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Pięęękna dachówka!!! Cały daszek po prostu CUDNY! I faajne lodowisko... Też takie mam miejscami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.03.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 daszek wyszedł fantastycznie. boska ta dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.03.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 uuuaaa nie wiem ile konkretnie u nas My podnieśliśmy o 30 cm Już ponieśliście i jeszcze Was zalewa Tu gdzie nas zalało właśnie zostawiliśmy miejsce na kostkę bo wjazd itp i jeszcze w jednym miejscu ale to przez to że podmurówki nie mamy i z ulicy i pseudo rowu się wlało A to pocieszające, - gdy to ,,załatacie" będzie już ok poczekamy zobaczymy - jedno jest pewne będzie studzienka a może nawet dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Lidszu, oryginalna nie będę - piękna dachówka i gratuluje wyboru, bo wygląda fantastycznie. Na dodatek wyróżnia się z pośród innych nowych ceglastych dachów A teren musisz ponieść koniecznie. Nie wiadomo teraz jak te nasze roślinki przeżyją po takiej zamrożonej zimie baardzoo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 śliczny daszek Cześć Lidzia - piękny daszek. Pięęękna dachówka!!! Cały daszek po prostu CUDNY! :D I faajne lodowisko... Też takie mam miejscami... daszek wyszedł fantastycznie. boska ta dachówka dziękuję wam kochane dziewczyny A co do podniesienia działki, to u mnie nie powinno być problemu, ponieważ sąsiedzi się popodnosili i tylko ja zostałam z obniżonym poziomem. Tak więc mam zamiar się równać do ich poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.03.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Nooooo zajefajny ten Twój daszek a jaka płaska dachóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Nooooo zajefajny ten Twój daszek a jaka płaska dachóweczka tak samo płaska jak twoja dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ładny dach Lodowisko mało podniecające.... a podniesienie niestety kosztowne.... My podnosiliśmy około 80cm, bo inaczej mielibyśmy ławice na wierzchu..... A podłogówka jest dobra. I tańsza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2010 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 To o ktorej do mnie dotrzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ..... nooo to niedopatrzenie które mam naprawić ? pojszło nooooooo i teraz mam pełny obraz sytuacji :P dzięki ta biała łazienka fajna... podobna do moich angeklów... a jamam słabośc do takich płytek a łazienka dziecek jest bardzo słoneczna i wesoła... i tak powinno być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Cześć Lidziu!!! Mam ogromne zaległości forumowe Daszek wygląda przecudnie!!! .... Uwielbiam ciemne dachy Projekt salonu też bardzo mi się podoba, utrzymany w nowoczesnym stylu, bardzo fajnie będziecie mieli Jak masz jeszcze jakieś wizualizacje, to zamieszczaj koniecznie bo ogladam je z ogromną przyjemnością! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dzień dobry Lidziunia daszek piękny, plaskaty i w ogóle ale to lodowisko to uuuuuuuuuuuuuu nic fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 no daszek cudny tez bym taki chciala miec, lodowisko masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Halooo pora wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dzień dobry nie śpię, ale nie mogę ruszać prawą ręką bo strasznie mnie boli . Przedwczoraj uderzyłam się łokciem o kant drzwi, ale nic mi nie było. Za to wczoraj wieczorem zaczęło mnie okrutnie boleć i w nocy też bolało, że nie mogłam spać. W końcu wzięłam Ketonal i pomogło na tyle, że mogłam usnąć. Od rana znowu ta ręka mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts