zuznka 24.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Rozumiem, że to przesunięcie na prawo, to ze względu na strony świata... a wiesz, że nawet nie zwróciłam na to uwagi muszę się zastanowić w związku z tym, czy właśnie tak nie będzie lepiej w stosunku do stron świata sprawdź dokładnie bo ja brałam to pod uwagę bo inaczej w salonie nie miałabym słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.03.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 BetaGreta, witaj i mam nadzieję, że nie jest to jednorazowa wizyta Zaglądaj częściej Co do Dolomitów, to my jeździmy w różne miejsca - kilka razy byliśmy w Campitello (niedaleko Canazei - dolina Val di Fassa), a w tym roku byliśmy w dolinie Alta Badia - San Cassiano (niedaleko Corvary). Co do namiarów na instruktora to chętnie skorzystam, bo mamy w planach zabrać w przyszłym roku naszą starszą córę i chętnie wzięłabym jej polskiego instruktora. Zajrzałam, drugi raz Mam ustawione powiadomienia to będę teraz pamiętać i zaglądać często. Co do zagospodarowania działki to wygląda dobrze. Strony świata sprawdź koniecznie. Najlepiej podglądnij jak mają sąsiedzi, szczególnie w jakiś słoneczny dzień (pojedź na działkę i pomyśl czy w dobrych miejscach są tarasy). Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Cześć dziewczyny kiedy się umawaimy na sanki Lidszu maja córeczka jest zachwycona pogodą, mówi że jak wróci z przedszkola to ulepi bałwana, a ja się śmiałam że w zimę nie ulepiła a na wiosnę ulepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.03.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Cześć dziewczyny kiedy się umawaimy na sanki Lidszu maja córeczka jest zachwycona pogodą, mówi że jak wróci z przedszkola to ulepi bałwana, a ja się śmiałam że w zimę nie ulepiła a na wiosnę ulepi Mam gdzieś stare zdjęcia na których jako dziecko stoję w śniegu do pół łydki i trzymam w rękach święconkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 25.03.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Co do zagospodarowania działki to wygląda dobrze. Strony świata sprawdź koniecznie. Najlepiej podglądnij jak mają sąsiedzi, szczególnie w jakiś słoneczny dzień (pojedź na działkę i pomyśl czy w dobrych miejscach są tarasy). Wygląda, że dobrze jest umieszczone. Spojrzałam na sąsiednią działkę z prawej strony i tam mają taras skierowany w lewy górny róg działki. Także architekt sam uwzględnił kierunki świata... od razu widać, że myślący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.03.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 zostawiam wiosnę i pędzę dalejhttp://lh6.ggpht.com/_SC3GAvNPXuw/SaA_-EiVU2I/AAAAAAAAAyo/_WQa5YvIZq4/s800/a%20%2814%29.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.03.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dziękuję wszystkim za odwiedziny i wypowiedzi. Dom jest ustawiony jak dla mnie OK, powiększymy tylko jeszcze taras z tyłu domu, bo wydaje mi się za wąski. Ten taras z tyłu będzie od północnego-zachodu, co bardzo mi odpowiada, bo będzie się tam można schować przed prażącym letnim słońcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.03.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Nie masz okien na prawej elewacji tam gdzie garaz? Tam gdzie 3m sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 25.03.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Nie masz okien na prawej elewacji tam gdzie garaz? Tam gdzie 3m sa? 3m są tylko na odcinku, gdzie jest garaż, tak mi się wydaje.... jeśli to jest ten TOPAZ, o którym myśle ( http://www.mgprojekt.com.pl/domki/topaz/rzuty.php ), natomiast, dalej jest wcięcie i tam już są 4m.... i tam też są okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.03.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Nie masz okien na prawej elewacji tam gdzie garaz? Tam gdzie 3m sa? tam nie ma okien, bo to ściana garażowa jest 3m są tylko na odcinku, gdzie jest garaż, tak mi się wydaje.... jeśli to jest ten TOPAZ, o którym myśle ( http://www.mgprojekt.com.pl/domki/topaz/rzuty.php ), natomiast, dalej jest wcięcie i tam już są 4m.... i tam też są okna jest dokładnie tak ja piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.03.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 ta elewacja wygląda dokładnie tak (druga na górze) http://www.mgprojekt.com.pl/domki/topaz3/images/ed.jpg garaż jest w tej wersji wysunięty od bryły budynku o 170 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.03.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 hej lidszu widze ze u was duze postepy ale wam zazdroszcze ihhihi tez bym chciała juz byc na takim etapie życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Cześć Lidszu ... to już niebawem się zacznie ... wiosnę przynoszę, aby prace szły szybciej http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/wiosna3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 a ja w ślad za Kruelką się witam i porzeczki przynoszę http://lh4.ggpht.com/_ms5LDRO-Qns/SYbLP_qy0KI/AAAAAAAAAT0/Xsv8chn_J1g/s720/owocowe%20%288%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.03.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kurczę ładny ten Twój domek bęzie A będziesz tak wykańczać drewnem i klinkierem elewacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.03.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kurczę ładny ten Twój domek bęzie A będziesz tak wykańczać drewnem i klinkierem elewacje? taki jest plan, ale kiedy nam się to uda wykończyć to nie wiem. Będzie nas kosztować fortunę, ale może jakoś damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 wiesz juz moze jaką dachówką będziecie kryc swój dach ,ja napewno wezme cciemną ,i elewacje też zamierzam robic klinkierem nad drewnem sie zastanawiam ,moze zrobie tylko samym klinkierem gdzie niegdzie a okna białe bedziesz miec czy brązowe ja na pewno kupie ciemny brąz ja juz sobie powoli w myslach mebluje co i jak zrobie hiihhihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 26.03.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 wiesz juz moze jaką dachówką będziecie kryc swój dach ,ja napewno wezme cciemną ,i elewacje też zamierzam robic klinkierem nad drewnem sie zastanawiam ,moze zrobie tylko samym klinkierem gdzie niegdzie a okna białe bedziesz miec czy brązowe ja na pewno kupie ciemny brąz ja juz sobie powoli w myslach mebluje co i jak zrobie hiihhihi mi się bardzo taka elewacja podoba, to domów w stylu TOPAZa (tak nieśmiało pozwolę sobie wrzucić zdjęcie): http://images44.fotosik.pl/23/197b1658168e5c20.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 wiesz juz moze jaką dachówką będziecie kryc swój dach ,ja napewno wezme cciemną ,i elewacje też zamierzam robic klinkierem nad drewnem sie zastanawiam ,moze zrobie tylko samym klinkierem gdzie niegdzie a okna białe bedziesz miec czy brązowe ja na pewno kupie ciemny brąz ja juz sobie powoli w myslach mebluje co i jak zrobie hiihhihi u mnie będzie na pewno ciemna dachówka, najprawdopodobniej płaska (bo się zakochałam ). Ja bardzo chciałabym mieć drewno na elewacji, ale co z tego wyjdzie, to zobaczymy. Może nie będzie tego drewna tak dużo jak na projekcie. Okna będą drewniane i ciemnobrązowe. Białe okna do tego domu w ogóle mi nie pasują, ale to tylko moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.03.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 wiesz juz moze jaką dachówką będziecie kryc swój dach ,ja napewno wezme cciemną ,i elewacje też zamierzam robic klinkierem nad drewnem sie zastanawiam ,moze zrobie tylko samym klinkierem gdzie niegdzie a okna białe bedziesz miec czy brązowe ja na pewno kupie ciemny brąz ja juz sobie powoli w myslach mebluje co i jak zrobie hiihhihi mi się bardzo taka elewacja podoba, to domów w stylu TOPAZa (tak nieśmiało pozwolę sobie wrzucić zdjęcie): http://images44.fotosik.pl/23/197b1658168e5c20.jpg też mi się to bardzo podoba, a szczególe połączenie dwóch kolorów na elewacji. Muszę porozmawiać z mężem na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts