markoto 15.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 I jak wyszlo porownanie lazienki? chyba się jeszcze nie wyspałam, bo jak przeczytałam twoje pytanie, to w pierwszej chwili nie wiedziałam o co pytasz sprawdziłam, że moja łazienka ma 171x194 cm, tak więc nie wiele mniejsza od twojej. W związku z tym, wiem, że spokojnie wszystko mi się w niej zmieści No bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.03.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 powinnam kulturalnie powiedzieć Dzień Dobry ale jak on dobry jak zima i chorubsko jest wraz z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Doberek Lidziu Bardzo Ci dziękuję za miło spędzony weekend i odwiezienie mnie do domciu Zdrówka Ci życzę i miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 powinnam kulturalnie powiedzieć Dzień Dobry ale jak on dobry jak zima i chorubsko jest wraz z nią ale jakie piękne słoneczko dzisiaj świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.03.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dobry wieczór jak tam zachrypnięty Loczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dobry wieczór jak tam zachrypnięty Loczku dobrze . Moje dzieci się cieszą, że matka na nie nie krzyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 podobno książę Karol jutro do mojej mieściny przyjeżdża ło matko, ciekawe czy się będzie można po ulicach poruszać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 pij emskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 pij emskie że co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 no takie tabletki na krtań emskie się nazywają jak w aptece powiesz że emskie chcesz to na bank dostaniesz to co trzeba mnie laryngolog powiedział że lekarze cuda przepisuja a nie ma jak emskie na krtań paskudnie smakują ale najlepiej jeszcze z mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 podobno książę Karol jutro do mojej mieściny przyjeżdża ło matko, ciekawe czy się będzie można po ulicach poruszać ? yyyy że co do W#%$^*j???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.03.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 no takie tabletki na krtań emskie się nazywają jak w aptece powiesz że emskie chcesz to na bank dostaniesz to co trzeba mnie laryngolog powiedział że lekarze cuda przepisuja a nie ma jak emskie na krtań paskudnie smakują ale najlepiej jeszcze z mlekiem Zatkaj nos i pij - słone i paskudne, ale skuteczne zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.03.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 no takie tabletki na krtań emskie się nazywają jak w aptece powiesz że emskie chcesz to na bank dostaniesz to co trzeba mnie laryngolog powiedział że lekarze cuda przepisuja a nie ma jak emskie na krtań paskudnie smakują ale najlepiej jeszcze z mlekiem Zatkaj nos i pij - słone i paskudne, ale skuteczne zdrówka życzę potwierdzam skuteczność emskich ja tylko z mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 no takie tabletki na krtań emskie się nazywają jak w aptece powiesz że emskie chcesz to na bank dostaniesz to co trzeba mnie laryngolog powiedział że lekarze cuda przepisuja a nie ma jak emskie na krtań paskudnie smakują ale najlepiej jeszcze z mlekiem nie ma mocnych, nie wezmę tego do gęby . Jutro jestem umówiona do lekarza i zobaczymy co mi jest. A leki tylko w tabletkach do łykania uznaję. Nic do picia, bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.03.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 no takie tabletki na krtań emskie się nazywają jak w aptece powiesz że emskie chcesz to na bank dostaniesz to co trzeba mnie laryngolog powiedział że lekarze cuda przepisuja a nie ma jak emskie na krtań paskudnie smakują ale najlepiej jeszcze z mlekiem nie ma mocnych, nie wezmę tego do gęby . Jutro jestem umówiona do lekarza i zobaczymy co mi jest. A leki tylko w tabletkach do łykania uznaję. Nic do picia, bleee Lidzia, ja brałam tylko raz bo naprawdę nic już mi nie pomagało, rozpuszczałam w ciepłym mleku i szybko wypijałam, jakoś dałam radę chociaż ja z zasady też nic w syropach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 podobno książę Karol jutro do mojej mieściny przyjeżdża ło matko, ciekawe czy się będzie można po ulicach poruszać ? Ja kiedys ksiecia Filipa spotkalam pod swoja szkola jak przyjechal z krolowa, powiedzia hello i poszedl. Lidzia, ja tez z tych nielykajacych niczego paskudnego, wspolczuje Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 no takie tabletki na krtań emskie się nazywają jak w aptece powiesz że emskie chcesz to na bank dostaniesz to co trzeba mnie laryngolog powiedział że lekarze cuda przepisuja a nie ma jak emskie na krtań paskudnie smakują ale najlepiej jeszcze z mlekiem nie ma mocnych, nie wezmę tego do gęby . Jutro jestem umówiona do lekarza i zobaczymy co mi jest. A leki tylko w tabletkach do łykania uznaję. Nic do picia, bleee Lidzia, ja brałam tylko raz bo naprawdę nic już mi nie pomagało, rozpuszczałam w ciepłym mleku i szybko wypijałam, jakoś dałam radę chociaż ja z zasady też nic w syropach no fu..king way ciepłego mleka w ogóle nie uznaję i rzygam na odległość jak tylko je poczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 To tak jak ja... Nawet czytac nie moge o nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Lidszu to choć z wodą też się da - zatkaj nos i łykaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts