kaśka maciej 16.03.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no fakt, do wina mi nie plułaś...Kaska, proszę cię... Irma, ożesz w morde A Ty to taka zahukana dziołcha ze wsi może??? Ja też Cię prosze Mój Mąż ciągle wspomina historię o dzieciach i Twojej kumpeli z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.03.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ale ja wcale nie twierdzę, ze zahukana tylko nieasertywna Pozdrów męża, bardzo fajny egzemplarz Ci się trafił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 16.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Lidka, zdrowka duzo zycze na wiosne sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ja znów nie w temacie ale nadrobię zdrówka dla gardeła i innych części ciała zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Loczek czy już się czujesz słomianą wdową jak zdrówko - gdzie się szwędasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 zapalenie krtani? znaczy szczekasz zamiast kaszleć? kuruj sie kobitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Loczek czy już się czujesz słomianą wdową jak zdrówko - gdzie się szwędasz już jestem słomianą wdową i jestem wkurzona na M, bo wyjechał dzisiaj wcześnie rano i się nawet nie pożegnał zdrówko OK, antybiotyk działa i to mnie bardzo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 zapalenie krtani? znaczy szczekasz zamiast kaszleć? kuruj sie kobitko szczekam zamiast mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Loczek czy już się czujesz słomianą wdową jak zdrówko - gdzie się szwędasz już jestem słomianą wdową i jestem wkurzona na M, bo wyjechał dzisiaj wcześnie rano i się nawet nie pożegnał zdrówko OK, antybiotyk działa i to mnie bardzo cieszy moja koleżnako mówi że to dobrze jak facaet się nie pożegna bo to znak że wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Loczek czy już się czujesz słomianą wdową jak zdrówko - gdzie się szwędasz już jestem słomianą wdową i jestem wkurzona na M, bo wyjechał dzisiaj wcześnie rano i się nawet nie pożegnał zdrówko OK, antybiotyk działa i to mnie bardzo cieszy moja koleżnako mówi że to dobrze jak facaet się nie pożegna bo to znak że wróci mówisz ? to jak zadzwoni, to może z nim porozmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Loczek czy już się czujesz słomianą wdową jak zdrówko - gdzie się szwędasz już jestem słomianą wdową i jestem wkurzona na M, bo wyjechał dzisiaj wcześnie rano i się nawet nie pożegnał zdrówko OK, antybiotyk działa i to mnie bardzo cieszy moja koleżnako mówi że to dobrze jak facaet się nie pożegna bo to znak że wróci mówisz ? to jak zadzwoni, to może z nim porozmawiam i podpowiedź czego oczekujesz po powrocie bo wiesz facetowi trzeba wytłumaczyć, napisać i narysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Loczek czy już się czujesz słomianą wdową jak zdrówko - gdzie się szwędasz już jestem słomianą wdową i jestem wkurzona na M, bo wyjechał dzisiaj wcześnie rano i się nawet nie pożegnał zdrówko OK, antybiotyk działa i to mnie bardzo cieszy moja koleżnako mówi że to dobrze jak facaet się nie pożegna bo to znak że wróci mówisz ? to jak zadzwoni, to może z nim porozmawiam i podpowiedź czego oczekujesz po powrocie bo wiesz facetowi trzeba wytłumaczyć, napisać i narysować Oj trzeba, trzeba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Lidzia jak tam samopoczucie? Ja oprócz tego że kaszlę jak gruźlik to jakoś funkcjonuję zapraszam Cie do siebie obejrzeć jak się skończyła historia ruinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Lidzia jak tam samopoczucie? Ja oprócz tego że kaszlę jak gruźlik to jakoś funkcjonuję zapraszam Cie do siebie obejrzeć jak się skończyła historia ruinki Lidszu leć szybko oblukać bo za chwilkę przybedzie kilka stron komenarzy i bedziesz szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Lidzia jak tam samopoczucie? Ja oprócz tego że kaszlę jak gruźlik to jakoś funkcjonuję zapraszam Cie do siebie obejrzeć jak się skończyła historia ruinki czuję się coraz lepiej, dziękuję za pamięć głosik powoli wraca, ale suchy kaszel mi się utrzymuje i mam wrażenie, że płuca mi ze środka wyrwie i lecę zobaczyć co z ruinką, chociaż podejrzewam, że jej już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 To dobrze, że lepiej się czujesz.... Czyli wracasz do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 To dobrze, że lepiej się czujesz.... Czyli wracasz do normy powoli dzisiaj masakryczna pogoda u nas ciśnienie jakieś niskie chyba, bo oczy same mi się zamykają a nie wiem czy wam pisałam, że jak byłam u lekarza we wtorek, to miałam mierzoną temp i wyszło mi 36,1 A lekarka przed podaniem termometru pytała się czy nie mam gorączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 to znaczy że jesteś osłabiona. ja na kaszel biore acodin ale dzisiaj zaczelam cos odksztuszać wiec na wszelki wypadek zamieniłam na flegamine. ot takie sprawdzone babcine sposoby Lidziu ano miałaś racje radochy mam z tego tyle że musiałam sie pochwalić. a zapraszam wszystkich do sie bo za chwile historyjka pójdzie do kosza. zuz ja tam sie ciesze że taki ruch. może szybciej sie przeprowadze skoro te 500 mi grozi w takim tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 zuz ja tam sie ciesze że taki ruch. może szybciej sie przeprowadze skoro te 500 mi grozi w takim tempie tyle nowości i piękności u ciebie że przyciagają wielkie zainteresowanie które może w zaskakującym/niespodziewanym tempie przyspieszyć ową 500 stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ja mam dopiero 31 stronkę a już myślę jak się i w co pakować.... już bym auto zamawiała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts