pasie 19.03.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ja jestem za drewnianym podestem i jasna kabina. i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 kabina na pewno na płasko. ładnie i wygodnie. sypialnia bardzo ładna. tylko... to takie pomieszczenie pod projekt dekoratora - chodzi mi o to że w sypialni bardziej wpływ na wnętrze mają dodatki (narzuta, poduszki, dywan etc) niż sama aranżacja 'dużych elementów' fajne te pasy z tapety - urozmaicaja wnętrze. co to są te białe drzwi po prawej? jak myślicie poważnie o takich szczelinach świetlnych przy łóżku to musicie tak zakombinować żeby siedząc w łóżku nie widzieć źródła światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 dobry wieczór Lidziu łazienka wersja druga, sypialnia bardzo ładna wanna owalna obudowana drewnem http://www.beczkapolska.pl/pl/balieiwanny/images/obudowa_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 te drzwi po prawej, to drzwi do łazienki i garderoby. Nie wiem tylko, czy będą rzeczywiście szklane nad tym oświetleniem w szczelinach koło łóżka też się zastanawiam poważnie, bo może fajnie to wygląda na wizualkach, ale nie wiem czy mnie nie będzie wkurzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 aaaa szklaaaaneeee... i wszystko jasne. nie załapałam bo nie ma futryny narysowanej i pewnie przez to bardziej skojarzyly mi sie z metalowymi. ja bym zrobiła takie jak wejściowe. po pierwsze niepotrzebna taka jasna plama w tym miejscu a po drugie w nocy swiatlo z lazienki mogloby byc dla spiacej osoby zdeka upierdliwe. a wy scianki dzialowe macie z gipskartonu? pytam bo te dwa pasy tapety są we wnęce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.03.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 zgadadzam się z Efi...one w sumie niebędą aż tak świecić jak na wizualce, ale trochę niepraktyczne szklane w tym miejscu... a co do łazienki, to czy cała wanna łącznie z półką "za' będzie obłożona drewnem? Drewno tak blisko baterii jest bardzo niepraktyczne, tam zawsze b edzie trochę mokro...A poza tym brakuje mi tam czegoś jasnego...dość cięzko to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 jak dla mnie to tylko podest jest drewniany a reszta to mozaika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ścianki mamy murowane, ale i tak musimy zrobić nadbudowę kg, aby zrobić drzwi przesuwne, więc dlatego powstaną te wnęki na tapetę. a drzwi rzeczywiście zrobię takie same jak wejściowe do pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 a co to za trawka pod tv? kusi mnie żeby spytać od samego początku ale nie chciałam żeby to było odebrane jako złośliwość zwłaszcza że ja z czystej ciekawości pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 a co to za trawka pod tv? kusi mnie żeby spytać od samego początku ale nie chciałam żeby to było odebrane jako złośliwość zwłaszcza że ja z czystej ciekawości pytam a myślisz, że ja wiem ? to szalona twórczość architektki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 aaa chyba że tak a jakie wymiary ma pomieszczenie (to nie a propos trawnika oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 tak z głowy ci nie powiem, bo trochę je zmniejszyłam. W projekcie ma prawie 30 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Łoooo To montrum To wiecej niż mój salon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Łoooo To montrum To wiecej niż mój salon! no nie przesadzaj, że więcej niż twój salon myślę, że teraz ma około 23 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 no przeciez wiem co mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Efi, mam do ciebie pytanie. Tak ostatnio się wzięłam za elektrykę i zastanawiałam się nad tym, aby w pokojach na górze (szczególnie u dziewczynek) zrobić wyłącznik światła w hallu na górze, co o tym sądzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.03.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 elektryka Efi Twój ulubiony temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 no przeciez wiem co mówie to wcale nie wygląda na mały i wg mnie mogłyby się tam zmieścić moje dwie sypialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ma 29,8 a teraz po zabudowach gk pewnie jeszcze mniej lidzia takie rzeczy najlepiej oceniać patrząc na plan. mysle że to dobry pomysł bo dziewczynki mialyby ulatwione wyjscie w nocy na korytarz bez stracha u nas bedzie tak: po pierwsze wylacznik jest w holu tuż za drzwiami kruszki wiec wystarczy że noge przez próg przestawi, po drugie tak jak mowilismy na budowie - jest czujnik ruchu ustawiony na drzwi kruszki - wychodzi z pokoju = zaświeca sie swiatlo, po trzecie w nocy w komunikacji będzie włączone na stałe światło nocne - sznur ledowy pod łukową ścianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ewcia, plan na górze wygląda tak: http://www.mgprojekt.com.pl/domki/topaz3/images/rd2.jpg na górze są pokoje dziewczynek. Jeden będzie miał wejście tuż przy barierce schodowej, więc taki włącznik światła z hallu w pokojach dziewczyn wydaje mi się dobrym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts