Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kabina na pewno na płasko. ładnie i wygodnie.

sypialnia bardzo ładna. tylko... to takie pomieszczenie pod projekt dekoratora - chodzi mi o to że w sypialni bardziej wpływ na wnętrze mają dodatki (narzuta, poduszki, dywan etc) niż sama aranżacja 'dużych elementów'

fajne te pasy z tapety - urozmaicaja wnętrze. co to są te białe drzwi po prawej? :o

jak myślicie poważnie o takich szczelinach świetlnych przy łóżku to musicie tak zakombinować żeby siedząc w łóżku nie widzieć źródła światła

te drzwi po prawej, to drzwi do łazienki i garderoby. Nie wiem tylko, czy będą rzeczywiście szklane :roll:

nad tym oświetleniem w szczelinach koło łóżka też się zastanawiam poważnie, bo może fajnie to wygląda na wizualkach, ale nie wiem czy mnie nie będzie wkurzało

aaaa szklaaaaneeee... i wszystko jasne. nie załapałam bo nie ma futryny narysowanej i pewnie przez to bardziej skojarzyly mi sie z metalowymi.

ja bym zrobiła takie jak wejściowe. po pierwsze niepotrzebna taka jasna plama w tym miejscu a po drugie w nocy swiatlo z lazienki mogloby byc dla spiacej osoby zdeka upierdliwe.

a wy scianki dzialowe macie z gipskartonu? pytam bo te dwa pasy tapety są we wnęce :roll:

zgadadzam się z Efi...one w sumie niebędą aż tak świecić jak na wizualce, ale trochę niepraktyczne szklane w tym miejscu...

a co do łazienki, to czy cała wanna łącznie z półką "za' będzie obłożona drewnem? Drewno tak blisko baterii jest bardzo niepraktyczne, tam zawsze b edzie trochę mokro...A poza tym brakuje mi tam czegoś jasnego...dość cięzko to wygląda...

ma 29,8 :D a teraz po zabudowach gk pewnie jeszcze mniej :lol:

lidzia

takie rzeczy najlepiej oceniać patrząc na plan. mysle że to dobry pomysł bo dziewczynki mialyby ulatwione wyjscie w nocy na korytarz bez stracha

u nas bedzie tak: po pierwsze wylacznik jest w holu tuż za drzwiami kruszki wiec wystarczy że noge przez próg przestawi, po drugie tak jak mowilismy na budowie - jest czujnik ruchu ustawiony na drzwi kruszki - wychodzi z pokoju = zaświeca sie swiatlo, po trzecie w nocy w komunikacji będzie włączone na stałe światło nocne - sznur ledowy pod łukową ścianą

Ewcia, plan na górze wygląda tak:

http://www.mgprojekt.com.pl/domki/topaz3/images/rd2.jpg

na górze są pokoje dziewczynek. Jeden będzie miał wejście tuż przy barierce schodowej, więc taki włącznik światła z hallu w pokojach dziewczyn wydaje mi się dobrym rozwiązaniem.