jessi 26.03.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 wiesz juz moze jaką dachówką będziecie kryc swój dach ,ja napewno wezme cciemną ,i elewacje też zamierzam robic klinkierem nad drewnem sie zastanawiam ,moze zrobie tylko samym klinkierem gdzie niegdzie a okna białe bedziesz miec czy brązowe ja na pewno kupie ciemny brąz ja juz sobie powoli w myslach mebluje co i jak zrobie hiihhihi mi się bardzo taka elewacja podoba, to domów w stylu TOPAZa (tak nieśmiało pozwolę sobie wrzucić zdjęcie): http://images44.fotosik.pl/23/197b1658168e5c20.jpg wow ta elewacja jest sliczna te kolorki !!! o własnie taki ciemny dach mi chodzi własnie takie ciemne mi się podobają i to bardzo ,jeszcze pół roku temu chciałam jakis czerwony kasztan ale jak zobaczyłam w kilku dziennikach ciemne dachy to sie normalnie zakochałam w takich hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 a i takie okna mi się podobają w takim kolorze jak ten domek ma ,ale tak jak ty Lidszu zastanawiam sie na drewnianymi ale boje się ceny ze może byc naprawde drogo , a ty dałaś może gdzies do wyceny juz okna ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.03.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 a i takie okna mi się podobają w takim kolorze jak ten domek ma ,ale tak jak ty Lidszu zastanawiam sie na drewnianymi ale boje się ceny ze może byc naprawde drogo , a ty dałaś może gdzies do wyceny juz okna ??? jeszcze nie dawałam, bo muszę sobie najpierw wszystkie okna przejrzeć dokładnie, bo robimy kilka zmian wielkości okien. A czy są dużo droższe ? Pewnie trochę tak, ale jakoś bardzo dużo. Mój mąż uparł się na szprosy poziome w oknach i na tym na pewno cena skoczy masakrycznie w górę. No nic, pożyjemy, zaobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 26.03.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 a i takie okna mi się podobają w takim kolorze jak ten domek ma ,ale tak jak ty Lidszu zastanawiam sie na drewnianymi ale boje się ceny ze może byc naprawde drogo , a ty dałaś może gdzies do wyceny juz okna ??? jeszcze nie dawałam, bo muszę sobie najpierw wszystkie okna przejrzeć dokładnie, bo robimy kilka zmian wielkości okien. A czy są dużo droższe ? Pewnie trochę tak, ale jakoś bardzo dużo. Mój mąż uparł się na szprosy poziome w oknach i na tym na pewno cena skoczy masakrycznie w górę. No nic, pożyjemy, zaobaczymy. Ja nie dawno widziałam dość ciekawe okna: od dołu taki jakby lufcik uchylany i u góry tafla okna... także podział całego okna był w proporcji: lufcik 1/3 lub 1/4 całego okna, reszta tafla szyby... nie wiem czy wyraziłam się dość jasno.. i te okna były w kolorze chyba złoty dąb (za którym za bardzo nie przepadam), jednak na jasnej elewacji, wyglądało ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 co do okien to my raczej szprosów dawac nie bedziemy tylko sie zastanawiamy czy będzie to złoty dąb czy troche ciemniejsze ,no a co do zmian w oknach to my tez kilka planujemy oczywiscie w stronę powiększenia ich a szczególnie tych w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.03.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 a i takie okna mi się podobają w takim kolorze jak ten domek ma ,ale tak jak ty Lidszu zastanawiam sie na drewnianymi ale boje się ceny ze może byc naprawde drogo , a ty dałaś może gdzies do wyceny juz okna ??? jeszcze nie dawałam, bo muszę sobie najpierw wszystkie okna przejrzeć dokładnie, bo robimy kilka zmian wielkości okien. A czy są dużo droższe ? Pewnie trochę tak, ale jakoś bardzo dużo. Mój mąż uparł się na szprosy poziome w oknach i na tym na pewno cena skoczy masakrycznie w górę. No nic, pożyjemy, zaobaczymy. Ja nie dawno widziałam dość ciekawe okna: od dołu taki jakby lufcik uchylany i u góry tafla okna... także podział całego okna był w proporcji: lufcik 1/3 lub 1/4 całego okna, reszta tafla szyby... nie wiem czy wyraziłam się dość jasno.. i te okna były w kolorze chyba złoty dąb (za którym za bardzo nie przepadam), jednak na jasnej elewacji, wyglądało ciekawie... wiem o co chodzi i takie coś mi się też podoba. Dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.03.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dzień doberek wstałam rano i się załamałam Młoda ma spuchnięte oko, łzy jej ciekną, trochę ropki Jestem już umówiona do lekarza, ale znając łobuza, to pewnie nawet się dotknąć nie da . Całe szczęście chyba jej to oko nie dokucza, bo zachowuje się normalnie, bawi się, tak więc nie jest najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Doberek współczuję małej, Zu ostatnio tak ropiało oko przy katarze, właśnie tak zaczął się mega katar od ropienia oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.03.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 ...... ooo wszpółczuję.... moi mieli to samo wiosną.... dostaniecie kropelki do oczu... myśmy mieli antybiotyk w kroplach i drugie cos na spojówki, ale już nie pamiętam.... ... tyle, że u nas był kłopot z zakraplaniem oczu.... oj... pamiętam jak chłopaki walczyli ze mną byle sobie nie dac wcisnąć kropli do oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.03.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 wiesz juz moze jaką dachówką będziecie kryc swój dach ,ja napewno wezme cciemną ,i elewacje też zamierzam robic klinkierem nad drewnem sie zastanawiam ,moze zrobie tylko samym klinkierem gdzie niegdzie a okna białe bedziesz miec czy brązowe ja na pewno kupie ciemny brąz ja juz sobie powoli w myslach mebluje co i jak zrobie hiihhihi mi się bardzo taka elewacja podoba, to domów w stylu TOPAZa (tak nieśmiało pozwolę sobie wrzucić zdjęcie): http://images44.fotosik.pl/23/197b1658168e5c20.jpg wow ta elewacja jest sliczna te kolorki !!! o własnie taki ciemny dach mi chodzi własnie takie ciemne mi się podobają i to bardzo ,jeszcze pół roku temu chciałam jakis czerwony kasztan ale jak zobaczyłam w kilku dziennikach ciemne dachy to sie normalnie zakochałam w takich hihihi Przecież ten dach jest czerwony... Liduś buziaki dla bidulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 wiesz juz moze jaką dachówką będziecie kryc swój dach ,ja napewno wezme cciemną ,i elewacje też zamierzam robic klinkierem nad drewnem sie zastanawiam ,moze zrobie tylko samym klinkierem gdzie niegdzie a okna białe bedziesz miec czy brązowe ja na pewno kupie ciemny brąz ja juz sobie powoli w myslach mebluje co i jak zrobie hiihhihi mi się bardzo taka elewacja podoba, to domów w stylu TOPAZa (tak nieśmiało pozwolę sobie wrzucić zdjęcie): http://images44.fotosik.pl/23/197b1658168e5c20.jpg wow ta elewacja jest sliczna te kolorki !!! o własnie taki ciemny dach mi chodzi własnie takie ciemne mi się podobają i to bardzo ,jeszcze pół roku temu chciałam jakis czerwony kasztan ale jak zobaczyłam w kilku dziennikach ciemne dachy to sie normalnie zakochałam w takich hihihi Przecież ten dach jest czerwony... Liduś buziaki dla bidulki piękny ten dach i elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.03.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dzięki dziewczyny za troskę dostałyśmy krople do oka. Oczywiście jest problem z zakrapianiem, ale całe szczęście jest moja mama, więc mam pomoc, aby młodą przytrzymać Humor jej całe szczęście dopisuje i widać, że to oko ją nie boli No cóż powalczymy i będzie OK. A dzisiaj wieczorem mam wychodne z mężem na kolację z okazji moich imienin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.03.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Lidka wszystkiego najlepszego imieninowo aby spełniły się Twoje marzenia http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/kielich1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.03.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Wszystkiego najwspanialszego i szybkiego i bezstresowego budowania!!! I jeszcze wiosenny bukiet dla Ciebie http://www.hortex.com.pl/repository/images/mrozonki/catering/bukiet-jarzyn-wiosenny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.03.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Kruelciu, DorciuIQ, bardzo serdecznie dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Lidszu imieninowe życzenia Ci ślę http://www.najlepsze-zyczenia.pl/4images/data/media/3/imieniny_03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Lidszu i ode mnie imieninowe buziaki i zyczenia wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Gosia, Dobroś, bardzo dziękuję Odebrałam dzisiaj od arch. mapki z zagospodarowaniem działki Czekam teraz na podpisaną umowę ze STOEN'u i składam papiery do PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.03.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Coś przegapiłam? Imieninki? Lidzik, wszystkiego najbudowlańszego!!! Ufff... zdążyłam przed północą. Czy przed pierwszą. O której zegarki przestawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 co Ty ? do dopiero dzisiejszej nocy http://www.wiadomosci24.pl/artykul/nadchodzi_zmiana_czasu_przygotujmy_sie_92737.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts