efilo 19.03.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 dokladnie tak - wylacznik za fotelem w zupelnosci wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 może masz rację. zastanawiam się jeszcze, czy nie zrobić np. na czujkę ruchu 2-3 światełek schodowych w tym hallu, na wypadek gdyby dziewczynkom w nocy zachciało się pójść do ubikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 A w jakich miejscach na zew. budynku macie gniazdka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 zgadadzam się z Efi...one w sumie niebędą aż tak świecić jak na wizualce, ale trochę niepraktyczne szklane w tym miejscu... a co do łazienki, to czy cała wanna łącznie z półką "za' będzie obłożona drewnem? Drewno tak blisko baterii jest bardzo niepraktyczne, tam zawsze b edzie trochę mokro...A poza tym brakuje mi tam czegoś jasnego...dość cięzko to wygląda... półka za wanną obłożona będzie mozaiką. A czego jasnego brakuje ? podpowiedz coś plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.03.2010 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 ja bym chyba tę połkę za wanną, a moze i całą wannę obłożyła jasną mozaiką...teraz jest taka duża ciemna bryła...sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.03.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 hello jak dla mnie brodzik jasny a wanna obudowana ale nie cala w brazie (dzis lekkie zacmienie i wyjsnic nie umiem ) sypialnia - fajne te pasy na scianach, ale ja bym dala tylko z boku za ta lampka przy lozku po lewej stronie juz nie duuza masz sypialnie fajnie tez mysle o czujnikach ruchu - nie za duzo ale dobra rzecz wlasnie dla dzieci jak "kraza" w nocy do siebie albo do lazienki p.s. a Ty w jakim programie robisz wizualki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.03.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 słonko, to nie są moje wizualki, tylko robi je nam architektka, najprawdopodobniej w programie CAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.03.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 czesc Lidziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.03.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Lidziaja taki czujnik uważam za fajne wyjście, ale wiesz jaki jest luby... wiec ja nie proponuje tego typu rozwiazan bo przez niego jestem troche spaczona różnymi wymysłami. u nas to swiatelko na wypadek gdyby kruszka wedrowala do kibelka albo do nas ja mam jedno gniazdko na zewnątrz - niedaleko tarasu. nieaktywne na co dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Lidzia, ja mysle o tych Twoich wizualkach, ale jedna i druga mi sie podoba... A co do sypialni, to wszystko piekne oprocz poscieli - taki komplecik Ci zrobily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.03.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 to chyba ta sama próbka też o tym pomyślałam. na szczescie to sie kupuje. nie ma jak w stoliczku nakryj sie malgos lepiej ze ci sie obie podobaja niz jak mialyby ci sie obie nie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Chociaz stoliczku nakryj sie mialoby swoje plusy, zawsze mozna by sie posciela wymienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.03.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Cześć Lidziu Ja głosuję na łazieneczkę w wersji drugiej, a sypialnia baaaardzo fajna i taka duuuża, super! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 dobry wieczór Loczku jak tam zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.03.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 czesc Lidziu cześć Aniu, bardzo mi miło że wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.03.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Lidzia, ja mysle o tych Twoich wizualkach, ale jedna i druga mi sie podoba... A co do sypialni, to wszystko piekne oprocz poscieli - taki komplecik Ci zrobily. to chyba ta sama próbka :lol: też o tym pomyślałam. na szczescie to sie kupuje. nie ma jak w stoliczku nakryj sie się szczególików czepiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Czegos musimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Dobry wieczór. Tak sobie wędruję od dziennika do dziennika i tutaj trafiłam. No to się też wypowiem w kwestii łazienki. Zrezygnowałabym z podestów. O wypadek nie trudno w mokrej łazience. Poza tym to zabiera powierzchnię. Dla mnie bez podestów i jasny brodzik Sypialnia smaczna. Taka czekoladowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.03.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Czegos musimy. Właśnie. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 20.03.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 hej Lidzia, ja ni upieralabym sie przy podestach, osobiscie widzialabym jasny brodzik. a salon sypialniany maci wypasiony swiatlo ledowe fajne do klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts