Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zgadadzam się z Efi...one w sumie niebędą aż tak świecić jak na wizualce, ale trochę niepraktyczne szklane w tym miejscu...

a co do łazienki, to czy cała wanna łącznie z półką "za' będzie obłożona drewnem? Drewno tak blisko baterii jest bardzo niepraktyczne, tam zawsze b edzie trochę mokro...A poza tym brakuje mi tam czegoś jasnego...dość cięzko to wygląda...

półka za wanną obłożona będzie mozaiką. A czego jasnego brakuje ? :roll: podpowiedz coś plisss

hello :)

jak dla mnie brodzik jasny a wanna obudowana ale nie cala w brazie (dzis lekkie zacmienie i wyjsnic nie umiem :oops: :roll: )

sypialnia - fajne te pasy na scianach, ale ja bym dala tylko z boku

za ta lampka przy lozku po lewej stronie juz nie

duuza masz sypialnie :) fajnie :)

tez mysle o czujnikach ruchu - nie za duzo ale dobra rzecz wlasnie dla dzieci jak "kraza" w nocy do siebie albo do lazienki

p.s. a Ty w jakim programie robisz wizualki ?

Lidzia

ja taki czujnik uważam za fajne wyjście, ale wiesz jaki jest luby... wiec ja nie proponuje tego typu rozwiazan bo przez niego jestem troche spaczona różnymi wymysłami. u nas to swiatelko na wypadek gdyby kruszka wedrowala do kibelka albo do nas

ja mam jedno gniazdko na zewnątrz - niedaleko tarasu. nieaktywne na co dzien.

Lidzia, ja mysle o tych Twoich wizualkach, ale jedna i druga mi sie podoba... :roll: A co do sypialni, to wszystko piekne oprocz poscieli - taki komplecik Ci zrobily. :lol:

to chyba ta sama próbka :lol: :lol: :lol: też o tym pomyślałam. na szczescie to sie kupuje. nie ma jak w stoliczku nakryj sie :D

się szczególików czepiacie :lol: :lol: 8)

Dobry wieczór. :D

Tak sobie wędruję od dziennika do dziennika i tutaj trafiłam. No to się też wypowiem w kwestii łazienki.

Zrezygnowałabym z podestów. O wypadek nie trudno w mokrej łazience. Poza tym to zabiera powierzchnię. Dla mnie bez podestów i jasny brodzik :wink:

Sypialnia smaczna. Taka czekoladowa. :lol: