Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Lidziu! :wink:

Sypialnia superowa, a łazienka podoba mi się z płaskim brodzikiem i ciemną ścianą.

8) Ja bym jeszcze tylko z tą wanną pokombinowała i chętnie zobaczę ją w jasnych płytkach..! :wink:

Hej Maryś :D :D

Jak było na nartach ? Jak ja ci zazdroszczę :oops: Mój M właśnie wrócił w niedzielę z firmowego wyjazdu na narty :x . A ja sobie w tym roku ani razu nie pojeździłam :( . Chociaż coś mi dzisiaj rano (chyba w ramach przeprosin :lol: 8) ) mówił coś o wyjeździe na narty w święta wielkanocne :roll:

Cieszę się, że sypialnia się podoba :D i łazienka również :D . Zrezygnuję z tego podestu pod wanną, bo jednak nie do końca mi pasi. A znając moje "szczęście", to pewnie często waliłabym się o niego 8) . Zastanawiam się ciągle nad obłożeniem wanny jasną mozaiką, ale o tym muszę porozmawiać z M.

Na nartkach było BOOOOSKO Lidziu..... :oops: :wink:

Pogoda dopisała nam cudnie, bo słonko świeciło codziennie, a tras tyle, że wszystkiego nie przejeździłam...! :roll: :wink: Dla każdego coś dobrego!

Jedyny minus tego wyjazdu to jedzenie... :roll: Było tak pyszne, że szok!

Kolacja w hotelu zaczynała się o 19-ej i trwała czasami 2,5 godziny, takie było obżarstwo... :oops: Chyba pięć dań nam serwowali...

Dietka mnie czeka jak nic.... :roll:

Aaaaa i odkryłam pewną pyszność procentową o nazwie Prunia, czyli likierek śliwkowy z suszoną śliwką na zagrychę - PYCHOTKA!!!

Trzymam specjalnie butelkę na Wasz ponowny przyjazd...! :wink:

A gdzie Twój Mężuś szusował..?!

cze Kręciołek i Spółka :p

hejka :D

zastanawiałam się właśnie wczoraj co się z tobą dzieję, że cię nie ma :roll:

niedobre ludzie zabrały mi interneta :x mówiąc, ze coś tam naprawiają.... ale już oddali i jestem :)

ale mam kupę zaległości :)

widziałam łazienki... jestem za opcją B jeśli to ma jeszcze znaczenie :)

Aaaaa i odkryłam pewną pyszność procentową o nazwie Prunia, czyli likierek śliwkowy z suszoną śliwką na zagrychę - PYCHOTKA!!!

ale to juz wizyta z noclegami musi byc :D

Kochana miejsca jest pod dostatkiem! :wink:

Jak wyekspediuję dziewczynki do dziadków, to macie do dyspozycji całą górę, czyli 3 pokoje + łazienka!

Powinno wystarczyć, prawda...?! :D :wink:

ale to juz wizyta z noclegami musi byc :D

Kochana miejsca jest pod dostatkiem! :wink:

Jak wyekspediuję dziewczynki do dziadków, to macie do dyspozycji całą górę, czyli 3 pokoje + łazienka!

Powinno wystarczyć, prawda...?! :D :wink:

to chyba trzeba będzie pojechać i wypróbować tą pychotkę 8) :D

lecę myć samochód :-?