Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Aaaaa i odkryłam pewną pyszność procentową o nazwie Prunia, czyli likierek śliwkowy z suszoną śliwką na zagrychę - PYCHOTKA!!!

Trzymam specjalnie butelkę na Wasz ponowny przyjazd...! :wink:

ale to juz wizyta z noclegami musi byc :D

Kochana miejsca jest pod dostatkiem! :wink:

Jak wyekspediuję dziewczynki do dziadków, to macie do dyspozycji całą górę, czyli 3 pokoje + łazienka!

Powinno wystarczyć, prawda...?! :D :wink:

to chyba trzeba będzie pojechać i wypróbować tą pychotkę 8) :D

lecę myć samochód :-?

No ja myślę Lidziu, że trzeba! 8)

Rozumię, że autko myjesz na przyjazd..?! :wink:

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ja myślę Lidziu, że trzeba! 8)

Rozumię, że autko myjesz na przyjazd..?! :wink:

też 8) , chociaż do ciebie to pewnie męża brumem wybierzemy.

A swój musiałam wymyć w środku po zimie, bo dziewczyny nanosiły mi tyle brudów, że szok :o :evil: . Za to teraz lśni ślicznie :D

Czesc Lidziu i jak tam u Ciebie na budowie ,rozumiem ze budowa ruszyła z poczatkiem wiosny ihhihi buziaczki zostawiam

hej jessi :D

na budowie na razie nic się nie dzieje, bo czekamy teraz na okna :( . Powinny być przed świętami, albo tuż po nich.

Berek :)

to my czekamy razem z Wami a do świąt już bliziutko :lol:

No to pochwal się co ustaliliście...! 8)

i.........................co.............................??????????????????????????

omówiliśmy gdzie dać jakie włączniki na całym dole i na górze w aranżowanych pomieszczeniach.

Jak dostanę wykaz włączników, to wkleję.

A w ogóle to się wczoraj uśmiałam nieziemsko :lol: :lol: . Mój M stwierdził, że chciałby mieć wszystkie przyciski na pilota :o . Podobno jego mama miała pilota do włączników światła w mieszkaniu :o . Jak się z arch. dopytałyśmy co to z pilot, to się okazało, że to był jakiś "super, hiper" pilot do telewizora z bazaru spod Pałcu Kultury, który również działał jako ściemniacz do światła jak się dłużej przyciskało jakiś przycisk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Jak to usłyszałam to normalnie spadłam z krzesła pod stół :lol: :lol: :lol: