mario31 24.03.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Aaaaa i odkryłam pewną pyszność procentową o nazwie Prunia, czyli likierek śliwkowy z suszoną śliwką na zagrychę - PYCHOTKA!!! Trzymam specjalnie butelkę na Wasz ponowny przyjazd...! ale to juz wizyta z noclegami musi byc Kochana miejsca jest pod dostatkiem! Jak wyekspediuję dziewczynki do dziadków, to macie do dyspozycji całą górę, czyli 3 pokoje + łazienka! Powinno wystarczyć, prawda...?! to chyba trzeba będzie pojechać i wypróbować tą pychotkę lecę myć samochód No ja myślę Lidziu, że trzeba! Rozumię, że autko myjesz na przyjazd..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.03.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Czesc Lidziu i jak tam u Ciebie na budowie ,rozumiem ze budowa ruszyła z poczatkiem wiosny ihhihi buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No ja myślę Lidziu, że trzeba! Rozumię, że autko myjesz na przyjazd..?! też , chociaż do ciebie to pewnie męża brumem wybierzemy. A swój musiałam wymyć w środku po zimie, bo dziewczyny nanosiły mi tyle brudów, że szok . Za to teraz lśni ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Czesc Lidziu i jak tam u Ciebie na budowie ,rozumiem ze budowa ruszyła z poczatkiem wiosny ihhihi buziaczki zostawiam hej jessi na budowie na razie nic się nie dzieje, bo czekamy teraz na okna . Powinny być przed świętami, albo tuż po nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Czesc Lidziu i jak tam u Ciebie na budowie ,rozumiem ze budowa ruszyła z poczatkiem wiosny ihhihi buziaczki zostawiam hej jessi na budowie na razie nic się nie dzieje, bo czekamy teraz na okna . Powinny być przed świętami, albo tuż po nich. Berek to my czekamy razem z Wami a do świąt już bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 bryyyyyyyyyyyyyyyyyyy co do okien to musze się wybrac do Starego ale w tym tyg smiga po Polsce i nie tylko i wiesz Lidszu muszę wypytać o te kanciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.03.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 na budowie na razie nic się nie dzieje, bo czekamy teraz na okna . Powinny być przed świętami, albo tuż po nich. Przecież to najpóźniej za dwa tygodnie, więc dlaczego się smutasz...?! Zobaczysz jak domek się zmieni gdy pojawią się okna...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 bryyyyyyyyyyyyyyyyyyy co do okien to musze się wybrac do Starego ale w tym tyg smiga po Polsce i nie tylko i wiesz Lidszu muszę wypytać o te kanciaki ja się już nie pytam, bo i tak jest już za późno . bedom jakie bedom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 właśnie wróciliśmy ze spotkania z arch., na którym omawialiśmy pstryczki elektryczki w projektowanych pomieszczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No to pochwal się co ustaliliście...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.03.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 właśnie wróciliśmy ze spotkania z arch., na którym omawialiśmy pstryczki elektryczki w projektowanych pomieszczeniach i.........................co.............................?????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.03.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 No to pochwal się co ustaliliście...! i.........................co.............................?????????????????????????? omówiliśmy gdzie dać jakie włączniki na całym dole i na górze w aranżowanych pomieszczeniach. Jak dostanę wykaz włączników, to wkleję. A w ogóle to się wczoraj uśmiałam nieziemsko . Mój M stwierdził, że chciałby mieć wszystkie przyciski na pilota . Podobno jego mama miała pilota do włączników światła w mieszkaniu . Jak się z arch. dopytałyśmy co to z pilot, to się okazało, że to był jakiś "super, hiper" pilot do telewizora z bazaru spod Pałcu Kultury, który również działał jako ściemniacz do światła jak się dłużej przyciskało jakiś przycisk . Jak to usłyszałam to normalnie spadłam z krzesła pod stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Doberek dobre z tym pilotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.03.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ja mam światełko na pilota TV Rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gorzej jak przyjdzie w tych wszystkich pilotach baterie wymieniac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.03.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gorzej jak przyjdzie w tych wszystkich pilotach baterie wymieniac. Ja mam taki pstryczek co się koduje na każdego pilota TV, DVD i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gorzej jak przyjdzie w tych wszystkich pilotach baterie wymieniac. Ja mam taki pstryczek co się koduje na każdego pilota TV, DVD i inne No tak, ale wyobraz sobie, ze wszystkie pstryczki w domu masz na pilota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.03.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gorzej jak przyjdzie w tych wszystkich pilotach baterie wymieniac. Ja mam taki pstryczek co się koduje na każdego pilota TV, DVD i inne No tak, ale wyobraz sobie, ze wszystkie pstryczki w domu masz na pilota... ooo to by było co najmniej zabawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dobry wieczór i pół godziny pstrykasz żeby światło w łazience zapalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 dobry wieczór czy ja wszystkich musze przywoływac do porządku Lidzia gdzie się szwendasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts