lidszu 03.04.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 zdaję sobie sprawę z tego ale i tak mi się to forum coraz bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 no toż wszystkim mówię że jeno trochę czasu trzeba bo nie jest takie złe jak na pierwszy rzut oka wygląda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.04.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 dobrze, ze chociaż Wam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 dobrze, ze chociaż Wam się podoba potrzeba trochę czasu na oswojenie się i dojście ze wszystkim do ładu. Ja na początku też się nie mogłam odnaleźć, ale powoli zaznajamiam się z nowymi funkcjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.04.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 ja też, ale baaardzo powoli wciąż jak coś piszę to nie jestem pewna gdzie to wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 ja też, ale baaardzo powoli wciąż jak coś piszę to nie jestem pewna gdzie to wyskoczy ale dobrze ci to na razie wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Lidzię znalazłam i jajka zostawiam http://www.palac-debowy.pl/upload/Image/zdjecia-duze/wielkanoc_2010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.04.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 http://www.coolholidaygraphics.com/easter/funnypictures/funnyeaster3.jpg Wesołych Świąt Wielkanocnych. Radosnej, rodzinnej atmosfery, błogiego odpoczynku, wielu niezapomnianych chwil oraz pomyślności na co dzień. Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.04.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Część Lidzia Ehhh ja jakoś jeszcze dziwnie się czuję na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.04.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Część Lidzia Ehhh ja jakoś jeszcze dziwnie się czuję na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.04.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 WESOŁYCH ŚWIĄT!!! http://images47.fotosik.pl/280/8c11288e43916c75med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.04.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 chciałam bardzo serdecznie wszystkim podziękować za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 04.04.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt!Pełnych miłości i wiosennej radości!!!http://images42.fotosik.pl/191/ac27d6bd5f7aac38.jpg Późno, ale nie mogłam nic znaleść po zmianach na FM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 byliśmy wczoraj z mamą i teściem na budowie pochwalić się naszym SSO. Teść pochodził, pochwalił, powiedział, że mu się podoba . Za to moja mama pokręciła nosem, stwierdziła, że do wprowadzenia to jeszcze ze 2 lata . Po wczorajszej wizycie wiem już dlaczego w ogóle nie przywożę jej na budowę, bo nie chcę się dołować. Ale i tak jej udowodnię, że nam się uda i że wprowadzimy się w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.04.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ale mam kwadratowe jaja z nowym FM - jak sie ogarne do wakacji to bedzie dobrze ( a gdzie są buźki ?????????????????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ale mam kwadratowe jaja z nowym FM - jak sie ogarne do wakacji to bedzie dobrze ( a gdzie są buźki ?????????????????) musisz wejść w "zaawansowaną edycję", która jest tuż obok "wyślij wiadomość" i tam będziesz mieć buźki. Mogli by to zmienić, bo w ogóle w tej chwili idea szybkiej odpowiedzi jest do D.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.04.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Słońce jak zwykle jesteś cudowna ( bardziej niż woda z Lejdis ) ja się przymierze do akceptacji nowego fm ale z paczką Vogue bo na spokojnie nie dam rady i cooooooooooooooooooo i d......a bo na podglądzie buxki nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Słońce jak zwykle jesteś cudowna ( bardziej niż woda z Lejdis ) ja się przymierze do akceptacji nowego fm ale z paczką Vogue bo na spokojnie nie dam rady i cooooooooooooooooooo i d......a bo na podglądzie buxki nie ma ale o so chodzi ? trzeba niestety spędzić trochę czasu nad swoim profilem i go sobie ustawić - np. ilość postów na jednej stronie (można max 40), aby nie mieć miliona stron w wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.04.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Wesołego po Świętach Lidziu!!! Doczytałam, że Cię zawiało, ale mam nadzieję, że już lepiej się czujesz..?! A do grudnia masz kupę czasu, żeby się wykończyć. W każdym razie będę mocno trzymać kciuki, żeby się udało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts