mario31 06.04.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cześć Lidziu! A po czym Ty taka niewyspana...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 witam czy wam tez nie dzialaja privy tzn dzialaja ale jak z maila chce sie tam dostac to mama error404:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ja nie mam error 404 ale za to ładnie mam napisane że moja skrzynka posiada 500 postów z 50 dozwolonych i moge z moja checia wyslania czegokolwiek zwijac sie na drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.04.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ja nie mam error 404 ale za to ładnie mam napisane że moja skrzynka posiada 500 postów z 50 dozwolonych i moge z moja checia wyslania czegokolwiek zwijac sie na drzewo a mi to różne errory wyskakujom:((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a mi to różne errory wyskakujom:((( dobrze, że na tylko na forum te errory wyskakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 czy 70 zł za punkt z materiałem od elektryka to dużo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.04.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 czy 70 zł za punkt z materiałem od elektryka to dużo ? chyba nie dużo, nam wyszło koło 56 zł ale robił nasz sąsiad, którego znam od dziecka i chyba potraktował nas ulgowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 chyba nie dużo, nam wyszło koło 56 zł ale robił nasz sąsiad, którego znam od dziecka i chyba potraktował nas ulgowo no to mnie pocieszyłaś i trzymajcie kciuki, bo jeśli jeden klient nie skończy murować ścianek działowych, to od przyszłego poniedziałku bądź wtorku wejdzie elektryk . Jeśli się nie uda, to wejdzie koło 20 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.04.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 hej Lidziu te 70 zło za punkt z materiałem chyba ok , a ile bedziesz miec punktów w domku obliczyłaś już ,ja planuje elektryke robic w sierpniu ,tak samo hydraulike:Dwięc tez szukam dobrego elektryka i żeby tez cenowo było ok a te errory mi tez sie pokazywały brrrrrrrrrrrrrrrr:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.04.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ... dzień dobry przyszłam zobaczyć co dobrego... widze elektryka na topie... ja jak dobrze pamiętam... a raczej pamiętam to kosztowało to 50 zeta za szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.04.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 no to mnie pocieszyłaś i trzymajcie kciuki, bo jeśli jeden klient nie skończy murować ścianek działowych, to od przyszłego poniedziałku bądź wtorku wejdzie elektryk . Jeśli się nie uda, to wejdzie koło 20 kwietnia No to trzymamy!!! Umawiaj teraz szybciutko hydraulika i rezerwuj termin na tynki i wylewki! A kiedy dokładnie będą okienka..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.04.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Loczek - ratuj bo zwariuję - co z tymi buźkami, dlaczego nie moge ich wstawić, tzn jak klikam na ikonki z kułeczkami z boku to ona mi wyskakuje przy linijce Tytuł ?????co kuźwa robie nie tak - po wywalę laptopa a na nowego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.04.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Zuzanko jak dasz Zaawansowaną edycję (na samym dole po prawej) to wyskoczą Ci po prawej stronie okienka odpowiedzi emotionki. A masz je w ogóle włączone w ustawieniach..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.04.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Zuzanko jak dasz Zaawansowaną edycję (na samym dole po prawej) to wyskoczą Ci po prawej stronie okienka odpowiedzi emotionki. A masz je w ogóle włączone w ustawieniach..!? wchodzę w zaawansowane i brak buziek a gdzie one są w ustawieniach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.04.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Zuzanko a sprawdź czy jak dajesz Zaawansowaną edycję to masz włączone emotionki w DODATKOWYCH OPCJACH, które pojawiają się pod okienkiem z Twoją odpowiedzią..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.04.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 wiem, że nikomu nie muszę udowadniać. jednak to ciągle dołowanie i podcinanie skrzydeł przez moją mamę mnie wkurza. ech, szkoda gadać ... Lidzia olej temat - mnie wkurzają wszyscy znajomi bo cięgle tylko słyszę pytanie - to kiedy przeprowadzka bo już tyle budujecie - no rzesz ku@#%^&a mać!!!! Teraz im mówię, że przeprowadzka za jakieś 200 tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Loczek - ratuj bo zwariuję - co z tymi buźkami, dlaczego nie moge ich wstawić, tzn jak klikam na ikonki z kułeczkami z boku to ona mi wyskakuje przy linijce Tytuł ????? co kuźwa robie nie tak - po wywalę laptopa a na nowego nie mam tak jak pisze Marysia, musisz nacisnąć "zaawansowaną edycję" i tam pokażą ci się po prawej stronie emotki. Jeśli ci się nie pokazują to w "moje ustawienia" musisz wejść w "zaawansowane ustawienia" i tam w części "pozostałe ustawienia" zaznaczyć "standardowy edytor", bądź "zaawansowany edytor". mam nadzieję, że nie zamieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 i chyba w poniedziałek wejdzie hydraulik, aby porozprowadzać wszystkie piony kanalizacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.04.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Emotikony sa aktywne i co............i nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.04.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Zuzanko już wiem, bo przetestowałam na sobie!!! Musisz wejść w Zaawansowane ustawienia, a potem w POZOSTAŁYCH OPCJACH (praktycznie na samym dole) wybrać Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts