Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chyba nie dużo,

nam wyszło koło 56 zł ale robił nasz sąsiad, którego znam od dziecka i chyba potraktował nas ulgowo :)

no to mnie pocieszyłaś :)

i trzymajcie kciuki, bo jeśli jeden klient nie skończy murować ścianek działowych, to od przyszłego poniedziałku bądź wtorku wejdzie elektryk :D . Jeśli się nie uda, to wejdzie koło 20 kwietnia

hej Lidziu te 70 zło za punkt z materiałem chyba ok , a ile bedziesz miec punktów w domku obliczyłaś już ,ja planuje elektryke robic w sierpniu ,tak samo hydraulike:Dwięc tez szukam dobrego elektryka i żeby tez cenowo było ok :yes:

a te errory mi tez sie pokazywały brrrrrrrrrrrrrrrr:mad:

no to mnie pocieszyłaś :)

i trzymajcie kciuki, bo jeśli jeden klient nie skończy murować ścianek działowych, to od przyszłego poniedziałku bądź wtorku wejdzie elektryk :D . Jeśli się nie uda, to wejdzie koło 20 kwietnia

No to trzymamy!!! :yes:

Umawiaj teraz szybciutko hydraulika i rezerwuj termin na tynki i wylewki! ;)

A kiedy dokładnie będą okienka..?!

wiem, że nikomu nie muszę udowadniać. jednak to ciągle dołowanie i podcinanie skrzydeł przez moją mamę mnie wkurza. ech, szkoda gadać ...

Lidzia olej temat - mnie wkurzają wszyscy znajomi bo cięgle tylko słyszę pytanie - to kiedy przeprowadzka bo już tyle budujecie - no rzesz ku@#%^&a mać!!!!

Teraz im mówię, że przeprowadzka za jakieś 200 tysięcy :offtopic:

Loczek - ratuj bo zwariuję - co z tymi buźkami, dlaczego nie moge ich wstawić, tzn jak klikam na ikonki z kułeczkami z boku to ona mi wyskakuje przy linijce Tytuł ?????

co kuźwa robie nie tak - po wywalę laptopa a na nowego nie mam

tak jak pisze Marysia, musisz nacisnąć "zaawansowaną edycję" i tam pokażą ci się po prawej stronie emotki. Jeśli ci się nie pokazują to w "moje ustawienia" musisz wejść w "zaawansowane ustawienia" i tam w części "pozostałe ustawienia" zaznaczyć "standardowy edytor", bądź "zaawansowany edytor".

mam nadzieję, że nie zamieszałam :cool: ;)