lidszu 29.03.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Rasia, bardzo dziękuję za życzenia A u nas obydwie panienki mają zapalenie spojówek i teraz na zmianę zakraplam im oczy . Wrzasku przy tym i płaczu co nie miara, ale kropelki działają i jest coraz lepiej. Oczywiście starsza nie idzie jutro do przedszkola, więc będę mieć w domu "jazdę bez trzymanki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.03.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 I jeszcze sobie strzeliłam nową stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.03.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Trzymaj się więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 29.03.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 a i takie okna mi się podobają w takim kolorze jak ten domek ma ,ale tak jak ty Lidszu zastanawiam sie na drewnianymi ale boje się ceny ze może byc naprawde drogo , a ty dałaś może gdzies do wyceny juz okna ??? Witam, Ja juz zamowilam okna - kolor mahon z PCV - 30 TPLN na profilach REHAU. Dwa duze okna w salonie sa fix. Troche je zmniejszylam, bo zrezygnowalam z ogrzewania rurowego i wstawie tam grzejniki 2o cm. Zastanawialam sie na zlotym debem ale stwiedzilismy, ze do grafitowego dachu ( tez zamowiony) bedzie lepiej pasowal mahon. Dachowke wybralismy rupp ceramika sirius. Mam nadzieje, ze w maju juz beda zamontowane okna i dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 a i takie okna mi się podobają w takim kolorze jak ten domek ma ,ale tak jak ty Lidszu zastanawiam sie na drewnianymi ale boje się ceny ze może byc naprawde drogo , a ty dałaś może gdzies do wyceny juz okna ??? Witam, Ja juz zamowilam okna - kolor mahon z PCV - 30 TPLN na profilach REHAU. Dwa duze okna w salonie sa fix. Troche je zmniejszylam, bo zrezygnowalam z ogrzewania rurowego i wstawie tam grzejniki 2o cm. Zastanawialam sie na zlotym debem ale stwiedzilismy, ze do grafitowego dachu ( tez zamowiony) bedzie lepiej pasowal mahon. Dachowke wybralismy rupp ceramika sirius. Mam nadzieje, ze w maju juz beda zamontowane okna i dach Bożena, to super, że okna już zamówione i dachówka również Jak mi daleko jeszcze do tego etapu . Ja czekam teraz tylko na podpisaną umowę ze elektrowni i składam papiery do pozwolenia na budowę - w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 29.03.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Lidszu, zapomnialam jeszcze o drewnie na elewacje. Moj maz ostatnio przejezdazl w okolicach Wilanowa i zauwazyl , ze ktos wlasnie robi elewacje drewniania. Okkazalo sie ze bardzo mily Pan kupil drewno egzotyczne w dhl za 100 PLN/m2. Nie pamietam nazwy ale mam to zapisane. Moim zdaniem cena calkiem znosna. Prawdopodobnie bede robila elewacje w czerwcu wiec wtedy juz bede mogla podac koszt. Moim zdaniem klinkier bedzie kosztowal fortune Jesli masz ochote zobaczyc Topaza bez dachu to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.03.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Lidszu, zapomnialam jeszcze o drewnie na elewacje. Moj maz ostatnio przejezdazl w okolicach Wilanowa i zauwazyl , ze ktos wlasnie robi elewacje drewniania. Okkazalo sie ze bardzo mily Pan kupil drewno egzotyczne w dhl za 100 PLN/m2. Nie pamietam nazwy ale mam to zapisane. Moim zdaniem cena calkiem znosna. Prawdopodobnie bede robila elewacje w czerwcu wiec wtedy juz bede mogla podac koszt. Moim zdaniem klinkier bedzie kosztowal fortune Jesli masz ochote zobaczyc Topaza bez dachu to zapraszam jak już będziesz wiedzieć jakie to drewno, to daj znać. Co do odwiedzin, to bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia. Jak tylko będę się wybierać w twoje okolice, to się jakoś umówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.03.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Lidszu, zapomnialam jeszcze o drewnie na elewacje. Moj maz ostatnio przejezdazl w okolicach Wilanowa i zauwazyl , ze ktos wlasnie robi elewacje drewniania. Okkazalo sie ze bardzo mily Pan kupil drewno egzotyczne w dhl za 100 PLN/m2. Nie pamietam nazwy ale mam to zapisane. Moim zdaniem cena calkiem znosna. Prawdopodobnie bede robila elewacje w czerwcu wiec wtedy juz bede mogla podac koszt. Moim zdaniem klinkier bedzie kosztowal fortune Jesli masz ochote zobaczyc Topaza bez dachu to zapraszam No to was Duch przeswieci za te deski z dlh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.03.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 To my się zameldujemy tu po raz pierwszy Fajne są domy w stylu waszego topaza - my niestety nie mogliśmy iść w tę stronę, bo akurat nasza gmina, która chyba nie ma ani kilometra kanalizacji, a przynajmniej dotąd jej nie znalazłem (a jest to Prażmów City), ma za to Plan Zagospodarowania dla całej gminy i tam w otulinie parku krajobrazowego nie można inaczej niż 1,5 kondygnacji, co narzuca projektom pewne ograniczenia. Oczywiście można to obejść, ale niesie to ryzyko starcia z nadzorem. I oczywiście teraz nie zamieniłbym naszego projektu na żaden inny, bo już się z nim "zżyliśmy" najpierw w trakcie pracy z architektem a potem podczas budowy SSO, ale czasem tak sobie łypnę w kierunku takich domów . Ale tanio to u was kurcze raczej nie będzie... A w dlh z drewna elewacyjnego w cenach względnie normalnych jest świerk i modrzew syberyjski. Nas na początku zachwycił cedr czerwony, ale okazało się, że mkw kosztuje 330 zeta netto z metra. Osunęliśmy się po cichu. Wygrał modrzew. Trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 No i jeszcze skandaliczne niedopatrzenie usuwamy - spóźnione acz nie mniej serdeczne imieninowe życzenia ślemy! Niech budowa lekką będzie Że tesz na debiut z taką gafą wjechać . Trzeba było od tego w ogóle zacząć, a nie od gminy i półpiętra. http://www.domhome.pl/pliki/kwiaty_balkonowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.03.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Lidszu, zapomnialam jeszcze o drewnie na elewacje. Moj maz ostatnio przejezdazl w okolicach Wilanowa i zauwazyl , ze ktos wlasnie robi elewacje drewniania. Okkazalo sie ze bardzo mily Pan kupil drewno egzotyczne w dhl za 100 PLN/m2. Nie pamietam nazwy ale mam to zapisane. Moim zdaniem cena calkiem znosna. Prawdopodobnie bede robila elewacje w czerwcu wiec wtedy juz bede mogla podac koszt. Moim zdaniem klinkier bedzie kosztowal fortune Jesli masz ochote zobaczyc Topaza bez dachu to zapraszam No to was Duch przeswieci za te deski z dlh A co Duchu ich nie lubi? Na oko wyglądają ok. Ja też będę kiedyś robić drewnianą elewację więc chętnie posłucham co wybrać żeby było dobrze i korzystnie cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.03.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Lidszu, zapomnialam jeszcze o drewnie na elewacje. Moj maz ostatnio przejezdazl w okolicach Wilanowa i zauwazyl , ze ktos wlasnie robi elewacje drewniania. Okkazalo sie ze bardzo mily Pan kupil drewno egzotyczne w dhl za 100 PLN/m2. Nie pamietam nazwy ale mam to zapisane. Moim zdaniem cena calkiem znosna. Prawdopodobnie bede robila elewacje w czerwcu wiec wtedy juz bede mogla podac koszt. Moim zdaniem klinkier bedzie kosztowal fortune Jesli masz ochote zobaczyc Topaza bez dachu to zapraszam No to was Duch przeswieci za te deski z dlh A co Duchu ich nie lubi? Na oko wyglądają ok. Ja też będę kiedyś robić drewnianą elewację więc chętnie posłucham co wybrać żeby było dobrze i korzystnie cenowo. my też chcieliśmy tam kupić dechy na elewację, ale ceny są powalające Wybraliśmy nasz polski świerk (będzie malowany) - mam nadzieję, że trochę przetrwa na ścianie. Deski kupię tam tylko na taras i to pod warunkiem, że będzie można je samemu wybrać, żeby nie dostać jakiś takich pokrzywionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.03.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 doberek - oj muszę nadrobić lekturę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam tu też różyczkę na dobry dzień zostawiam http://img16.imageshack.us/img16/3709/dzialkaubabci2706200702.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.03.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hejka jak tam zdrówko dziewczynek Lidziu dla Ciebie spóźnione życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO http://www.strykowski.net/fotografia_makro_zdjecia/prezent_59.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 bardzo wam dziewczyny dziękuję za życzenia co do desek dlh, to nie jestem jeszcze na nie zdecydowana. Na pewno wcześniej poradzę się Ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 30.03.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Lidszu, zapomnialam jeszcze o drewnie na elewacje. Moj maz ostatnio przejezdazl w okolicach Wilanowa i zauwazyl , ze ktos wlasnie robi elewacje drewniania. Okkazalo sie ze bardzo mily Pan kupil drewno egzotyczne w dhl za 100 PLN/m2. Nie pamietam nazwy ale mam to zapisane. Moim zdaniem cena calkiem znosna. Prawdopodobnie bede robila elewacje w czerwcu wiec wtedy juz bede mogla podac koszt. Moim zdaniem klinkier bedzie kosztowal fortune Jesli masz ochote zobaczyc Topaza bez dachu to zapraszam No to was Duch przeswieci za te deski z dlh A co Duchu ich nie lubi? Na oko wyglądają ok. Ja też będę kiedyś robić drewnianą elewację więc chętnie posłucham co wybrać żeby było dobrze i korzystnie cenowo. co jest nie tak z tym dlh??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Lidszu, zapomnialam jeszcze o drewnie na elewacje. Moj maz ostatnio przejezdazl w okolicach Wilanowa i zauwazyl , ze ktos wlasnie robi elewacje drewniania. Okkazalo sie ze bardzo mily Pan kupil drewno egzotyczne w dhl za 100 PLN/m2. Nie pamietam nazwy ale mam to zapisane. Moim zdaniem cena calkiem znosna. Prawdopodobnie bede robila elewacje w czerwcu wiec wtedy juz bede mogla podac koszt. Moim zdaniem klinkier bedzie kosztowal fortune Jesli masz ochote zobaczyc Topaza bez dachu to zapraszam No to was Duch przeswieci za te deski z dlh A co Duchu ich nie lubi? Na oko wyglądają ok. Ja też będę kiedyś robić drewnianą elewację więc chętnie posłucham co wybrać żeby było dobrze i korzystnie cenowo. co jest nie tak z tym dlh??? nie wiem, ale może dziewczyny się w tej sprawie wypowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.03.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Coś przegapiłam? Imieninki? Lidzik, wszystkiego najbudowlańszego!!! Ufff... zdążyłam przed północą. Czy przed pierwszą. O której zegarki przestawiamy? Ja chyba też więc WSZYTSKIEGO NAJ NAJ NAJ Domek usutuowany bardzo dobrze - moim zdaniem. Fajnie jakbyś trafiła w urzędzie na Panią Bucholz /ale jeszcze sprawdzę/no zajefajna babeczka. Żeby nie przedłużać sama kazała mi odręcznie poprawić jeden egzemplarz projektu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 MonikaC, bardzo dziękuję za życzenia Słyszałam, że panie w urzędzie są dość miłe, ale sprawdź koniecznie nazwisko tej Pani, bo skoro taka miła, to chętnie bym się do niej skierowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts