ghost34 08.04.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Widze, ze jakies lessony byly. Szkoda, ze nie ze mna... nigdy w zyciu nie pozwlilbym sobie na takowa bezczelnosc wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 nigdy w zyciu nie pozwlilbym sobie na takowa bezczelnosc wis Och, jak mi milo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 witam przyszłam się przywitac i życzyc milusiego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.04.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Odbudowujący swój stan zaprzyjaźnionych komentów barranek wita uprzejmnie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 zalezy czy chcesz mieć nowoczesnie czy nie, czy masz podłogówkę,ale to w sumie malo ważne, ja uwielbiam rektyfikowany gres bo wyglada bardzo nowoczesnie i tyle. chcę nowocześnie i będzie podłogówka. Muszę na żywo obejrzeć jak ten rektyfikowany wygląda. Irma, a polecasz jakiś rektyfikowany gres ? Chcę jakiś kremowy kolor, aby fajnie współgrał z czekoladową podłogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 hejka widze, że nowe zaczyna juz nie straszne i wszystcy wrócili - super o gresie nic nie powiem... ja swój sprawdzałam szmatą... serio pożyczyłam na weekend próbke i jechałam po niej ile wlazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 dzien doberek lidzi und another ladies cześć Duchaty będę do ciebie miała romansa z podłogą, bo już mi się zaczęła klarować koncepcja kolorystyczna w domu No i wszędzie będzie szła deska trójwarstwowa, bo w cały domu podłogówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 hejka widze, że nowe zaczyna juz nie straszne i wszystcy wrócili - super o gresie nic nie powiem... ja swój sprawdzałam szmatą... serio pożyczyłam na weekend próbke i jechałam po niej ile wlazło Nituś, wpadasz do mnie we środę na macanko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ... napisałam już u Moni będę ... tylko jakąś godziną zarzuć jest jedna ewentualność - developerzy... ale mam nadzieje, że się nie zbiegnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 witam przyszłam się przywitac i życzyc milusiego dzionka witaj jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Odbudowujący swój stan zaprzyjaźnionych komentów barranek wita uprzejmnie się bardzo się cieszę, że się do nich zaliczam a jak wczorajszy dyżur w robocie ? mój M zazdrośnik się wczoraj wypytywał z kim ja tak wieczorem romansuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ... napisałam już u Moni będę ... tylko jakąś godziną zarzuć jest jedna ewentualność - developerzy... ale mam nadzieje, że się nie zbiegnie wiesz co, Zuza u Kamyka pisała, że chciałabym koło 11 , Kamyk znowu chciałby koło 13-14 , więc myślę, że najlepiej zaprosić na 12 i wszyscy będą zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.04.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 chcę nowocześnie i będzie podłogówka. Muszę na żywo obejrzeć jak ten rektyfikowany wygląda. Irma, a polecasz jakiś rektyfikowany gres ? Chcę jakiś kremowy kolor, aby fajnie współgrał z czekoladową podłogą. wiesz jest kilka firm bardzo dobrych np. Apavisa, Iris, Porcelanosa...z polskich Nowa Gala jest ok. Ale nie wiem jak z kalibracją, bo w rektyfikowanych to to jest najważniejsze. Ja mam TAU i też jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 wiesz jest kilka firm bardzo dobrych np. Apavisa, Iris, Porcelanosa...z polskich Nowa Gala jest ok. Ale nie wiem jak z kalibracją, bo w rektyfikowanych to to jest najważniejsze. Ja mam TAU i też jestem zadowolona. no to jeszcze pytanie blondynki: co to jest kalibracja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Irma, a będziesz w środę w W-wie ? bo mam zlocik w domku, więc jakby co to serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.04.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja to siem jakoś dostosunkuję w tą środę )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja to siem jakoś dostosunkuję w tą środę )))) to wpadaj kole 12, OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.04.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 to wpadaj kole 12, OK ? przykro mi ja to mogiem najwyżej przyjechać wpadać już nie kcem ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 przykro mi ja to mogiem najwyżej przyjechać wpadać już nie kcem ))))) ha, ha, ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 LIdziaaaaaa.....' a sucz moge zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts