Irma 08.04.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Irma, a będziesz w środę w W-wie ? bo mam zlocik w domku, więc jakby co to serdecznie zapraszam Niestety w środę Marysia ma basen, ale dzxięki Kalibracja to takie coś, ze płytki trzymają rozmiar co do którejś tam dziesiątej milimetra. Czyli, że każda płytka ma dokładnie ten sam wymiar. Przy małych fugach, a takie się daje przy płytkach rektyfikowanych widać najdrobniejsze nierówności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 hm.... tylko, że moje Angelki miały byc równiusia jak nie wiem co..... a krzywe cholery jak licho... a listwy to już zupełna masakra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 LIdziaaaaaa.....' a sucz moge zabrać? możesz, ale u mnie stawik na działce, więc nie ponoszę ŻADNEJ odpowiedzialności za czystość i suchość Zoyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Niestety w środę Marysia ma basen, ale dzxięki Kalibracja to takie coś, ze płytki trzymają rozmiar co do którejś tam dziesiątej milimetra. Czyli, że każda płytka ma dokładnie ten sam wymiar. Przy małych fugach, a takie się daje przy płytkach rektyfikowanych widać najdrobniejsze nierówności. OK rozumiem. czyli jak będę kupować, to muszę sprawdzić czy wszystkie płytki maja ten sam indeks kalibracji na opakowaniu, tak ? wydaje mi się, że coś takiego kiedyś u efi czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Niestety w środę Marysia ma basen, ale dzxięki Kalibracja to takie coś, ze płytki trzymają rozmiar co do którejś tam dziesiątej milimetra. Czyli, że każda płytka ma dokładnie ten sam wymiar. Przy małych fugach, a takie się daje przy płytkach rektyfikowanych widać najdrobniejsze nierówności. szkoda . Ale jak będziesz jechać w moją stronę kiedyś i będziesz mieć chwilkę czasu, to daj znać to wpadniesz do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.04.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 hm.... tylko, że moje Angelki miały byc równiusia jak nie wiem co..... a krzywe cholery jak licho... a listwy to już zupełna masakra.... aparici to jedna z tańszych firm a angelki nie są rektyfikowane a tak wogóle to im droższe płytki tym większa pewność dobrej kalibracji, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.04.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 OK rozumiem. czyli jak będę kupować, to muszę sprawdzić czy wszystkie płytki maja ten sam indeks kalibracji na opakowaniu, tak ? wydaje mi się, że coś takiego kiedyś u efi czytałam to też, ale często jest tak, ze indeks sobie a życie sobie... zasada jest dość prosta - im tansze płytki tym bardziej krzywe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.04.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Lidszu ty siem tak nie spinaj nie musisz kłaść tych płytek na nasz przyjazd:))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 to też, ale często jest tak, ze indeks sobie a życie sobie... zasada jest dość prosta - im tansze płytki tym bardziej krzywe. dzięki, ale mam nadzieję, że to nie oznacza, że muszę kupić płytki za 400 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.04.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 no nie :)aż tak źle to nie jest...zresztą na podłogówkę musisz i tak dac odrobinę większą fugę więc drobne nierówności znikną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.04.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 dzięki, ale mam nadzieję, że to nie oznacza, że muszę kupić płytki za 400 zł/m2 nie takie po 400zł za sztukę ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Kamyś ja poczekam aż Ty zaczniesz szukac płytek do tego domu co to tir zawraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 :evil:co do płytek to moja mama kupiła taki gres po 500m2 a krzywy jak szlak jasny:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 no to ładnie taki za 500 to już krzywy nie powinien być... apavisa i porcelanosa na pewno trzymają kalibracje, tak wynika z mojego doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A w czwartek nie lepiej?:roll: Dobry wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A w czwartek nie lepiej?:roll: Dobry wieczór... kochani dogadajcie się sami, ja i tak mam rzut beretem na budowę, więc się dostosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 kochani dogadajcie się sami, ja i tak mam rzut beretem na budowę, więc się dostosuję I Monia będzie mogła i Irma!!!:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 dobry wieczór no ja nie wiem w czem problem zrobić dwa macanka zamiast jednego i wszyscy będą happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.04.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 :wave:udało siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 możemy się na dwa macanka umówić jeśli komuś środa nie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts