Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na moim nowym monitorze jakoś źle się aliasują te duże literki...wali po oczach...

wcisnęłam "crtl" + "-" i dzięki temu mam wszystkie litery na forum mniejsze :D . dalekowidz jestem, więc z tymi nowymi duuużyyymi literami to musiałam lapka w wyciągniętej ręce trzymać, aby mnie oczy nie bolały :p:lol2:

Edytowane przez lidszu

Lidzia.... powiedz mi coś więceje o Twojej cegle ręcznie formowanej :D

jakie są wymiary, ceny ... i kolory :D

Nituś, moja cegła to Weinerberger Terca Malaga cegła pełna koszt sztuki ok. 4 zł

na stronie producenta wygląda tak:

http://www.terca.nl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/SR_Product/ProductStandard05&cid=1083571245846&sl=wb_pl_home_pl&lpi=1077526673895

prawda, że w ogóle nie przypomina tego jak wygląda na żywo :lol2:. trzeba pojechać i obejrzeć je na żywo, a kolorów jest dużo. nie wiem jaki cię konkretnie interesuje :rolleyes:

http://img682.imageshack.us/img682/2268/imgp6422.jpg

Edytowane przez lidszu

ja się dowiedziałam ja jechałam samochodem z I. do alergologa :( . nie mogłam w to u wierzyć, a jak zadzwoniłam do M, aby mu o tym powiedzieć, to myślał, że sobie żartuję.

tyle rodzin przeżywa dzisiaj ogromną tragedię po stracie najbliższych :( masakra :(

z drugiej strony nasuwa się oczywiste pytanie, kto pozwolił, aby jednym samolotem leciało tyle ważnych osób w państwie :evil:

Edytowane przez lidszu