malgos2 10.04.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ten, ktory zaprosil ich na poklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.04.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) a co skłoniło tak doświadczonego pilota do decyzji by mimo nieudanych dwóch podejść próbowali ponownie ;( tu poczytaj http://www.tvn24.pl/-1,1651655,0,1,pilot-tu_154-to-jest-jedno-z-najtrudniejszych-lotnisk,wiadomosc.html http://www.tvn24.pl/-1,1651578,0,1,tak-mogla-wygladac-katastrofa-podobna-do-wypadku-casy,wiadomosc.html w ogóle nie powinni lądować tylko lecieć dalej Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.04.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Gosiu, może ktoś mu wydał taki rozkaz, bo się spieszył na obchody do Katynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 No wlasnie, tylko kto? Hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ooo o tym właśnie pisałam u siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.04.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) ooo o tym właśnie pisałam u siebie.... a gdzie u siebie ? znalazłam Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.04.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 witam ja też jestem ciągle wstrząśnięta tym co się stało... strasznie kruche te ludzkie życie:( dowiedzieliśmy się o wszystkim wczoraj na kilka minut przed wejściem na pokład samolotu, bo wracaliśmy właśnie z urlopu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.04.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Też nie umiem sobie od wczoraj znaleźć miejsca['][']['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.04.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 witam ja też jestem ciągle wstrząśnięta tym co się stało... strasznie kruche te ludzkie życie:( dowiedzieliśmy się o wszystkim wczoraj na kilka minut przed wejściem na pokład samolotu, bo wracaliśmy właśnie z urlopu... o kurcze chyba wolałabym po..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Robiliśmy dzisiaj rodzinną imprezkę z okazji 6 urodzin I. i jakoś tak nie mogłam się w pełni cieszyć . Oglądaliśmy relację z przywiezienia trumny Prezydenta i przetransportowania jej do Pałacu Prezydenckiego. Pomimo, że nie przepadałam za nim, to jednak smutek ścisnął mi serce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.04.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja też ryczałam... łzy same płynęły do oczu.... Choć nie lubiłam jego partii... ale jaka tragedia jako człowiek, ludzie rodziny.... Nie mogłam powstrzymać łez, jak córka witała ojca w trumnie:cry: I żal mi Dolniaka.... robił wiele dla miasta w którym buduję dom... Między innymi dzięki Niemu mam kanalizacje i nową drogę do domku.... Dobry i mądry człowiek, choć rzadko widywany w mediach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.04.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 żal ludzi... oprócz tego, że byli politykami byli też dla kogoś rodzicami, partnerami, przyjaciółmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.04.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Brydziś mam w planach spędzić cały dzień na dworze i już nic nie słuchać i nie oglądać....... dawno tyle nie płakałam ,w sobotę to myślałam, że mi głowa pęknie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.04.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) dzień dobry się z państwem od rana hydraulik działa na budowie , poustalaliśmy różne rzeczy, rozmieszczenie kibelków, umywalek i skrzynek rozdzielczych do podłogówki Rezygnuję z bidetu w naszej łazience na rzecz bidetty. Doszłam do wniosku, że jest tam jednak za mało miejsca na miskę bidetową, a nie chcę się obijać o nią przy wejściu do prysznica. Byli też panowie od rekuperatora i jeśli dobrze pójdzie, to wejdą w sobotę lub poniedziałek. Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.04.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Super że hudraulik działa !!!!!może choć tobie łatwiej się funkcjonuje jak mysli i głowa musza mysleć nad rozmieszczeniem ja się kręcę od rana samochodem i tak naprawdę to nie wiem po co,na co.....może żeby juz nie patrzeć w tv..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.04.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 nawet nie wiesz jak ja się cieszę, że coś się zaczęło w końcu dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 12.04.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 to moze i ja pojawilabym sie w czwartek...mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.04.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Becia, serdecznie zapraszam będziesz jechać sama, czy się z kimś zabierzesz ? Pewnie sama, bo nie wiem czy ktoś przez Grochowską będzie przejeżdżał. Tylko będziesz mi musiała przypomnieć w którym miejscu się do Ciebie skręcało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.04.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 to moze i ja pojawilabym sie w czwartek... mogę? zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.04.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Pewnie sama, bo nie wiem czy ktoś przez Grochowską będzie przejeżdżał. Tylko będziesz mi musiała przypomnieć w którym miejscu się do Ciebie skręcało. wyślę ci PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts