Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidziu, kurczę jednak nie dam rady dojechać :(...mam w domu ospowatą Marysię a muszę jechać jutro do Warzsawy w sparwach zawodowych i nie zaorganizuję opieki do dzieci na dwa dni pod rząd...Chyba, ze G. pojdzie juz w czwartek do przedszkola, ale jeszcze ma kilka strupków...

Lidziu, kurczę jednak nie dam rady dojechać :(...mam w domu ospowatą Marysię a muszę jechać jutro do Warzsawy w sparwach zawodowych i nie zaorganizuję opieki do dzieci na dwa dni pod rząd...Chyba, ze G. pojdzie juz w czwartek do przedszkola, ale jeszcze ma kilka strupków...

A może jutro byś wpadła, co ? Co prawda jutro ma być montaż, ale mam nadzieję, że już coś będzie widać :)

Myślę, że z kilkoma strupkami G. może pójść do przedszkola. A jednak M. się zaraziła, super :)

A może jutro byś wpadła, co ? Co prawda jutro ma być montaż, ale mam nadzieję, że już coś będzie widać :)

Myślę, że z kilkoma strupkami G. może pójść do przedszkola. A jednak M. się zaraziła, super :)

Lidzia - zobaczę...może jak będę wracać, ale nie obiecuję

jakby mi się miało udać to zadzwonię z godzinę wcześniej i zobaczę czy będziesz miała chwilkę

a co do strupków - oj jak ja bym już chciała, zęby on do tego pzredszkola poszedł....może...

wtedy w czwratek by nie było problemu, bo mania pojedzie do babci