Gość justyna_m 30.03.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 też przegapiłam imieniny ŚLĘ NAJSZCZERSZE ŻYCZENIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO I DUUUUUŻO MIŁOŚCI http://www.sklep.kwiaciarnia-ligeza.pl/images/461.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 też przegapiłam imieniny ŚLĘ NAJSZCZERSZE ŻYCZENIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO I DUUUUUŻO MIŁOŚCI http://www.sklep.kwiaciarnia-ligeza.pl/images/461.jpg Justyś, bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.03.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Tak Lidszu to jest Jolanta Bucholtz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Tak Lidszu to jest Jolanta Bucholtz. bardo dziękuję W takim razie udam się do niej z papierami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.03.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Helloł Liduś idź do niej i niech ci na miejscu już sprawdzi tak na oko to w razie czego będziesz załatwiać. Ja po złożeniu przejeżdzałam po kilku dniach i zajrzalam do niej. Powiedzałam że właśnie wysłała do mnie pismo ale skoro osobiście jestem to bla bla bla. Architekt musiał zmienić schody i coś tam przerysować w projekcie i musiałam trzy kopie zawieźć do architekta bo jedna musi u nich zostać. Wróciłam na drugi dzień i chciałam tę ostatnmią kopię do niego zawieżć a ta czy dam radę tak jak on ładnie narysować to będzie z głowy i jeździć nie będe musiała . Wszyskie potrzebne rzeczy mi nawet przyniosła - linijki,ołówki, korektor i na drugi dzień odebrałam PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dostałam właśnie wstępną wersję zagospodarowania działki z posadowieniem domku Arch. idzie jak burza, w piątek dostała materiały, a już dzisiaj przesłała mi wstępną koncepcję . Jak ją zaakceptujemy, to w piątek mapki będą gotowe do odbioru :D Oto ona: http://img297.imageshack.us/img297/8220/planzagospodarowaniadzi.jpg no rzeczywiscie fajnie zrobione macie tarasiki na tej mapce ten jeden tarasik dorobiony to masz przy tych oknach bocznych, czy ( tak mi sie wydaje ) że przy oknie jadalnianym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 31.03.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Lidszu ja również witam, no mieliście z mężem przejścia z tą działką, ja tylko moge powiedzieć że wiem co to znaczy czekać, ale mam nadzieje ze w końcu w tym roku się u nas sprawy wyklarują i w końcu działka będzie nasz, a wtedy to poprostu jak wygłodniałe psy wkroczymy żeby budować pozdrawiam i czekamy na kolejne etapy prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Wpadłam się przywitać i miłego dnia życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 http://img297.imageshack.us/img297/8220/planzagospodarowaniadzi.jpg no rzeczywiscie fajnie zrobione macie tarasiki na tej mapce ten jeden tarasik dorobiony to masz przy tych oknach bocznych, czy ( tak mi sie wydaje ) że przy oknie jadalnianym ten drugi tarasik jest przy oknach w jadalni. Tak jak pisałam, będą do to okna balkonowe otwierane (bądź przesuwane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 lisowska, witaj i zaglądaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 to tak jak sie domyslałam ze ten tarasik jest od strony jadalni ,fajnie tam wygląda , to kiedy zaczynacie budowe domku juz sie doczekac nie umie zdjęc i relacji z placu boju hihi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.03.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.03.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 to tak jak sie domyslałam ze ten tarasik jest od strony jadalni ,fajnie tam wygląda , to kiedy zaczynacie budowe domku juz sie doczekac nie umie zdjęc i relacji z placu boju hihi pozdrawiam mam nadzieję, że uda nam się zacząć jakoś w czerwcu bądź lipcu. Już się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 to tak jak sie domyslałam ze ten tarasik jest od strony jadalni ,fajnie tam wygląda , to kiedy zaczynacie budowe domku juz sie doczekac nie umie zdjęc i relacji z placu boju hihi pozdrawiam mam nadzieję, że uda nam się zacząć jakoś w czerwcu bądź lipcu. Już się doczekać nie mogę to trzymam kciuki aby sie zaczęło jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.03.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 mam nadzieję, że uda nam się zacząć jakoś w czerwcu bądź lipcu. Już się doczekać nie mogę Trzymamy kciuki . My w zeszłym roku przebierając nogami czekaliśmy półtora miesiąca, aż nasza glina przestanie wyglądać jak bagno. A 15 maja, kiedy wśród nawłoci zainstalowała się pod wieczór przyczepa kempingowa z pierwszą ekipą (wyleciała po fundamencie ), pamiętamy jak by to było wczoraj. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 barranki2, dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.04.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Cześć Liduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.04.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 witam w piękny kwietniowy poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Hejka Lidziu mam nadzieję, że uda nam się zacząć jakoś w czerwcu bądź lipcu. Już się doczekać nie mogę pewnie w czerwcu ekipa skończy u nas to będzie mogła do Ciebie przyjść, bo Krueciową dostajemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 PRIMA APRILLIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts