Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Helloł

Liduś idź do niej i niech ci na miejscu już sprawdzi tak na oko to w razie czego będziesz załatwiać.

Ja po złożeniu przejeżdzałam po kilku dniach i zajrzalam do niej. Powiedzałam że właśnie wysłała do mnie pismo ale skoro osobiście jestem to bla bla bla. Architekt musiał zmienić schody i coś tam przerysować w projekcie i musiałam trzy kopie zawieźć do architekta bo jedna musi u nich zostać. Wróciłam na drugi dzień i chciałam tę ostatnmią kopię do niego zawieżć a ta czy dam radę tak jak on ładnie narysować to będzie z głowy i jeździć nie będe musiała :o . Wszyskie potrzebne rzeczy mi nawet przyniosła - linijki,ołówki, korektor i na drugi dzień odebrałam PnB :)

dostałam właśnie wstępną wersję zagospodarowania działki z posadowieniem domku :D

Arch. idzie jak burza, w piątek dostała materiały, a już dzisiaj przesłała mi wstępną koncepcję :D . Jak ją zaakceptujemy, to w piątek mapki będą gotowe do odbioru :D :D :D

Oto ona:

http://img297.imageshack.us/img297/8220/planzagospodarowaniadzi.jpg

no rzeczywiscie fajnie zrobione macie tarasiki na tej mapce :lol: :lol: ten jeden tarasik dorobiony to masz przy tych oknach bocznych, czy ( tak mi sie wydaje ) że przy oknie jadalnianym :p

Lidszu ja również witam,

no mieliście z mężem przejścia z tą działką,

ja tylko moge powiedzieć że wiem co to znaczy czekać,

ale mam nadzieje ze w końcu w tym roku się u nas sprawy wyklarują i w końcu działka będzie nasz, a wtedy to poprostu jak wygłodniałe psy wkroczymy żeby budować:)

pozdrawiam i czekamy na kolejne etapy prac :)

no rzeczywiscie fajnie zrobione macie tarasiki na tej mapce :lol: :lol: ten jeden tarasik dorobiony to masz przy tych oknach bocznych, czy ( tak mi sie wydaje ) że przy oknie jadalnianym :p

ten drugi tarasik jest przy oknach w jadalni. Tak jak pisałam, będą do to okna balkonowe otwierane (bądź przesuwane).

to tak jak sie domyslałam ze ten tarasik jest od strony jadalni ,fajnie tam wygląda :D :D ,

to kiedy zaczynacie budowe domku :lol: :lol: juz sie doczekac nie umie zdjęc i relacji z placu boju hihi :lol: :lol: pozdrawiam

mam nadzieję, że uda nam się zacząć jakoś w czerwcu bądź lipcu.

Już się doczekać nie mogę :D

to tak jak sie domyslałam ze ten tarasik jest od strony jadalni ,fajnie tam wygląda :D :D ,

to kiedy zaczynacie budowe domku :lol: :lol: juz sie doczekac nie umie zdjęc i relacji z placu boju hihi :lol: :lol: pozdrawiam

to trzymam kciuki aby sie zaczęło jak najszybciej :D :D :wink:

Trzymamy kciuki :D. My w zeszłym roku przebierając nogami czekaliśmy półtora miesiąca, aż nasza glina przestanie wyglądać jak bagno. A 15 maja, kiedy wśród nawłoci zainstalowała się pod wieczór przyczepa kempingowa z pierwszą ekipą (wyleciała po fundamencie :wink: ), pamiętamy jak by to było wczoraj. Ech...