Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

uff, dotarłam do domu :)

dzisiaj kręciło mi się w chałupie 15 chłopaków, mój M się śmiał, że mam przynajmniej w czym wybierać :lol2:.

Jak się wszyscy zjawili rano, to się zrobił taki tłok i rozgardiasz, że nie wiedziałam co się w ogóle dzieje :lol2:. Całe szczęście później panowie porozchodzili się po pomieszczeniach i zrobiło się luźniej i mogłam na spokojnie poustalać z nimi szczegóły. Oprócz okien pojawił się też srebrny stwór na strychu oraz przepiękne białe drzwi wejściowe. Tak więc mam od dzisiaj dom zamykany na KLUCZ :D:D

Cześć Lidziu!

Ja też czekam na fotki:)

Od czasu jak zakochałam się w Twoim dachu, masz we mnie stałą wielbicielkę swojego dziennika;) :)

Och chętnie bym Cię też kiedyś odwiedziła po sąsiedzku...

Jaki jest problem z GWC od reku.?

Nie da się jak jest mokro i już?

KasioMar, serdecznie zapraszam do mnie w każdej chwili :D

jestem na budowie codziennie

Pan od reku powiedział mi, że takie zwyczajne żwirowe GWC na mojej działce nie będzie dobrze spełniało swojego zadania i zaproponował glikolowe, które tak naprawdę jest o jakieś 2 tyś. droższe. Są to rozłożone i zasypane na działce rury z glikolem w środku, który latem pobiera chłód z ziemi, a zimą ciepło. Muszę to jeszcze wszystko dokładnie sprawdzić, czy rzeczywiście żwirowe GWC będzie na mojej działce niemożliwe do wykonania.

dziewczyny dziękuję Wam za spotkanko!. Lidszu okna i cały domek luks..

my bylysmy u pediatry i na jego oko to tylko zoladek, ale mamy skonsultowac z neurologiem.

to ja bardzo dziękuję za odwiedziny :D wpadaj częściej, w końcu masz bliziutko :p

Mam nadzieję, że u G. to tylko brzuszek i jutro będzie już z nią wszystko OK :)

I jeszcze napisałam 7000 posta w moich komentach :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez lidszu

Miło mi było u Ciebie gościć.

Faktycznie okna prezentują się bardzo ładnie.

Cieszę się, że poznałam Malutką z jej malutką :)

Mam nadzieję, że to faktycznie od brzuszka, oby. Zdrówka dla córci.

Tobie także dziękuję za oprowadzenie po domku.

Piękne macie te domy. I takie duże :cool:

Miło było też spotkać Rasię z jej psami :), Nitkę (ta to ma energii i wiedzy na tematy budowlane) i oczywiście Kamyka.