pasie 14.04.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Bry, no i co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.04.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 witam widze, ze spotkanie szykujecie - to przyjemnosci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.04.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 hej Lidziu i jak tam dzien ci mija pewnie pracowićie ,panowie sie stawili dzis punktualnie ? mam nadzieję ze tak pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.04.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Hejka Kurcze mam nadzieję że u lekarza jutro sprawnie pójdzie i zdążę na mini zlocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 dobry wieczór no i jak Lidziu okienka są ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.04.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 uff, dotarłam do domu dzisiaj kręciło mi się w chałupie 15 chłopaków, mój M się śmiał, że mam przynajmniej w czym wybierać . Jak się wszyscy zjawili rano, to się zrobił taki tłok i rozgardiasz, że nie wiedziałam co się w ogóle dzieje . Całe szczęście później panowie porozchodzili się po pomieszczeniach i zrobiło się luźniej i mogłam na spokojnie poustalać z nimi szczegóły. Oprócz okien pojawił się też srebrny stwór na strychu oraz przepiękne białe drzwi wejściowe. Tak więc mam od dzisiaj dom zamykany na KLUCZ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 dobra a fotki kaj są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.04.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 dobra a fotki kaj są właśnie, dawaj fotki migusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.04.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 dobra a fotki kaj są no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.04.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 nie mam dzisiaj już siły na zgrywanie fotek . jutro wgram, bo teraz spadam do łóżeczka się wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.04.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Cze Liduś Zuza mi wieczorem pisała, że nie jedzie do Ciebie i miałyśmy z Zu same przyjechać ale jak na złość małż się rozchorował, ma wysoką gorączkę i jak to chłop prawie umiera;) muszę na lekarza czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.04.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Pasie, przykro mi.Ja właśnie się szykuję. Gdyby coś się zmieniło to daj mi Lidziu znać telefonicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.04.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Hej Lidziu! No i gdzie te fotki..? Podobajom się okienka Pani właścicielce..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 15.04.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 dziewczyny dziękuję Wam za spotkanko!. Lidszu okna i cały domek luks.. my bylysmy u pediatry i na jego oko to tylko zoladek, ale mamy skonsultowac z neurologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Dzień dobry przyszłam powiedzieć Jak tam... już po gościach? Ale Wam dobrze............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.04.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Hej Lidziu! No i gdzie te fotki..? Podobajom się okienka Pani właścicielce..?! okna się podobają i zaraz postaram się wgrać dopiero weszłam do domu, ufff . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 15.04.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Cześć Lidziu! Ja też czekam na fotki:) Od czasu jak zakochałam się w Twoim dachu, masz we mnie stałą wielbicielkę swojego dziennika;) Och chętnie bym Cię też kiedyś odwiedziła po sąsiedzku... Jaki jest problem z GWC od reku.? Nie da się jak jest mokro i już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.04.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 KasioMar, serdecznie zapraszam do mnie w każdej chwili jestem na budowie codziennie Pan od reku powiedział mi, że takie zwyczajne żwirowe GWC na mojej działce nie będzie dobrze spełniało swojego zadania i zaproponował glikolowe, które tak naprawdę jest o jakieś 2 tyś. droższe. Są to rozłożone i zasypane na działce rury z glikolem w środku, który latem pobiera chłód z ziemi, a zimą ciepło. Muszę to jeszcze wszystko dokładnie sprawdzić, czy rzeczywiście żwirowe GWC będzie na mojej działce niemożliwe do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.04.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) dziewczyny dziękuję Wam za spotkanko!. Lidszu okna i cały domek luks.. my bylysmy u pediatry i na jego oko to tylko zoladek, ale mamy skonsultowac z neurologiem. to ja bardzo dziękuję za odwiedziny wpadaj częściej, w końcu masz bliziutko Mam nadzieję, że u G. to tylko brzuszek i jutro będzie już z nią wszystko OK I jeszcze napisałam 7000 posta w moich komentach :lol: Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.04.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Miło mi było u Ciebie gościć. Faktycznie okna prezentują się bardzo ładnie. Cieszę się, że poznałam Malutką z jej malutką Mam nadzieję, że to faktycznie od brzuszka, oby. Zdrówka dla córci. Tobie także dziękuję za oprowadzenie po domku. Piękne macie te domy. I takie duże Miło było też spotkać Rasię z jej psami , Nitkę (ta to ma energii i wiedzy na tematy budowlane) i oczywiście Kamyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts