kamyk68 16.04.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ja se tak myślę ,że w przypadku tynków nie do końca sugerowałbym siem ceną (chyba że jest kosmiczna)ale jakością roboty.(żeby nie trza było ich prostować;)bo to siem czkawką odbić może) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.04.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Cześć Lidzia okienka pięne. Niestety wizyta u lekarza się opóźniła i doopa blada musiałam po jechać do pracy Ale mam blisko więc się jakoś umówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.04.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Cześć, widziałam u Efi że rozkminiasz temat tynków gipsowych. Jeżeli mogę kogoś polecić to naszych tynkarzy ... tutaj znajdziesz namiary http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=132483. Płaciliśmy 26 zł/m2 z materiałem na gotowo bez żadnych dopłat i niespodzianek (wrzesień 2009). Tynki super, panowie bardzo pracowici, prawdziwi fachowcy ... przyszli zrobili i poszli. Terminowo, bez niespodzianek ekipa jedna z najlepszych na jaką trafiliśmy. Na koniec polecili nam ekipę od wylewek - kolejny dobry strzał. Podczas naszego tynkowania przyjechali inni zainteresowani ich ofetę i po obejrzeniu pracy zaoferowali + 6 zł z metra żeby zgodzili się podjąć prac w niedogodnym dla nich miejscu ... (nie pamiętam dokładnie lokalizjacji).Dodam że pracowało przez cały czas dwóch chłopaków, czas robót ok 3 tygodnie powierzchnia ok 800 m2 (jeden spał u nas na budowie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Tofee, dziękuję za namiary . Postaram się do nich zadzwonić w przyszłym tygodniu, aby się dowiedzieć o ceny i terminy, bo mi zależy, aby tynki zaczęły się na początku maja. Ci tynkarze, z którymi jestem umówiona, to podali 27 zł jako cenę wyjściową, może uda mi się coś uszczknąć. Mówili, że jak ściany proste, to nawet taniej będzie. I witam u siebie i zaglądaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Cześć Lidzia okienka pięne. Niestety wizyta u lekarza się opóźniła i doopa blada musiałam po jechać do pracy Ale mam blisko więc się jakoś umówimy Monia, no cóż siła wyższa . Daleko nie masz, więc wpadaj w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.04.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 wpadłam na chwilunię bo tęsknię ale już wiem jak niezaniedbywać forum - brać kompa ze sobą to się górale zdziwią że ja będę na budowie siedzieć tyle godzin i bardzo ale to bardzo chwalę sobie odległość jaką mam do działki:) Lidszu a może wpadnę do ciebie w środę bo rano mam spotkanie wieć koło południa bym Ci nalocik zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Ja dzień dobry mówię i znikam Buziaczki tylko zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.04.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 doberek i młego dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.04.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 I witam u siebie i zaglądaj częściej Dziękuję za zaproszenie ... wpadam od czasu do czasu, ale czytam z ukrycia. Cieszę się, że mogłam wreszcie i ja komuś coś podesłać strasznie się cieszę, że wchodzę już na takie etapy . Ps. Szykuje się u was prześliczny domek ale zakochana jestem w dachówce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.04.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Czesc Lidzia, ja czytam, czytam tylko czekam na ta wykonczeniowke, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Dziękuję za zaproszenie ... wpadam od czasu do czasu, ale czytam z ukrycia. Cieszę się, że mogłam wreszcie i ja komuś coś podesłać strasznie się cieszę, że wchodzę już na takie etapy . Ps. Szykuje się u was prześliczny domek ale zakochana jestem w dachówce ... ujawniaj się częściej i podpowiadaj, bo jesteś już na dalszym etapie budowy i możesz się podzielić nabytym doświadczeniem . Wszelkie uwagi mile widziane . Cieszę się, że dachówka się podoba . Jestem w takiej dachówce zakochana od ponad 5 lat, od kiedy zobaczyłam ją na dachu domu, który znajduje się koło moich rodziców. Całe szczęście, ceny tej dachówki teraz nie są kosmiczne. A przy moim kopertowym dachu, to już w ogóle nie ma prawie żadnej różnicy pomiędzy płaską, a zwykłą dachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 wpadłam na chwilunię bo tęsknię ale już wiem jak niezaniedbywać forum - brać kompa ze sobą to się górale zdziwią że ja będę na budowie siedzieć tyle godzin i bardzo ale to bardzo chwalę sobie odległość jaką mam do działki:) Lidszu a może wpadnę do ciebie w środę bo rano mam spotkanie wieć koło południa bym Ci nalocik zrobiła wpadaj, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 dzień dobry Lidziu no to już niedługo znikną Ci pustaczki w środeczku wtedy to sie chałupka zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.04.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 no. to chyba najwieksza zmiana wizualna wnętrz. a dla domu okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.04.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 A potem najszczesliwszy dzien to jak k-g znikaja pod farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 A potem najszczesliwszy dzien to jak k-g znikaja pod farba. właśnie ja niecierpliwie na niego czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 właśnie ja niecierpliwie na niego czekam a ja z niecierpliwością na k-g czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Lidzia Ty weź najpierw tynki pyknij:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.04.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Lidziu GRATULUJĘ ŚLICZNYCH OKIENEK!!!! Domek z oknami bardzo się zmienia! SUUUPER ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 a ja z niecierpliwością na k-g czekam Bardzo dużo się zmienia po g-k. Aczkolwiek im dalej tym większa alergia na widok cegły :) U mnie jest jeszcze jedno takie miejsce, gdzie cegły widać ... łazienka przy sypialni światło drzwi . ALe już tylko do 30.04 muszę czekać i już ani jednej cegły nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts