Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć, widziałam u Efi że rozkminiasz temat tynków gipsowych. Jeżeli mogę kogoś polecić to naszych tynkarzy ... tutaj znajdziesz namiary http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=132483.

Płaciliśmy 26 zł/m2 z materiałem na gotowo bez żadnych dopłat i niespodzianek (wrzesień 2009). Tynki super, panowie bardzo pracowici, prawdziwi fachowcy ... przyszli zrobili i poszli. Terminowo, bez niespodzianek ekipa jedna z najlepszych na jaką trafiliśmy. Na koniec polecili nam ekipę od wylewek - kolejny dobry strzał.

Podczas naszego tynkowania przyjechali inni zainteresowani ich ofetę i po obejrzeniu pracy zaoferowali + 6 zł z metra żeby zgodzili się podjąć prac w niedogodnym dla nich miejscu ... (nie pamiętam dokładnie lokalizjacji).

Dodam że pracowało przez cały czas dwóch chłopaków, czas robót ok 3 tygodnie powierzchnia ok 800 m2 (jeden spał u nas na budowie).

Tofee, dziękuję za namiary :D. Postaram się do nich zadzwonić w przyszłym tygodniu, aby się dowiedzieć o ceny i terminy, bo mi zależy, aby tynki zaczęły się na początku maja. Ci tynkarze, z którymi jestem umówiona, to podali 27 zł jako cenę wyjściową, może uda mi się coś uszczknąć. Mówili, że jak ściany proste, to nawet taniej będzie.

I witam u siebie i zaglądaj częściej :D

wpadłam na chwilunię bo tęsknię ale już wiem jak niezaniedbywać forum - brać kompa ze sobą:D to się górale zdziwią że ja będę na budowie siedzieć tyle godzin i bardzo ale to bardzo chwalę sobie odległość jaką mam do działki:):)

Lidszu a może wpadnę do ciebie w środę bo rano mam spotkanie wieć koło południa bym Ci nalocik zrobiła ;)

I witam u siebie i zaglądaj częściej :D

Dziękuję za zaproszenie ... wpadam od czasu do czasu, ale czytam z ukrycia. Cieszę się, że mogłam wreszcie i ja komuś coś podesłać strasznie się cieszę, że wchodzę już na takie etapy :D.

Ps. Szykuje się u was prześliczny domek ale zakochana jestem w dachówce ...

Dziękuję za zaproszenie ... wpadam od czasu do czasu, ale czytam z ukrycia. Cieszę się, że mogłam wreszcie i ja komuś coś podesłać strasznie się cieszę, że wchodzę już na takie etapy :D.

Ps. Szykuje się u was prześliczny domek ale zakochana jestem w dachówce ...

ujawniaj się częściej i podpowiadaj, bo jesteś już na dalszym etapie budowy i możesz się podzielić nabytym doświadczeniem :) . Wszelkie uwagi mile widziane :D .

Cieszę się, że dachówka się podoba :D . Jestem w takiej dachówce zakochana od ponad 5 lat, od kiedy zobaczyłam ją na dachu domu, który znajduje się koło moich rodziców. Całe szczęście, ceny tej dachówki teraz nie są kosmiczne. A przy moim kopertowym dachu, to już w ogóle nie ma prawie żadnej różnicy pomiędzy płaską, a zwykłą dachówką.

wpadłam na chwilunię bo tęsknię ale już wiem jak niezaniedbywać forum - brać kompa ze sobą:D to się górale zdziwią że ja będę na budowie siedzieć tyle godzin i bardzo ale to bardzo chwalę sobie odległość jaką mam do działki:):)

Lidszu a może wpadnę do ciebie w środę bo rano mam spotkanie wieć koło południa bym Ci nalocik zrobiła ;)

wpadaj, zapraszam.

a ja z niecierpliwością na k-g czekam :lol2:

Bardzo dużo się zmienia po g-k. Aczkolwiek im dalej tym większa alergia na widok cegły :):) U mnie jest jeszcze jedno takie miejsce, gdzie cegły widać ... łazienka przy sypialni światło drzwi . ALe już tylko do 30.04 muszę czekać i już ani jednej cegły nie będzie widać :)